Özellikle tiktok insatgram çok görüyorum özellikle tiktok canlı yayınlarda Suriyelisi Afganni türk kızları ile canlı yayın yapıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir şey düşünmüyorum. Çevremde yok. Ben de olmak istemem ama olan erkekler de var. Hatta burada başlık açıp Türk kızlarından daha iyi olduğunu diyen erkekler de var. O halde sırf kızlara takılmak niye?
183 Yorumla- +1 yıl
Arap sevmem ama türk kızlarının varsa 1 tane olumlu iyi bir özelliği söylesene mesela?
- +1 yıl
@EinsamerMann Sanki erkeklerinin var da 😂
- +1 yıl
Çok var say say bitiremem kendi eksikliğinizi erkekler de aynı diyerek kapatamazsınız kaliteli bir kadın olun sonra elin pis gavur kızları türk erkeklerini kapar sizde evde kalırsınız
- +1 yıl
@EinsamerMann Ahahahaha ben de çok şey sayarım istersem de laf anlamayana anlatmakla uğraşmak istemedim. Kaparsa kapsın. Çok da umrumdaydı. 😂😂Görüyoruz o gavurları. Burada evli adamların altına yatıyor Allah'ın or***ospuları ama size de öylesi lazım.
- +1 yıl
Neticede bizim Türk erkekleri de az or**ospu değil. Tencere kapak olursunuz ne güzel.
- +1 yıl
Ulan eline erkek eli değmemiş türk kızı kalmamış gavur kızlarına orzbu diyorsunuz da türk kızları da en az onlar kadar orzbu
- +1 yıl
Bizde diyoruz ki orzbuysa bile bari güzel seksi olsun napalim türk kızları hem çirkin hem namussuz
- +1 yıl
@EinsamerMann Ahahaha Tabii tabii kesin öyledir. Herkes biliyor kimin ne olduğunu.
- +1 yıl
Evet evlenene kadar 50 tane erkekle görüşen her erkeği deneyen kıza türk kızı deniyor
- +1 yıl
@EinsamerMann Peki herkesi s. Kip namuslu kız arayana ne deniyordu? Türk erkeği mi? 😂😂İşte boşuna demiyorum her önüne gelene, evli - bekar fark etmeden veren gavurlar yakışır diye. Körler sağırlar birbirini ağırlar işte.
- +1 yıl
Kanka hadi onlar gavur olduğu için yapıyor siz müslümansınız yapıyorsunuz buna ne diycen?
- +1 yıl
@EinsamerMann Sen önce kendine baksana. Sanki bakirsin de gelmiş burada ahlak bekçiliği yapıyorsun. 😂😂
- +1 yıl
O zaman gavur dediğin kızlar veriyor diye aşağılayamazsın onların tırnağına kurban olun en azından elleri yüzleri düzgün sizin gibi çirkin değiller.
- +1 yıl
Ahlak bekçiliği yapan sensin sanane gavur kızların orzbu olmasından sen namuslu görünen islama inanan türk kızlarını konuş
- +1 yıl
Ayrıca Türk kızlarına bir şey yapsa or**ospu diye yafta vurdukları için çoğu dediğini evlilik dışı yapamıyor bile. Gavurlar öyle mi? Günah algısı olmadığı için evli - bekar fark etmeden çoğu her önüne gelene veriyor. Hoş, bizim Türk erkekleri de onlara "kaliteli kadın, namuslu kadın" diyorlar. Çünkü onları da anlıyorum. Neticede ekmeğinize yağ sürüyor. 😂😂
- +1 yıl
Orzbu evlenmeden seks yapan kadın demek çünkü tabi ki öyle diyeceğiz
- +1 yıl
Versinler en azından taş gibiler güzeller
- +1 yıl
Biz verince namussuz onlar verince namuslu oluyor. Ağzına alamazsın oluyor. İşte klasik Türkiye erkeği. 😂😂Boşuna demiyorum laftan anlamaz diye. Daha kendine bakmaz, kıyas yapar. Elleri yüzleri düzgünmüş. Bizi beğenmiyor bir de haspa. Sen önce kıllı, göbekli haline çekidüzen var. Çoğunuz mağaradan çıkmış gibisiniz. 😂😂Kimin ahlak bekçiliği yaptığı yaptığım yoruma atlayıp yorum yapana bakınca belli oluyor. Zira yaptığım görüşte ilk başta namus sözünü bile yapmamış idim.
- +1 yıl
Çünkü siz müslümansınız o yüzden namussuz oluyorsunuz
- +1 yıl
Yabancı kızlara orzbu demeye sen başladın öyleler ama güzeller zoruna gitmesin
- +1 yıl
@EinsamerMann Eeee elin gavurları yapınca niye namuslu oluyor evlilik dışı? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Şimdi onlar güzelmiş ya ondan namuslu sana göre. Oysaki kendin dedin evlilik dışı yapana söylenir diye. 😂😂İşte bir Türk erkeği. Yine kendiyle çelişmekte amip.
- +1 yıl
Biz güzel kız isteriz orzbu olması fark etmez ama evlenirken namuslu isteriz sevgili iken orzbu olması daha iyi
- +1 yıl
@EinsamerMann Sen kendi namusuna bak önce. Namusunu kaybetmeyen biri seni ne yapsın?
- +1 yıl
Kadınlar erkekde namusa bakmaz rahatız kanka ben şimdi bakire kızı bulup evlenirim istesem çünkü bakire kız bile bakir erkek sevmez
- +1 yıl
@EinsamerMann Puhahaha Sen öyle san. Kim ne yapsın senin seks yaparken kokuşmuş terli vücudunu?
- +1 yıl
İşine bak ben çok kez sordum bakire kızlar bile tecrübeli erkek istiyor
- +1 yıl
@EinsamerMann Hahahaha Senin sorduğum kızlar öyle diye herkes öyle olmuyor. İşine bak demeden önce kim kimin yorumuna atlamış ona bak. 😂😂Mal mısın?
- +1 yıl
Cidden kadının olacak zavallıya acıdım.
- +1 yıl
Zavallı sensin mkodumun orzbu köpeği sen kimsin benim gelecekte ki eşime hakaret ediyorsun orzbunun çıkarttığı
- +1 yıl
Mala bağlamış gibi bakir erkek ara mk kafasızı
- +1 yıl
@EinsamerMann E sen bakire kız artarken Einstein oluyorsun da ben mi kafasız oldum şimdi. 😂😂Boşuna amip demiyorum ben.
- +1 yıl
Nah bulursun bakir erkeği 😂
- +1 yıl
🖕
- +1 yıl
@EinsamerMann İşte senin o ben tecrübeli erkek istiyorum diyen kadınlar da olmadığını bilmiş olduğu için öyle diyordur. 😂😂Çok meraklı olmuş olduğu için değil pis bedenine.
- +1 yıl
@EinsamerMann Ayrıca mutlaka vardır. Sadece az vardır
- +1 yıl
İşimize geliyor işte biz bakire kız bulabilirken siz bakir erkek bulamıyorsunuz 😂😂
- +1 yıl
@EinsamerMann Ahahahaha Çok kudurmuşsun belli ki çevrendeki gibi değil her kadın diye. Deminden beri gibi uzatman bunu gösteriyor. Çatlasan da bakir olmayan erkek or'*ospusu biriyle evlenmem senin gibi. Iyyy 🤑🤑
- +1 yıl
Bakir erkekler mal gibi yapayalnız yaşıyor puhahahaaa serseri çapkın erkek varken onlar sap kalır anca senin gibi kezbanlardan yüz bulurlar
- +1 yıl
@EinsamerMann Çatlamış olduğundan millete sataşmaya yer arıyorsun belli ki her kızın yorumuna salça olmana bakarsak. Beter ol inşallah. Sen, o bakir erkeklerin tırnağı olamazsın. Kezban anandır. Ulan seni kimse ciddiye bile alıp yanıt vermemiş. 😂😂Hadi canım, başka kapıya!!
- +1 yıl
anani silkerim senin aynen o yüzden ağlıyor dimi düzgün erkekler hep kızlar serseri erkek sever hüü diye puhahaha
- +1 yıl
@EinsamerMann Önüne kemiğini attım. Şimdi de okumuyorum. 😂😂Şimdi köpek gibi havlamaya devam et
- +1 yıl
Evde kal orzbu çocuğu evde kal bakir erkeği nah bulacaksın bakir arkadaşlarımın hepsinin aklına girdim ikna ettim eskorta götürdüm bakir erkek varsa biz zaten ikna edip karıya götürüyoruz nah bulursunuz
- +1 yıl
@EinsamerMann Hoşt! Belediyeye haber vereceğim biraz daha havlarsan sokaktaki senin gibi kuduz köpekleri toplasın diye.
- +1 yıl
Anandır köpek
- +1 yıl
@EinsamerMann Kimin anasının köpek olduğu etrafa saldırmandan belli.
- +1 yıl
Tercih edilmeyerek kuduran köpek sensin dişi köpeğin dişi yavrusu işte gavur kızlara orzbu diyerek aşağılıyorsun da biz zaten sevgili olarak orzbu kızları tercih ediyoruz namuslu kızlar evlenirken tercih edilir
- +1 yıl
@EinsamerMann Valla kimin kudurmuş olduğu belli tüm kızların yorumlarının altına atlayıp sabahtan beri insanlara rahatsızlık veriyor iken. O halde kimin anasının köpek olduğu da belli.
Beni tercih et diye gebermiyorum. Hem senin gibi bir erkek or**ospusunu da ben tercih eder miyim acaba?
😂😂
- +1 yıl
Boşuna amip demiyorum sana. Tek hücreli olmasan laf sokacağım diye iyice saçmalamazsın. 😂😂
- +1 yıl
@EinsamerMann Orozpu anandır. Herkesi ananla mı karıştırdın lan Oroz çocuğu? Tek şey sende yok. Adres ver de bizimkileri bir yollayalım da senin ölmüşlerinden başlayıp tüm sülaleni bir becersinler. Tabii yerse. Sen burada ancak klavye erkekliği yaparsın yapsan yapsan.
- +1 yıl
@EinsamerMann Hajajdss Evde kalmış. Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
- +1 yıl
Kimi tehdit ediyorsun sülalende silkilmemiş kadın bırakmam senin sen mi bakiresin mkodumun pis ağızlı terbiyesizi
- +1 yıl
29 yaşına gelmiş bu yaştan sonra bakir erkek bulacağını sanıyor mal
- +1 yıl
@EinsamerMann Seni tehtid ediyorum. Yerse ver adresini. Tabii yemiyor ama değil mi? Sen koysan koysan böyle klavyeden koyarsın. Cidden adres ver. Bizimkileri yollayalım. Belli ki sülalen başta anan olmak üzere iyice azmış ki senin gibi bir Orozpu çocuğu çıkmış ortaya da. Azgınlığını alırlar çok fena kokuşmuş vücut. Terbiyeden söz eden terbiyenin ne olduğunu biliyor olsa bari. 😂😂
- +1 yıl
Kes sesini istekli bakire o ananla seni üst üste koyar silkerim cinsel ihtiyacınızı giderirsiniz
- +1 yıl
Mal ben niye istekli oluyum bir sürü kızı hoplattım
- +1 yıl
Yaşımdan sana ne Orozpu çocuğu? Kimin bakir olup olmadığını yaşla bilemezsin ama senin gibi bir ufaklığın aklı bu türden şeyleri almaz. Yaşın büyüyünce öğrenirsin.
- +1 yıl
Dindar olduğun için değilsin seninkisi tercih edilmemekden bakirelik. Dindar bir kızın ağzından böyle küfürler çıkmaz doğulu falansın galiba evden zor çıkıyorsun belki tabi bakire kalırsın
- +1 yıl
@EinsamerMann Hahahaha Klavye erkeği olduğunu ispat etmiş oldun iyice. Hala adres veremiyor korkak. 😂😂Cidden az bir şey korkak değilsen adresini ver de kim kimi kimin üstüne koyup beceriyor? Bir görelim.
Sen ancak böyle klavyede hoplatıp durursun adres veremediğne göre. 😂😂 - +1 yıl
Allahın malı ya kız haliyle gelip beni dövcek erkek kılıklı trans falan mısın yoksa
- +1 yıl
Puhahaha 😂😂Tercih edilmemekmiş. Kimin tercih edip etmediğini de biliyor sanki çevremi tanıyor gibi. Boşuna amip demiyorum. Hahahaha Doğulu kızlara kurban ol sen. Doğulu falan da değilim. Şurada don lastiği gibi uzatmasan çıkacaktım dışarıya. Cidden çok boş tenekesin cümlelerine bakınca. Tam bir klavye erkeğisin hâlâ adres veremediğne göre. Bana dindar olmaktan söz edene de bakmak lazım. Hem ağza alınmaz hakaretler ediyor hem de susmamı bekliyor. Ezik mi sandın sen beni kendi sevgilli olduğun kızlar gibi. Boşuna demiyorum ilerideki karına acıdım diye. Ona da böyle boş boş konuşup durursun artık.
- +1 yıl
Adresimi napacan kendini bana xsiktirmeye mi gelecen pujahahaha
- +1 yıl
@EinsamerMann Kız halimden korktun anlaşılan. Hala adres veremedin bir bizimkileri yollayalım. 😂Trans senin sülalendir.
- +1 yıl
Lpgli sülale puahhahaha
- +1 yıl
Slk versem sanki bulabilecek
- +1 yıl
@EinsamerMann Bizimkileri yollayacağım cıkcık ananı ziktirmeye. Durdukça azıyor belli ki p. çini etrafa salmış oluşuna bakınca. Klavye erkeği korktum demiyor da kendini ziktirmeye mi geleceksin diyor. Beyinsiz, okuduğunu anlamayan mal!!
- +1 yıl
Kan**cık o cık cık
- +1 yıl
Sen at adres seni doğuran o orzbuyu silkecem
- +1 yıl
@EinsamerMann Kişi işi nereden biliyordu LPGli sülale derken? 😂😂Sen ver de bulması bana kalsın.
- +1 yıl
Orozpu benim anam olaydı herkesi senin gibi orozlu çocuğu sanardım ama belli ki senin anan orozpu. Herkesi de ananla karıştırıp duruyorsun. Desene, annenin fiyatı ne? Hangi genel evde çalışıyor? Bizimkiler soruyor.
- +1 yıl
Yani orozpudan iyi anladığına göre çocukluğun belli ki genel evlerde geçmiş. Sen de az peze*'venk değilsin?
- +1 yıl
Anana sokuyum ikile artık hakedene derim orzbu çocuğu diye
- +1 yıl
@EinsamerMann Bizimkiler de senin annen başta olmak üzere tüm sülalene soksun. Orozpu senin gibi orozpu çocuğu diye senin gibi anası orozpu olanlara derler. Ayrıca mal mısın? Kimi kimi yorumundan kovuyorsun korkak klavye erkeği?
- +1 yıl
Orozpu çocuğu senin gibi anası orozpu olanlara derler.
- +1 yıl
bir şey sorabilir miyim kızlar tecrübeli erkek mi sever diye sormuşsun yarı yarıya ayrılmış cevaplar birde erkekler cinsel olarak tecrübeli kız mı sever diye sorar mısın ben sana demiştim kızlar bakir erkek sevmez diye
Soran+1 yılBuradan bir aşk çıkacak gibi 😅😅😅
- +1 yıl
@EinsamerMann Yarı yarıya ayrılmamış. O kızların bir oyla çoğu benim gibi düşünmüş. Biri yanlış yanıta basmış. Ayrıca kendine sorsan ya. Seninle için tırnağımı oynatmam.
- +1 yıl
Ne aşkı nefret ediyorum ağzı bozuk küfür eden kızlardan sabahtan beri kızlar bakir erkek sevmez diye tartıştık soru sormuş almış cevabını kızların çoğu tecrübeli istiyorum demiş
- +1 yıl
Allah korusun
- +1 yıl
Şimdi ben bu o soruya dayanarak neden bakire kız istemiyim ki kendim bakir değilim tecrübeli adamım kızlar niye beni tercih etmesin
- +1 yıl
Puhahaha Küfredene değil de ettirene bakmak lazım. Kaşınmasan etmezdim. İlk eden de sendin. Bugünden beri boşuna amip demiyorum. Dahaca kendine bakamayan bir amipsin.
Yorumlarda kızın biri yanlış şıkkı işaretledim yazmış.. G. zekalı mısın yoksa taklit mi yapıyorsun?
Soran+1 yılKim kazandı 😅
- +1 yıl
Sorum vitrinde
Soran+1 yılNe sorusu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılTürk erkekleri evlenmiyo onlarla onlarda suriyelilerle takılıyo :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bir insan kendini suriyeliye tamah edecek kadar nasıl eziklik nirvanası yaşar be
İnsanlar özgür bir şekilde istedikleri ile olurlar. Bu bir seçimdir. Tabii, her seçimin bir sonucu vardir. Umarım seçimleri hayırlı olur.
10 Yorumla
+1 yılKanka biz türk kızlarına kezban derken haksız değildik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de sevgilim Suriyeli
014 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırmadım öpüşüp koklasiyor musn sen de
Cevap sahibi+1 yılEvet sevgilim değil mi 😂
- +1 yıl
Muhtemelen hicbir erkekden yüz bulamadın suriyeliye kaldın😂
Soran+1 yılBravo
Cevap sahibi+1 yılHaha sevgilim sarışın yakışıklı biri 😘 kendisini çok seviyorum ayrıca çevrem tarafından da beğenilen güzel bir kızım
- +1 yıl
Aynen kesin öyledir araplar sarışın olmaz yeme bizi gzekalı
Cevap sahibi+1 yılHaha tüm Suriyeliler esmer 😂 çok komiksin
- +1 yıl
Kanka her kız zaten güzelim diyor ezik görünmemek için ben çok gördüm güzelim diyip de götüme benzeyen kızları
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Yazık kafana sana yüz veren olmadı mı puhahahaaa suriyeliye kalmış kala kala bu kadar ezik mal özgüvensiz bir kızsın işte mallığına devam et ak partili erdoğancı köpek seni
Cevap sahibi+1 yılHastasın
- +1 yıl
İddaaya girelim mi şimdi gizliden çık ve kendi fotonu profiline koy fake koyma zaten fake fotoğraf bulucu programım var sonra da o pis arap manitanın resmini koy bakalım dediğin gibi miymiş
- +1 yıl
Hadi bekliyorum çık bakalım bana da istek at. Öyle sallaması kolay değil işte hadi hodri meydan görelim senle o pis arap manitanı
- +1 yıl
Ahahhaaa bok gibi kaldın az salla civcivler de yesin bundan sonra hadi sg
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk kızlarının mülteciler ile yaşadığı aşk furyası hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım