AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsan doğası bu sevdiğini kıskanır normal ne var bunda? Ayrıca bu o kızı ezik falan yapmaz. Sende uzaklaş madem sevgilisi hoş karsilalmiyor.
hayatımdan ilk defa düğünde gördüğüm sözlüsüyle neden yakınlaşıp konuşayım ki zaten, bir kere bile göz göze gelmedik, belki de dediğin gibi herkesten kıskanan bir yapısı vardır, olabilir. Ayrıcı kıza ezik muamelesi yapmadım yapmam da, neden yapayım ki?
Peki kıskandığıni nereden anladin hani bakış falan mi yakaladin
annem halam falan beraber oturuyoduk ve annem de damadı merak ediyodu, kızda zaten akrabam olur, ama yıllardır görüşmüyoruz, neyse çocukla beraber yanımıza geldiler ama ben çocukla yan yana bile değilim bilerek uzaklaştım biraz hatta, neyse oradaki herkesle tanıştırdı falan, sonra bana baktı ama hemen önüne dönüp annemlerle konuşup sohbet etmeye başladılar ama hemen ayrıldılar yanımızdan, annem ve halam falan neden öyle baktı sana noldu falan dedi ama ben o an konduramadım diye bi şey de demedim ama saçma yani, ben onun elinde büyüdüm sonuçta alınmadım değil, aramızda çok yaş var birde
Belki o an kafasından başka bir şey geçiyordur falan bilemezsin senin suçun yokmuş zaten boş ver bazı kızlar biraz fazla kiskanctir
Ne akdar büyümüşsün diye de bakmış olabilir
düğünden önce çok muhabbet edip gülüştük zaten ama
Bir şey olmaz takma kafana bir daha nerede göreceksin
yarın sünnet düğünü var ve iki hafta sonra da nişanları var :D
Abovvv 😂 çok süslenme bari sjwkw
yani zaten makyaj yapan biri değilim ama inat süslenip püslenip 100 kilo makyajla gidesim var :D
Yok yok saçmalama yapma öyle daha çok göze batarsin suçun olmadığı halde suçlu konumuna düşersin
yok be zaten makyaj hiç sevmem yani şöyle söyleyim sivilce izlerimle dolu yüzüm var ama düğünlere giderken bir kere bile fondöten sürmem beceremem zaten :D
Aslında onun sadece sana ayit olduğunu bilse senden başka kimseye ilgi alaka duymayacagından emin olsa kıskanmaz bence, bu biraz bu konuda güvensizlik ile çelişkilidir bence
iyi de benim sevgilim değil ki, ama doğru söylüyosun, birde aramızda çok yaş farkı var onun elinde büyüdüm sayılır hatta, açıkçası alınmadım da değil
Sevdiği için ama ben pek kıskanç değilim. Sevgilime Rus kızları gösterip çok güzel değil mi falan diyorum. Güzel ama gerçekten ne olacak? 😂
seven insan sevdiğine güvenir zaten, güven yoksa sağlıklı bir ilişki olmaz, hep kıskan kıskan nereye kadar
Erkektenmi kıskansın?
hayır yani anlamadığım şey güzellik ve fizik olark kendisi zaten her şekide çok daha iyi ama neden hala kıskanıyo onu anlamadım
Sacmalık 🙃😁
Ezik olduğu için
Ne alaka yarma
@sjsjsjssjahsjw Çok alaka yer cücesi. Kendini yetersiz gördüğü için diğer hemcinslerini rakibi olarak görür, bu da ezik olması için yeterli argümandır
Kıskanmak gayet doğal bir davranış ve içgüdüsel bir şey. Barbie gibi kızların çoğu kıskanıyor he pardon tabi sizdeki genislik uzayda olmadigi için bu durumu anormal görmen normal. He bu arada boyum 1.59 sana boydan giriyim
@sjsjsjssjahsjw Kıskanmak aşağılık psikolojisidir, kendi yetersizliğini kendisinden daha iyileri yok ederek bastırmaya çalışan eziklerin girdiği kafadır. Kendini geliştirmek yerine, kendinden iyi olduğunu düşündüğü kişileri hayatındaki insandan uzak tutmaya çalışmak ruh hastalığıdır. Bu kadar yobaz ve şizofren olacağına, geniş olsaydın kendine iyilik yapardın ergen velet. Bu arada boyum 180, sana boydan değil sîkimle girsem yeterli olur o boyunla, yerden bitme ezik seni
O tipine bakınca kimin ezik olduğu ortada suratına sicayim. Mk Habeş maymunu
Niye kıskanmasın
hayır yani anlamadığım şey güzellik ve fizik olark kendisi zaten her şekide çok daha iyi ama neden hala kıskanıyo onu anlamadım, üstelik onlardan da yaşça küçüğüm yani bana saçma geldi :D
Kaç yaş küçüksün bir de erkeğe yakın mısın
hayatımda ilk defa görüyorum :D ben 18 im kız 25 ama sevgilisinin yaşını bilmiyorum
Erkekle arkadaş mısın anlamadım
hayır, hayatımda ilk defa görüyorum dedim ya :D
Ee o zaman neyinden kıskandı kız
ne bileyim anlamadım ki, galiba herkesten kıskanan bir yapısı var
Uzak dur o zaman erkekten sen de
ya benim çocukla işim ne zaten ne göz göze ne yan yana geldik, ayrıca erkek işlerinden hoşlanmam zaten
Boş ver o zaman
Normali o değil mi
hayır yani anlamadığım şey güzellik ve fizik olark kendisi zaten her şekide çok daha iyi ama neden hala kıskanıyo onu anlamadım
Seven kıskanır ayrica aldatilan kadınların çoğu kendinden çirkin bir kadınla aldatiliyor
yani ben çirkinim diye sözlüsüyle birlikte onu aldatacağımızı mı düşündü :D
Neden olmasın 😂
Kız kızın rakibidir çekememezlik var hep
Normal bir durum 😎
Mal gel berber sevişelim demek varken dimi