AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Olmadık
Hiç mi😅
Bir daha olmaz dedim olmadı daha
Hımm, hayırlısı, peki istiyor musunuz 🫡 Aşk olsun mu😅
Sınavı kazandıktan sonra olsun
Güzel fikir, İnşaAllah, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Kadınların da kendi ayakları üzerinde durmasını çok istiyorum. Kendi özgürlüğünü kazanmalı. Aksi halde evlenince kocaları kendilerine mecbur muhtaç görüyor hor görüyor kötü davranıyor yapacak işi gidecek yeri yok diyor kariyer önemli 😅
İnşallah
Teşekkür ederim 🌺
Ricalarımı iletiyorum 🫡 EyvAllah
Oldum, sonra yine pişman oldum.
Bende bende😅
Gönlünüzce olsun 🫡 Günaydın
İnsan öyle oluyor üzgünüm
Evet oluyor bende çok üzüldüm ama üzülmenin hiçbir anlamı yok olmuyorsa olmuyor zorlamanın da anlamı yok oluruna bakmalı 😅
Üzülmeyin, gönlünüzce olsun 🫡
Hayır dememede gerek yok olamiyorum da
Niye acaba 😅Ne soğuttu sizi 😅
Oldu biseyler
Hımm, peki canınız sağolsun ve hayırlısı ve de gönlünüzce olsun 🫡 İyi akşamlar dilerim
👍🙏
oldum
Her şey yolunda mı peki😅
pek sayilmaz
Hımm hayırlısı, umarım düzelir yoluna girer rayına oturur her şey gönlünüzce olsun 🫡 İyi akşamlar dilerim 🫡 Müsaitseniz yeni soruma da beklerim hoşçakalın 😅
Oldum 😏
Peki ya sonra 😅
Büyük konuşmamayı öğrendim işte..
İyi yapmışsın 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
✌🏻
Hayır olmadım
Hımm 🤔
Hiç mi? 😅
Oldum
Peki ya sonra 😅
Sonra hayal kirikligu
Hımm benim ki de defalarca hayırlısı, belki sonrası hayal kırıklığı olmaz
Gönlünce olsun kanki 😅
Hayır olmadım.
Hiç mi 😅İlki de mi yok 😅
Yani birine aşık oldum bir daha aşık olmam dedim ve ondan başkasınada harbi aşık olmadım.
Ama daha gençsin 😅Önünde kim bilir neler var olacak 😅
Hadi hayırlısı, gönlnce olsun 🫡Mutlu günler dilerim
Oldum tabii.
Ne güzel 😅 Daim olsun 😅
Mutlu günler dilerim 🫡
Eyvallah dostum sana da
EyvAllah 🫡
Aşık olmadım.
Hımm, içinden mı gelmiyor 😅
Hayır olmadım
Hımm, hayırlısı😅
Günaydın ve Gönlünüzce olsun 😅
Bence iki defa oluyor
Olur olur üç de olur dört de olur 😅
Sayıların hiç önemi yok
Gönlünüzce olsun i
Bir sonrakinde hisler azalıyor
Katılmıyorum, aşka sevgiye ön yargı art niyet yok. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Üzüldük diye aşkımızdan sevgimizden kısmayalım sadece dikkatli olalım 😅
Benim ki hep aynı oluyor hatta daha çok 🤣
İlkler özel oluyor sonrasında hisler azalıyor kim ne derse desin
Katılmıyorum yok öyle dünya ilklerin canı cehenneme son'un da önemli olan sonsuz olan sonsuzluk olan ilişki hıh😅 Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür senin içinden gelmiyor demek ki 😅ben aşka aşığım sevmeyi seviyorum 😂
Parmak izlediniz bile birbirinden farklı sen her seferinde heyecan hissediyorsan ne mutlu sana saygı duyuyorum
Valla hissediyorum hissederim hiç sıkılmam bikmam bunalmam usanmam 😅Hep daha çok sınır yok zirvem yok sonsuzluk 😅
Teşekkür ederim🫡Bende saygı duyarım, haydi kal sağlıcakla hoşça iyi akşamlar dilerim 🫡
Aşk = İllüzyon
Olabilir bence de 😅
Gönlünce olsun abla🫡
evetttt
Ne güzel, Gönlünüzce olsun 😅
Oldum ama o kalbi söküp attım
Neden ne oldu?
Romanyadayken kız arkadaşımı kaybettim ve ondan sonra buradan birine aşık oldum ama o kalbide söküp attım
Hayatını kaybetti
Allah rahmet eylesin, hayırlısı olsun hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir Bahadır, hayırlısı olsun, olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur..
Teşekkür ederim abi
EyvAllah kardeşim 🫡 Rica ederim
Ama abi aklıma geldikçe çıldırıyorum ben aslında Türkiye’ye kendi ailemi bulmak için uğraşıyorum yoksa kapattım ben o defteri
Normaldir çıldırmak sinirlenmek öfkelenmek deliye dönmek ben olsam kim bilir neler yapardım
Aileni bulmak derken ailenden ayrı misin biraz daha detaylı anlatır mısın?
Ben daha bebekken Romanyalı bir iş adamına satmışlar beni bende yıllardır kendi ailem sandım ama değillermiş kendileri anlattı durumu bana bende buraya gelip onlarla yüzleşmek istiyorum
Hımm üzüldüm kardeşim Rabbim yardımcın olsun. Ben babamı hiç görmedim küçükken vefat etti. Seninki daha zormuş.
Peki iz filan var mı nasıl bulcan
Bilmiyorum ama Romanya’daki sözdeki ailem biliyor olmalı
Onları öğrenip gelseydin keşke
Öğrendiyiğim bilgiye göre abim varmış oda komisermiş hayır bir insan hiçmi kardeşini merak etmez ya da belki onunda hendri yok u
Ne insanlar var insanlıktan nasibini almamış çocuğu var diye bir erkek baba doğurmuş diye de bir kadın anne olamaz
Ebat evet
Haydi kal sağlıcakla hoşça Allah'a emanet ol 😊
Olmadım ama daha gencim, ilerisini bilemiyorum:D
Evet evet gençsin güzelsin en güzel yaşlarının başlangıcı 😅şimdi senin sıran tam vakti 😅Neler olur neler 😅 Üzülmemek için dikkatli olmalıyız ince eleyip sık dokumalıyız balıklama atlamamalıyız 😅
Hayat yaptıklarımız üstüne şekillenir 😅
Gülücük hoş olmuş 😅
Gönlünce olsun 😅
Hep pozitif düşün gül gülümse...
Ay teşekkür ederimm. Sizim de her şey güzel gönlünüzün güzel düşünceleriyle olsun🩷
Ricalarımı iletiyorum 😅Bende geri dönüşün için teşekkür ederim 😅amin inşaAllah cümlemizin 🫡 Hoşçakal denk gelirsen yine gel 🥰
Demedim
Peki😅
Gönlünüzce olsun 😅
Olmadım
Hiç mi 😅
Hayır bir daha aşık olmam dedikten sonra
Hımm anladım 😅Peki olmak mı istemediniz yoksa olaamdınız mı 😅
Bu istemekle veya istememekle olacak bir şey değil
Katılmıyorum, olabilir
Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz? ↗
Mesela buradaki sorumda yazdım detaylı misafir olursan sevinirim 😅
Gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
Bilimsel bir yazı vardı bununla ilgili ama şu an bulmakla uğraşamam. Aşık oldugumuz kişiyi neye göre beynimizin seçtiği ile ilgili bir yazıydı. Mesela erkekler annelerine benzer kadınlara aşık olur gibi gibi. Bunun da bilimsel açıklaması vardı. Bence sen onu oku ondan sonra secebilir misin bir düşün. Aşık olacağın kişiyi secemezsin. Herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsin.
Canınız sağolsun. Bilim sizi inceledi mi mı ya da beni? Bilim beni nereden bilsin ki? Ben bilimin her şeyine katılmıyorum. Aşkın ömrü üç yıl bilime göre araştırmalara göre canları cehenneme 😅
Ben seçerim seçiyorum ben seçmezsem kim seçecek 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür öyle değil mi?
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir ve sadece eşim olacak kadına olur 😅
Ama günümüz ilişkilerine bakarak benimkine hep aşk diyorlar oysa aşkım daha da öte olur 😅
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Ben benim sadece sende sen hiç kimse sen ya da ben değil ve ben hiç kimse değilim..
Sohbetin için teşekkür ederim 🫡
Bir şeyin bilim olması için tüm insanlar üzerinde test edilmesine gerek yok ama neyse bilime inanmayan birine daha fazla açıklama yapacak değilim 🤣
Hehehe😂Ben aykırı bir insanım 😂Bence var yani benim aşkım bana özel benim aşkıma karışmasın bilim 😂Bu benim aşkım buuuuuu😅
Canınız sağolsun, iyi akşamlar dilerim, hoşçakalın, hıh 😅
Evet, hoşlantı.
Hoşlantı derken 😅
Sevmiştim hoşuma gitti estetik olarak ya aşık olmadım o kadar
Hımm anladım, olsun o da güzel 😅aşk hepsinden öte zaten benim için bence hani hoşlandığımı severim sevdikçe daha da çok sevip aşık olabilirim ya da soğuyabilirim 😅
Peki ya sonra ne oldu devam mı?
Olmadım
Olmadım mı olamadım mı 😅
Öyle bir aday çıkmadı daha diyelim
Hımm 😅Peki gönlünüz var mı aşka istiyor musunuz 😅
Yani nasip tabi ama yavaş yavaş evlilik istiyorum çevrem. hep evleniyor 😄
Nasip de ben sizin içinizden geçeni sordum 😅
Bu arada nasibe suç atmamak lazım
Çünkü nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir. Evlilik sevgili cüzi irade de ihtiyari kaderdir..
Evliliği bende istiyorum küçüklüğümden beri hep çalıştım çabaladım erkeğim bizler için para çok önemli şart o yüzden beklemek zorunda kaldım hep 😅
Sadece istemek ile olmaz. Elimizden geleni yapmalıyız armut piş ağzıma düş yok yani 😅
Bir kadın olarak ne yapabilirim 🧘
Çok duydum bunu çoğu kadın böyle söylüyor. Yanlış olduğunu düşünüyorum..
Erkek ne yapabilirse kişilik ve karakterince kadında yapabilir. Erkeği kadını yoktur yani..
Örneğin evlenmek istediğinizi ailenize söyleyebilirsiniz. Sonra eş dost akraba tanıdıklara olabilir..
Hayırlı ise vesile olan hayrı yapan gibidir hadisi şerif..
Görücü usulü olabilir mesela istemezseniz onu başka türlü olabilir fakat usullerin hiçbir önemi yoktur..
Sevgili görücü sanal reel vs vs
Çünkü evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksini ispat edeni görmedim..
Mesela sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalı, adım atmaktan çekinmemelisiniz. Sonra kendinizi fark ettirmelisiniz. Mesela ben hiçbir kıza durup dururken adım atmadım ya da yanına gitmedim. Bir şey görmem lazım bir ışık karanlıkta yanan ışık gibi olmalısınız dikkat çekmelisiniz.
Bazen sokakta görüyorum mesela ulan diyorum ne güzel giyinmiş örtünmüş ya da ne güzel yürüyor önüne baka baka 😅 herhangi her şey olabilir
Ben bir erkek olarak bile nice kişiler geldi bana teklif etti..
Aktif bir insanım şarkı söylerim gür sesle her buka atlarım herkesin tanıdığı biriyim herkes de yuva kurmak istediğimi bilirdi
Sosyal medya deneyebilirsiniz çünkü yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir her zamanki gibi
İnsan her yerde insandır. Reelde de sanal fake çok öyle değil mi
Siz kendinizi daha iyi bilmelisiniz ben genel konuştum yazdım 😅
Akraba eş dost soran yok mu hiç sizi? Talip olmak isteyen filan eve misafir gelince saygıda kusur etmeyin hizmet edin çay kurabiye filan desinler falanca yere gittik bir kızı var bir saygılı bir saygılı melek gibi oturup kalkmasını biliyor onu alan yaşadı filan 😅
Hiç öyle bir tip değilim yalnız yaşıyorum zaten nasip artık 😄
Hımm o zaman başka 😂yani o kadar şey yazdım 😅 düşün işte 😅
Rabbim yar ve yardımcın olsun yalnız yaşamak zor ben ailemle yaşıyorum çok şükür 😅
Sağolun Allah razı olsun şanslısın 🙋
EyvAllah, cümlemizden razı olsun Rabbim, diğer sorularıma da bekler akşam olmuş yine iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakalın şans kişinin kendisidir kullanmak lazım 😅
Saolun 🙋
Sizde sağolun ve sağ olun 🫡
Hiç asık olmadım
İlk ve son sonsuzluk olur inşaAllah gönlünüzce olsun 😅
Ahahhaha teşekürlerrr
Ricalarımı iletiyorum 😅 İyi akşamlar
evet oldum
Güzelmiş, gönlünüzce olsun 😅
Olmadim
Hımm olmadım mı olamadım mı 🤔
Ask ne
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Ironiydi
EyvAllah 😅 Mutlu günler dilerim 🫡
Evet oldum.
Ne güzel 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Hayır olmadım
Olmadım mı olamadım mı😅
Oluyor
Derken yani 😅
Olmadım netsem netim üstüne tanımam kimseyi
Hımm, hiç aşık oldunuz mu peki?
Oldum bir daha da olmayı düşünmüyorum uzun bir süre
Hep öyle deriz zaten de bakarsın bir şey olur bir ışık olur içinden gelir filan 😅
Olmadım
Hımm, olmadım mı olamadım mı 😅
Olamadım
Olmak istiyor musun peki 😅
Hayır.
Peki, Gönlünce olsun, iyi akşamlar dilerim 🫡
Hayır
EyvAllah 😅
Olunur
Bence de 😅
Gönlünce olsun 😊
Bende diyordum o olmazsa artık kimse olmaz bu son toparlanamam falan bir süre sonra her şey bitiyormuş vazgeçemem dediklerin değersizleşiyor 😅
Bende çok dedim bunu bunları 🤣 Kesinlikle toparlanıyoruz her türlü 😅Unutmak diye bir şey yok ama alışıyoruz ve zamanla hiçbir şey ifade etmiyor
Hem hiç kimse vazgeçilmez ya da senden benden bizden daha değerli değildir 😅
Amannn canları cehenneme 😅
Biz bizimle olanlara bakalım 😅
Vazgeçtiklerimiz ne halt ederlerse etsinler 😅
Ama bu nereye kadar gider gidecek orası var insanın dur dediği yerler de olabiliyor bir yerden sonra yeter artık diyebiliyor yani ben diyeceğim sanırım
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor bir yerden sonra umut da kalmıyor inandırıcı gelmiyor insanların sevgisi
Bir sonraki ilişkinde daha takıntılı şüpheci oluyorsun eskisi gibi de olmuyorsun maalesef ki
Tahammül seviyen tükeniyor ilişkilerde
Ön yargı art niyet varsayım yok çok şükür. Ayşe Fatma yüzünden seni suçlayamam sana kötü gözle bakamam ve sende bana Ahmet Mehmet yüzünden kızma 😅 şüpheci yaklaşma herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Sen sensin bende ben 🤣
Başkalarının suçu bizi bağlamaz 😅
Olmuyor eskisi gibi korku oluyor yani korkuyorum. Çünkü normalden fazla seviyorum bağlanıyorum yanlış olduğunu bildiğim halde engel olamıyorum kendime gerçi olmak da istemiyorum seviyorsan seviyorsundur aması fakatı olmaz azı çoğu da olmaz olmamalı 😅
Ya öyle işte 😅dün daha uzun yazıyordun 😅
Gönlünce olsun 🫡
Bana hep benzer kişilikler denk geliyor 😂 onları çekiyorum sanki zıt kutuplar birbirini çeker hesabı ve bağlandığım kapıldığım için her türlü aptallığı fedakarlığı yapabiliyorum saflaşıyorum doğru yanlış önemini yitiriyor birde dış görünüşe önem veren birisiyim hayalimdeki dış görünüş olacak gibi şartım var buda işi zorlaştırıyor
Bu arada teşekkürler sizinde gönlünüzce olsun
Hımm 😅zaten hemen hemen aynı herkes herkes gibi farklı olana denk gelmek ya da bulmak önemli. Zıt kutuplar birbirini çekermiş uzmanlar da ruh eşlerinin zıt olduğunu söylüyor. Sende olmayanlar olan ile 😅 Mantıklı geldi aslında ben duygusalım mesela romantik ruh eşim öküz olacak sanırım 🤣
Bende yapıyorum yaparım her türlü 😅benim için de yitiriyor tüm doğruların canı cehenneme ama bu yanlış hak etmiyorlar 😅ben önem vermiyorum çok vermiyorum yani Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtırmis mahkeme suratlı insanları sevmiyorum kanım ısınmaz asık suratlı filan bi çekim olmalı albeni olmalı 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅 Gidersin diye eklemek istedim 😅Ne olur ne olmaz 🤣
Olmadim,
Hımm, hiç mi😅
aslinda asik oldugumu anlamiyorum ben
yani hoşlaniyorum gibi ama ask mi bilmiyorum
Hoşlantı da aşkın bir parçası sevmekte sevgi hoşlantıdan aşk sevgiden öte hep daha öte daha yoğun olması demek ki olmadı
Gönlünce olsun 😅İyi akşamlar dilerim
bilmiyorum bi lee know olamiyor kimse napcan iste
Olur olur zamanla olur ansızın olur sen yeter ki iste 😅
istemiyorum kidhffjcjcj
O zaman gönlüce olsun 😂Her ne istiyorsan
istemiyorum hdjdjdjd
Gönlünce olsun demek istediğin ya da istemediğin gibi olsun demek nasıl istersen yani, iyi akşamlar dilerim 😅
oldummmmm
Peki ya sonra 😅
onu şutladim😄😄
İyi yapmışsın, gülüyorsun üzülmediğine sevindim 😂
Gönlünce olsun 😅 Mutlu ve serin günler dilerim 🫡
hakedene üzulurum yoksa tabiki gülerim Hahaaayyyyt
Gül gül hiç üzülme hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir yani hem akmasın gözümüzden tek bir damla değmez gözyaşlarımıza hıh 😅🫡
Hayır olmadım
Olmadım mı olamadım mı abi 😅
Artık risk almamak için bütün kadınları seviyorum 😅
Sen nerelerdesin ya Çok uzun zaman oldu görmeyeli
Hehehe Allah'ım Allah'ım ya abi var ya sende 😂
3.5 sene oldu abi 😅Geldim işte 😅
Napıyorsun nasılsın halin keyfin nasıl
😅😅😅
Allah'a şükür iyiyim
Sen de iyisindir İnşallah
Allah iyilik versin abi çok şükür iyiyim bende iş güç devam 😅
Çok şükür eskiye göre daha iyiyim borç harç kalmadı hepsini bitirdim 😅
Oooo harika ✌️
İyi yapmışsın 😃
EyvAllah abim sağolasın, iyi akşamlar dilerim 😅İyi bak kendine Allah'a emanet 😅Allah çarşı pazar etsin öyle bir şey duymuştum 😅
Sağ ol sana da hayırlı akşamlar 😄
EyvAllah abim 😅
Yok daha olnadim
Hadi hayırlısı bakalım, olursun inşaAllah 😅
evet ve çok iyiyim
Sevindim daim olsun😅
Mutluluklar dilerim 😅
Hayır
EyvAllah 😅
Olmadim.
Olmadım mı olamadım mı 😅
Olmadim
Neden diyebilir miyim 😅
Evet
EyvAllah 😅
Gönlünüzce olsun
Evet oldum
Hımm ya sonra 🤔
Sonrası hayal kırıklığı
Üzüldüm, hayırlısı, olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur canları cehenneme 😅
Gönlünce olsun 🫡 İyi akşamlar dilerim
Ahaha teşekkürler 😂
EyvAllah, diğer sorularıma da beklerim 😅