Sevgilisinden başka çok güzel de bir kız görse ona aklı gitmeyecek, kafasi karışmayacak erkek var mıdır,
Erkeklerin kalbi kaç odalidir
Sevgilisinden başka çok güzel de bir kız görse ona aklı gitmeyecek, kafasi karışmayacak erkek var mıdır,
Erkeklerin kalbi kaç odalidir
Gerçek aşkı bulmuşlar, sevdiklerini düşünürler. Benim tek taraflı sevdiğim muhtemel platonik aşkımı bir defa olsun başka kızlarla kıyaslamadım. Onu görmek için ucuza çalıştım, dükkanımın oradan geçse de kıvırcık saçlarını, zeytin gözlerini görsem diye yanar tutuşurdum.
Cevap
32Cevap
Takma. Böyle takan kızlar hep aldatılır. Özel olamaz. Sen kendlne güveneceksin. İsteyen kalır istemeyen her koşulda aldatır
Yanlış genelleme.. ben bir kadinda zeka ararım duygu ararım.. bunlar yoksa üzerinde gidip gelmek sadece benim fiziksel ihtiyacımi karşılar.. öbürü mutluluk verir diğeri ile birlikte kremalı pasta olur
Yalnız o arzulama güzellikle olan bir şey değil. Her zaman daha güzeli vardır ama arzuladığimiz, peşinde koştuğumuz tek bi kişi oluyor
Dürüst olmak gerekirse artık romantik ve duygusal değilim. O eskide kaldı. Hayat bizden çok şey götürdü. Ne anladıysan artık. 🙂
Mesala Daha önce sevmiş biri olarak başka hiçbir kıza bakmamış birisi olarak, buna kıyas yanlızlık ile ödüllendirildim, seven erkek ya da kadın fark etmeksizin çoğunlukla kaybeden taraf olur.
Evet yanındaki iyise tatmin ediyorsa başka kızlara bskmaz
Ne kadar kibar bir yavrusun sen
Erkekler bacak arasındaki vb
Başka bir şey sevmiyoruz yavru
Dudak seçiyoruz pembe etrafında böyle
İki kol arasındaki meme, bel altındaki gôtü de severler
Sıcak sevgiyi ilgiyi sever ama bazılar sadece bacak arasını sever.
Çoğu zaman aşağıdaki beyin kontrollerini le geçiriyor
Kalbi insanlığını kişiliğini memelerini dudak saç falan işte
Soru içinde soru sormuşsun sen.
Hangisine cevap vereyim
Hayatta önem ve öncelik verdiğim şuanlık tek şey paradır, çünkü benim hayatımda mutlu olmamda rol oynayan mutlu olmamı sağlayan tek şey bu
Kendı bacak arasındaki mi:))
Ben benim olmayanla pek ilgi tahtiklik duymam...
kalbi tek oda ama başka yerinin etkisinde
Tek oda oda kral dairesi
Kalbi karakteri severim
Ciciklere de duskunuz
Göğüs, göbek ve kalça da severler.
Kesinlikle
Popo ve meme de sever.
yoktur. bckarası maalesef zaafımız.
Dondurmayı
Kalçayı severim
Erkek nefsi köpek nefsi gibidir
Ara sevmeyen erkek yok