kız istemeye gelir gibi dateye gelmesi sizin tuhafınıza gitmezmi özellikle hemcinslerime söylüyorum

kız istemeye gelir gibi dateye gelmesi sizin tuhafınıza gitmezmi özellikle hemcinslerime söylüyorum

İlk buluşmaya takım elbiseyle gelmek tuhaf görünebilir, ancak mutlaka tuhaf değildir. Takım elbise giymek, karşınızdaki kişiye saygı duyduğunuzu ve buluşmanın önemli olduğunuzu göstermenin bir yolu olabilir. Ayrıca, takım elbise giymek, kendinizi daha iyi hissetmenize ve daha özgüvenli olmanıza yardımcı olabilir. Eğer ilk buluşmaya takım elbiseyle gelen biriyle karşılaşırsanız, onu yargılamadan önce neden takım elbise giydiğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Belki de takım elbise giymeyi seviyordur, belki de buluşmanın önemli olduğunu düşünüyordur. Ne olursa olsun, ona saygı duymak ve karşınızdaki kişiyi tanımak için zaman ayırmak önemlidir. İlk buluşmada takım elbise giymek, bazı kadınlar için çekici olabilir, bazıları için ise çekici olmayabilir. Bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Eğer takım elbise giymeyi seviyorsanız ve kendinizi rahat hissediyorsanız, ilk buluşmaya takım elbiseyle gidebilirsiniz. Ancak, takım elbise giymeyi sevmiyor veya kendinizi rahat hissetmiyorsanız, takım elbise giymek zorunda değilsiniz.
Yani bira tuhaf olmuş ama belliki sana güzel görünmek için giyinmiş. En azından özensiz ve kötü bir şekilde hazırlanıp gelmemiş yanına ya orasına bak bence. Eşofman ile gelen bile var ilk buluşmaya. Adam demekki seni önemsiyor bak takım elbise falan giyinmiş. Bazısı öyle özensiz ki yataktan çıkar gibi çıkıp geliyor..
Cevap
27Cevap
bunun neresi tuhaf? bana değer verdiğini düşünürüm ve açıkçası bu benim çok hoşuma giderdi. hiç unutmuyorum arkadaş vesilesiyle ben biriyle yazışmaya başlamıştım sonrasında ill buluşma gerçekleşti. o ilk buluşmada giyindigi tarz beni resmen hayal kırıklığına uğratmıştı. saygımdan ötürü çocuğu bozmadım tabiki. normal bir şekilde konuştuk sohbet ettik ama ne yalan söyleyeyim bozulmuştum. ben bu gibi şeylere dikkat ederim... hafif düşük kot pantolon üstüne motifli kırmızı renkli bir tshirt giyinmisti. insan ne bilim biraz olsun özen gösterir. illa takım elbise giyinsin de demiyorum. kumaş pantolun giyinmesi şart değil. mesela kotdan kota fark var üstüne güzel bir gömlek giyinse yeter bu benim için mesela
benim bi datemde öyle geçmişti herifin ayakkabısı bile iğrençti ya kırmızı spor ayakkabı tüylü beyaz noktalı kirli bi kot pantolon üstüne dandik baskılı beyaz t shirt
Ya bu kadınlar da kaşınıyorlar aga geçen bir soru vardı ilk buluşmaya eşofmanla geldi diye. ne istiyonuz bacım?
Sizin kafaniza göre giymek zorunda degil erkekler.
Ulan biz karışsak kadının kılik kıyafetine gerici yobaz kiskanc kontrolcü vs. Oluyoruz.
Bırakın bu feminen düşünceleri böyle mutlu olamazsınız arkadaşlar.
Karşındakinin düşünce yapısı sana uyuyor mu? Buna bakın.
Yoksa para kıyafet ortam vs. vs. bunlar kazanılır kaybedilir.
Etrafta gördüğün "kadınlar" toplumun genisligini hesaba katinca bir avuç kadin oluyor klise olmasi cogunluk olduğu anlamina gelmez belli ki biri dokunmus abi sana
Bu bir şaka olmalı
Nereden buluruz böyle adamları. Adres neyin verin biz de bakalım.. Eşofmanla gelen olsa aşık olmuştunuz, adam değer vermiş uğraşıp giyinmiş yaranamamış.. pehh
ablamda aynısını diyor işine gelmediyse ben yürüyim çocuğa dedi bana
O sirada sinemaya kedili pijamayla giden ben... Yani duz bakınca istediği her seyi giyinebilir neden olmasin ama hep takimla geliyosa orada bi kasintilik var anlarsin
Bu arada erkekler çok sinirlenmiş bu soruya tamam en magdur sizsiniz tamam jwdkkwkd
hayır kendisi avukat genel tarzı oymuş
bu arada bende kedili pijamaları çok seviyorum sinemaya gitmedim ama deneyeyim onu bi
Hee o zaman aliskin oldugu sey yani bi tuhaflık yok kendin de diyosun
Neden tuhaf geldi bu size saygı gösterdiği anlamına gelir bence.
Belki işi geregi öyle giyinen biri olabilir
Bide buluştuğunuz zaman dilimi mekan vs onemli
Geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyorsunuz kızlar eşofman a gitsin tamam mı iyi o zaman da bana önem vermiyor saçmalama
Kadınların memnun etmek cidden imkansız 😮😮😮
Takım elbiseyle kendisini daha özgüvenli hissedenler var sevenler var ama ben sevmem damat olsam bile giymem
Ben anlamıyorum eşofmanla gelse sıkıntı takım elbiseyle gelse yine sıkıntı en sonunda incir yapraklarıyla kombin yapacaklar sjsj
Altında da kot pantolon ve kundura ayakkabı var mıydı 😄
kot yoktu kundurada yoktu :d
Altına ne tür giymişti
tam anlayamadım kumaşda değildi ama hoş görünüyordu
Asgdahxab Bir arkadaşım var Kürt buluşmalara öyle gidiyor beyaz gömlek mavi veya siyah ceket siyah veya mavi kot pantolon siyah kundura 🤣 Çok makarasını yapardık 😆
yok benimki annesi rus babası tekirdağlı
Kendine özen göstermek istemiş olabilir ya da genel olarak o tarz giymeyi seviyordur takılmam
bence buluşmaya takım elbiseyle gelmek karşı tarafı ne kadar ciddiye aldığının göstergesi bence aşırı iyi bi hareket
Eşofmanla gelse yine olay çıkar. Kadınları anlamak zor..
Yioo ben esofmanla gitmiştim o da esofmanla gelmişti
Overreact..
Geçen bi soru var vitrinde, o senin gibi overreact olmadı maalesef. Eşofmanla gelmiş bu çocuktan olur mu yazmış? İngiltere kraliçesini görmeye geliyor sanki smokin giyecek.
Overreact dediğim aslinda yorumdu takiliyorum her türlü insan var yani klise olmasi neden hepsi böyle diye düşündürsün ki
İşte herkes farklı. Biri takım elbiseden şikayetçi diğeri eşofmandan. Rahat olacaksın bu hayatta ya.. ülke yeterince gergin zaten
Bence de ulke fazla gergin yapcak bisi yok pijamayla gezmeye devam jwkdkskd
Beni pijamayla beğenmeyen hic begenmesin kardess
Geçen de esofmanla geleni gomurdu kadinlar. En son ciplak gitmek zorunda kalacaz 😂😂😂😂
Sizde hiç birşeyi beğenmiyorsunuz
Karakterini beğendiysen giyiminden sanane?
Ayrıca sana önem vermiş değer vermişte öyle giyinmiş sizleri anlamak çok zor gerçekten
Yaa daha ne istiyorsun acaba çocuk düzenli tertipli gelmiş işte
Ben olsam bana değer verip özendiği için sdvinirdim ya
Fazla resmi birsey giymis ama ozensiz gelmesinden iyidir
En güzel olanı yarı resmi yarı sportif ya da full sportif
Zaten haftaiçi her gün öyleyiz ama ben ceketi farklı renkte giymeyi seviyorum
Yani ne bilim sen hadi buluşalım diyince gelinlikle geldim ben de kkffjfjsj
İşi gereği öyle giyinmeye alışmış olabilir ve özenli gelmiş işte
Ciddiye almıştır, ilk buluşmadır, beğenmiş giymiştir. Her şeyde bir şey bulamaya devam edin siz
Eşofmanla gelse ayrı dert takım elbiseyle gelse ayrı dert
Bence senin için özenmesi önemli ilk izlenim sonuçta
O yine iyi ilk buluşmaya üniforma ile gelen var
Yani, damatlık tarzı değil, ama keten ve slim-fit birtakım ise, o kadar da yadırganmamalı...
Kalbimi bozmak istemiyorum ama bozmak için mücadele edenler var iyi günler
Yani ben diyor evliliğe hazırım diyor sende gelinlik bakmaya basla yavaştan diyor
Of çok iyi ya, ben düşüyorum böylelerine off offf beni de bulun
düşülmeyecek çocuk değil zaten benden iki yaş küçük ama çok bakımlı birisi tertemiz yani herifi didik dikik kontrol ettim tırnaklarına burnuna falan pürüzsüz bambaşka bir şey keşke her erkek bu kadar bakımlı olsa sadece takım elbiseyle gelmesi benim aşıır tuhafıma gitti
Nerede bulustunuz
Yo adam ne güzel özenmiş senin için belkide tarzı o
Ya çok Ciddi Birisidir, ya da İlk Defa Kız Görecektir Diye Yorumladım 😅
Tuhaf ama işten çıkıp geldiyse iş kıyafeti o ise değil
Ozenmis sana deger vermis demekki ya da tarzi oyledir resmi takiliyordur
Çocuk çok kalite! Kıymetini bil derim.
Ajdjeja keşke başıma gelse geberirim gülmekten
Tuhaf evet
Tarzı öyle olabilir. Ama yazın da giyilmez.
Hayatımda hiç giymedim
Hayır gayet kaliteli bir giyim tarzı, oldukça hoş.
olamaz mı? benim de yapasım geldi 🤌🏻
😀 belki orkestraya filan götürecektir
Eşofmanla gelse daha iyiymiş😅
Sen de gelinlikle gitseydin puhahdhxhdbd
Niyetim ciddi alirim ben seni diyo :))
Değer vermiş belliki buluşmaya
Kendini Nato genel sekreterimi sanıyor
Sjkwmclwkfls buna sesli güldüm
sence haksızmıyım😊
Cok hakli gelmişti sonra sorandan takim elbiseli çocuğun avukatlık yaptigini ogrendim alisik demek ki
evet alışık
İş görüşmesi yapacak senle
Tatlı ve hoş bence
giyimi zaten baya hoştu açık mavi çeket siyah pantolon beyaz gömlek ayakkabısıda aşıır hoşuma gitmişti öyle bembeyaz süt renginde bir çocuk kendisi bilmiyorum ilk defa böyle biriyle iletişimim oldu :D
İş adamıysa olabilir
çok kaliteli seni önemsiyor bırakma onu derim
Şık olmak istemiş
Segil
Normal tarzi oyledir belki
Kalite adam siz ne anlarsınız
Tarzı öyledir belki.
Sende bikini giysedin
Özenli gelmiş işte
cok sacma
Shshshhseh komik
belki günlük tarzı budur gayet normal bence