Kız arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ama ayrılmak istiyor. Nasıl yaklaşmalıyım?

25 yaşındayım kız arkadaşım 21 yaşında. O üniversite son sınıfta. Ben hemşireyim. 2 gün önce hamile olduğunu söyledi ve çok üzgündü ama üzülmemesi gerektiğini ve onu asla bırakmayacağımı söylememe rağmen ayrılmamız gerektiğini ve çocuğu aldırmak istediğini söyledi ben de karşı çıktım. Sonra kavga etmeye başladık ona bana neden güvenmediğini sordum ama cevap vermedi. Ailesiyle zaten arası iyi olmadığı için bir sorun yok ama sorunun bende olduğunu hissediyorum sanki onu terk ederim gibi düşünüyor herhalde. Aramalarıma cevap vermemeye ve mesajlarıma bakmamaya başladı , ki ayrılma gibi bir durumumuz da yok. Acaba beni mi sevmiyor anlamıyorum. Tanıdığım bazı kişilerden tavsiye aldım şimdi de buraya yazayım dedim bir de. . Ona nasıl yaklaşmalıyım ya da neden 2 gündür beni hiçe sayıyor yorumlarınıza bakacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bebek bir haftalıkmıs ve dusmus , bunları daha yeni öğreniyorum maalesef. ayrıca yorumlarda bahsettiğim o çocuk ile flörtmüş ve vicdan azabı çekiyormuşki bunları bile arkadaşı diyor kendisi benimle iletişime geçmiyor günlerdir. Konu bu, herkese teşekürler ne yazdigimi bilmiyorum umarim iyi anlatmisimdir.
Kız arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ama ayrılmak istiyor. Nasıl yaklaşmalıyım?