Aşk İlişkileri Eğer birinden umudunuzu keserseniz, umutsuz mu bırakırsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Eğer birinden umudunuzu keserseniz, umutsuz mu bırakırsınız? Eğer birinden umudunuzu keserseniz, umutsuz mu bırakırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Ben birinden ya da bir şeyden umudu kesiyorsam bir daha düşünmem tamamen bitmiş demektir benim için bu yüzden de tekrar denemem bile. 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Hayır tabii ki dünyada 8 milyar insan var hatta daha fazla bir olmazsa bir olur x😀 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ben kimseyi umutsuz bırakmam ama umudumu kesersem zaten hiç uğraşmam bile 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendisini sevdirdiyse eğer bir şekilde kendisine bağladıysa siddin sene gitmiyor o umut bende, taa ki 3. Bir şahıs devreye girene kadar. 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aradaki birseyi iki kişi haledemedimi 3 üncü kişi ne söylese artık boş benim için gule gule 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kimseye umut bağlamıyorum..😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Umut her zaman olmalı dicemde 😬 niye bir insan umudunu beklesinki.. Yorumla Melioraa +1 yıl Insana umut bağlanmaz bu kafamıza vura vura sindirdik evelAllah.🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben birinden ya da bir şeyden umudu kesiyorsam bir daha düşünmem tamamen bitmiş demektir benim için bu yüzden de tekrar denemem bile.
Hayır tabii ki dünyada 8 milyar insan var hatta daha fazla bir olmazsa bir olur x😀
Ben kimseyi umutsuz bırakmam ama umudumu kesersem zaten hiç uğraşmam bile
Kendisini sevdirdiyse eğer bir şekilde kendisine bağladıysa siddin sene gitmiyor o umut bende, taa ki 3. Bir şahıs devreye girene kadar.
Aradaki birseyi iki kişi haledemedimi 3 üncü kişi ne söylese artık boş benim için gule gule
Kimseye umut bağlamıyorum..😄
Umut her zaman olmalı dicemde 😬 niye bir insan umudunu beklesinki..
Insana umut bağlanmaz bu kafamıza vura vura sindirdik evelAllah.🤭