Ben onun rakiplerine bakmıyodum bana öneriyodu instadan bakıyodum bu erkek hoşuma gitmedi diyodum çıkıyordu eskiden şimdi bu Ankara 'da yaşıyor ama tatile gittiği yerden zamanında birini eklemiş ben dedim bunu da çık sonra baktım yaşadığı yerde 30 tane erkek ekli hepsini takipten çık ben istemiyorum zaten sevgili olmadan önce sana kaç arkın aşıktı falan dedim aldığım cevap şu "bunu başta deseydin zaten sana öneriyo çık diyosun çıkıyorum ben artık çıkmak istemiyorum tartışmayalım bu konuda" dedi şimdi ne o tatildeki çıkmak istiyor nede ekli 30 erkeği ama bende tek kız bile ekli değil benim bunu istemem normal değil mi fikirlerinize ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki de normal bunu istemen ama kız arkadaşın gerçekten saygısızlık yapıyor öyle yaparak. Ve o kadar önemliler ki aldatiyordur bile. Seni gerçekten sevse lafinia ikiletmeden yapardı. Ben sevgilim bi erkekten rahatsız olduğu zaman hesaba gir istemediklerini çıkar diyorum ki aklında soru işareti kalmasın. Ve siz ayrı şehirlerde siniz yani o daha da şüphe uyandirici
Evet uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve tatile gittiği bir yer var orada yaşıyan erkekler ekliydi ilk sevgili olunca çıkardı tabi bana öneriyodu diyince bi kaç laf diyodu ama çıkarıyordu şimdi çıkar dedim çünkü yine tatil yaptığı yerde olan bir erkek önerdi takip ediyo diye sonra takip ettiklerine baktım 30 a yakın erkek var bende çıkmasını istedim tipleride hoşuma gitmedi hiç bide sevgili olmadan önce bi kaç arkı bundan hoşlanıyodu ama aldığım cevap zaten dediklerini çıktım ben artık çıkmak istemiyorum tartışmayalım dedi
Yani dediğim gibi saygısızlık yapiyo. Sana değer verse dusuncelerine falan dediğini yapardı. aklinda soru işareti kalmasına izin vermezdi
Kafanı karıştırıyorum belki ama kim bilir orada erkeklerle bile konusuyordur yani olabilecek şeyler bunlar
Konuştuğunu sanmıyorum ama zaten şimdi dedim senin erkekleri takip etmen için biz kötü olucaksak ben senden bişe de beklemem dedim çık bütün erkekleri dedim çünkü o erkekleri takip etsin diye beni hiçe sayıyosa çıkmam diyosa benim ne değerim var ki
Öyle tabiki böyle bişey için seni görmezden geliyor. Bir kere daha konuşmani tavsiye ederim
İşte ben mesajı gece 12 de yazdım o da gece 3 de cevap vermiş şimdi sabah uyandım yazdım işte bi gelişme olursa yazarım
Bide o mesela dün 23:11 de yazdı bende yazdım aynı dakikada ama mesaja gece 3 de baktı bunu hep yapıyor ve şöyle baya zaman geçiyor artık nerdesin yazıyorum mesela sabah 10 da yazdım diyelim öğlen 2 oluyo 3 oluyo artık nerdesin diyorum nerdesin yazdıktan 5 dakika sonra yazıyor ama onca zaman yazmıyor sonra niye böyle yapıyosun diyince denk geliyor diyo böyle bi sorunumuz da var
Ee o kadar zaman napıyo nerde sormuyo musun ara sor konuşun çok kötü bir durum
Genelde erkeklerde olur bu
Sizde tam tersi
Bende telefon elimde beklerim aynı anda cevap yazarım. Bu değer verdiğini gösterir insanin
Bende hep yazdığı gibi yazarım ama şimdi böyle sorun oldukça bitmesinden korkuyorum şimdi bu erkekleri takip etmesini söyledim bide bu bilerek geç cevap verdiğini falan dersem bu sefer kötü olucaz biter diye korkuyorum ilk şu erkekleri çıkarmayı halledebilirsem biraz zaman geçince söylerim böyle geç cevap vermem hoşuma gitmiyor diye ve bişe daha dicem benim bu ilişkide napmam lazım ben. Çok sıkıyorum geç yazıyosun falan diye bi arkadaşıma dedim nolmuş 5 saat yazmadıysa sıkma bu kadar dedi benim napmam lazım bu ilişkide bi fikir alabilrimiyim nasıl davranmalıyım düzelmek için çünkü hep kötü oluyoruz
Sen sıkmıyorsun senin yaptığın normal 5 saat az bi zaman değil. Ben sevgilimi 1 dk bile geç yazsa bunaltiyorum. 1 saat falan olsa normal ama 4,5 saat fazla. Kaybetmekten korkma genelde kızlarda olur bu erkekler pek umursamaz. Ciddi ciddi konuş tavrını koy sınırlarını çiz. O şu an seni umursamıyor umursasa sana yazardı o kadar beklemezdi. İşi bile olsa haber vermeli işim var merak etme demeli
Sana karşı uzak duruyor bu şekilde olmazki
Olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyor belliki o yüzden fazla takmiyo seni. Sen umursuyosun değer veriyosun daha ne istiyo acaba da böyle davraniyo
Evet mesela yazmadı sonra yazdım mesajım tek tik oldu yani interneti kapalı sonra mesajım iki tik oldu yine cevap vermedi sonra bidaha yazdım tek tik oldu internetini yine kapadı sonra iki tik oldu bahçedeyim diye cevap verdi baştan demedi bile ben gidicem haberin olsun diye bide o kadar interneti kapatıyosun açıyosun 10 saniyeni ayırıp bana yazmıyosun ben bunları söylüyorum sonra diyo ben suçluyum hep bende buluyosun falan hep bi sorun mesela ilk zamanlarda bi sorun oldu biticekti o dedi bitmemeli bende dedim bitmez ben bitirmem oda öyle dedi hatta ilk kendi bitmesin dedi 2 hafta önce bidaha bitme noktasına geldi aldığım cevap şu tek sen yorulmadın bende yoruldum falan dedi bitmesi umrunda değil ben dedim hiç demiyosun ki tamam ben düzelicem yapmıcam diye hemen bitmeye okeysin dedim oda sen attın lafı bitirme lafını ben ne diyim dedi ben daha da kendimi düzeltmem dedi ben buyum dedi bunu da şey için dedi bu mesela bir sürü şey yapıyo benim başkasından haberim oluyo bunun için dedim bana söylemiyosun değersiz hissediyorum böyleyse bitsin direk öyle dedi tek yorulan sen değilsin bitsin falan ama demedi tamam ben derim artık sana olanları haberin olur falan hiç demedi direk bitirmeye yönelikdi o zaman dedim sen bana olan biteni anlatmıcaksan bende sana demem sen bilirsin dedi hep böyle napcamı şaşırıyorum
Sevgilini tanımıyorum ama çok gıcık oldum gerçekten onu seven birine bu şekilde davranamaz. Bence sana karşı fazla bi hisleri yok. Sorsana beni gerçekten seviyor musun diye. Ben şahsen kendi adıma konuşim bende sevmesem umursamasam öyle davranirdim. Geç yazardım bitirme taraftarı olurdumm. Ama bende senin gibiyim Hep düzelsin diye uğrasiyorum bitmesin diye fazla bişey demiyorum ama karşındakinin duyguları apaçık ortada bence. Sevseydi değer verseydi böyle davranmazdi. Baksana bitirme taraftarı umursamıyor ve zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz asıl daha fazla konuşmanız birbirinize haber vermeniz gerekiyo
Boyle bi kızla devam edilmez bence. Biliyorum zor gelir ama evlendiginizde sana saygısı olmaz biraz düşün ve ayrıl derim. Zaten haber anlamiyosunn hiç biseyinden haberin yok
Zaten şimdi ben dedim erkekleri çıkar hepsini diye akrabası kalsın abisi kalsın abisinin yakın arkadaşı var mesela iyi birisioda ekli o kalsın ama diğer yaşıt çocukları istemiyorum zaten arkadaşları bundan hoşlanıyodu o yüzden bi önyargımda var şimdi derse hayır çıkarmam ben derim onları tercih ettin o zaman zaten sevgini hissetmiyorum bitsin burada derim
Bide böyle haber vermeyince hiçbişeyden ya da böyle ters olunca ben ona kızıyorum neden haberm olmuyo diye bana diyo senin sinir kontrolün yok hayatımdaaın diye bana ayar vermezsin ben ayar falan vermiyorum haklı olarak kızıyorum çünkü haber falan vermiyosun sürekli bişe yapıyorsun onu bahane falan ediyor sanki keyfim den yapıyorum merak ediyorum kıskanıyorum olamaz mı yani
Cevap verdi tamam dedi bende teşekkür ederim dedim sonra dedi yarım yarım çıkar diyosun şunu çıkar şunu çıkar diyosun şimdide hepsini çıkar diyosun bıktım valla dedi bende istemiyorum yani bende sen nasıl istemediysen bende istemiyorum dedim şimdi misafir geldi ben sana sonra yazarım dedi sabah 11 gibi bende tamam beklerim dedim 5 saat oldu 3-4 kere yazdım yine bakmadı nede erkekleri çıkardı nerdesin diyorum bi iki tik oluyo bi tek tik oluyo ama yazmıyo hayladır
Yuh sabah 11 gibi mi dedi
Bu telefon illaki onun elinde oluyor yazabilir
Sen yazmasan mesela yinede yazar mı ki dene bence. Pek de bağlanma çünkü ondan sana hayır yok
Gerçekten seven ne olursa olsun sana zaman ayırır bir sskilde yazar
Şimdi annesinden yazmış bidaha yazdım interneti kapalı demiştim ya interneti kapalı olduğunda telefonu kapanmış açılmıyomuş öyle yazdı annesinden hayla tek tik mesaj telefonu bozulmuş erkekleride çıkarmadı
Belkide yazmamak için bahanesi bu
Siz hiç buluştunuz mu
Asıl dedigin an yapması gerekiyo. Benim sevgilim kuzenimi engellememi istedi rahatsız olduğunu söyledi direkt o an engelledim
Bu sana verdiği değeri gösterir
Yazmamak için bahanesi olsa mesaj iki tik olurdu hayla tek tik zaten telefonu sorunluydu ama saat 11 de yazmıştı bende yazdım cevap vermedi sonra 2 de yazdım mesaj yine iki tikdi yani inti telefonu açıktı sonra yine yazmayınca 4 de yazdım bu sefer tek tik oldu mesaj ve hayla tek tik annesinde yazdı işte telefonum kapandı açılmıyor diye bende tamam dedim ama saat 2 ye kadar interneti telefonu açıktı yazmadı yinede bide ben ilişkiyi toxic mi yapıyorum hani mesela ben kim hoşuma gitmezse çıkar diyorum 3-4 kişi çıkardı şimdi bıktım artık diyo çıkarmak istemiyorum falan diyo ve sürekli sorun oluyo yani kavga oluyo ben ona mesela bişe yapma diyorum yapıyo kavga oluyo çıkar diyorum çıkarmıyo sorun oluyo bu ilişkiyi toxic mi yapıyorum kendi haline mi bırakmalıyız mesela şu an çıkarmadıya erkekleri telefonu olunca hiç bişe dememeliyim çünkü biticek diye korkuyorum bıktım diyo hep sorun diyo başka bişe demiyor
Seviyordur erkekleri