Aşk İlişkileri Fotoğrafımı gördükten sonra bana daha ilgili davranmaya başladı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani bu beni beğendiği anlamını mı taşır? Güncellemeler+1 yıl ... Fotoğrafımı gördükten sonra bana daha ilgili davranmaya başladı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yarın daha güzelini görür, onla ilgilenmeye başlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden her şey beklenir Yorumla bağlaçolandee +1 yıl E buna böyle davranıyor İşini gördükten sonra yoluna bakicak Bunu kullanıp atıcak yani Yorumla
Özkan2224 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Nasıl yani norm de görmedi mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok görmemisti Yorumla Özkan2224 +1 yıl Himm aşık mı oldu beğendi mi Yorumla Soran +1 yıl Aşık olmamıştir da beğenmiştir Yorumla Özkan2224 +1 yıl Çok güzel bu yaş kaç senin onun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zikmek istediği anlamını taşır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İstemez ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanaldansa beraber de yapabiliriz Ben daha iyi yaparım Sesim kesin onunkinden daha iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir an yapıcaz sanıp sevinmiştim ama 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından bi sesimi duysaydın da öyle karar verseydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırdıysam özür dilerim Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. çekici bulduğu anlamına gelir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Çekicisin demişti Yorumla SırrıYok +1 yıl sırada fantezi faslı var demektir.. Yorumla Soran +1 yıl Hiç cinsllik konuşmadi benimle Yorumla SırrıYok +1 yıl yavaş yavaş başlayacak demek ki.. Yorumla Soran +1 yıl Başlar mı ki Yorumla SırrıYok +1 yıl başlamazsa sıkıntı daha büyük derim :) Yorumla Soran +1 yıl Ben imada bulunuyorum girmiyor yinede Yorumla SırrıYok +1 yıl ohaa çok saçma.. ya da kafası çalışmıyor.. ondan bir cacık olmaz Yorumla Soran +1 yıl Sebebi var aslında Yorumla SırrıYok +1 yıl direkt anlatmak istersen mesaj at :) yorumlardan başım döndü Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
spordelisi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Tabikife 0 16 Yorumla Soran +1 yıl İltifat da ediyor Yorumla spordelisi0 +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Soran +1 yıl Güzelsin çekicisin gibi Yorumla spordelisi0 +1 yıl Hemde kabacA tabirde bulunuyo aptal Yorumla Soran +1 yıl Kaba biri değil Yorumla spordelisi0 +1 yıl Ama söylediği şey kaba Yorumla Soran +1 yıl Niye kaba olsun Yorumla spordelisi0 +1 yıl Pardon hatlar karıştı birisine birisi hakaret etmiş ona yazarken sana yazmışım 🙈😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa sorun değil 😅 Yorumla spordelisi0 +1 yıl Senin soruna gelecek olursak beğenmiş bu seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Umarım yaa Yorumla spordelisi0 +1 yıl Sen peki? Yorumla Soran +1 yıl Durum birazcık karışık Yorumla spordelisi0 +1 yıl Anlat istersen dinlemek isterim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla spordelisi0 +1 yıl O halde gel özele 😊🙏 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yani öyle sanki 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bazen mesajlarıma bile bakmıyordu artık saatlerce konuşuyor ve iltifat ediyor Yorumla SAblaK +1 yıl Ooo coşmuş yani Yorumla Soran +1 yıl İlk defa bu kadar uzun konuştu Yorumla SAblaK +1 yıl Hıı çok beğenmiş demek ki baksana Yorumla SAblaK +1 yıl Çok fazla ilgi duyuyor bir anda kopmasın da ilgisi Yorumla Soran +1 yıl Ama çok yaş farkı var Yorumla SAblaK +1 yıl Nasıl yani yaş farkı derken? Yorumla bağlaçolandee +1 yıl Kesin zikecek işte Yorumla Soran +1 yıl Ya çok özele giriyor Yorumla SAblaK +1 yıl Yaş farkı kaçki ve özele çok girmesi de normal değil Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla işte Yorumla SAblaK +1 yıl O zaman uzaklaş o kişiden derim sana iyi olmaz bence Yorumla Soran +1 yıl İlk ben yaklaştım ama istiyorum Yorumla bağlaçolandee +1 yıl İlla ziksin istiyosun yani Yorumla SAblaK +1 yıl İstiyorsan git yani ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl @bağlaçolandee sanaldan sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yarın daha güzelini görür, onla ilgilenmeye başlar.
Erkeklerden her şey beklenir
E buna böyle davranıyor İşini gördükten sonra yoluna bakicak Bunu kullanıp atıcak yani
Nasıl yani norm de görmedi mi
Yok görmemisti
Himm aşık mı oldu beğendi mi
Aşık olmamıştir da beğenmiştir
Çok güzel bu yaş kaç senin onun
Zikmek istediği anlamını taşır
İstemez ki
Sanaldansa beraber de yapabiliriz Ben daha iyi yaparım Sesim kesin onunkinden daha iyidir
Bir an yapıcaz sanıp sevinmiştim ama 😏
En azından bi sesimi duysaydın da öyle karar verseydin
Kırdıysam özür dilerim
çekici bulduğu anlamına gelir
Çekicisin demişti
sırada fantezi faslı var demektir..
Hiç cinsllik konuşmadi benimle
yavaş yavaş başlayacak demek ki..
Başlar mı ki
başlamazsa sıkıntı daha büyük derim :)
Ben imada bulunuyorum girmiyor yinede
ohaa çok saçma.. ya da kafası çalışmıyor.. ondan bir cacık olmaz
Sebebi var aslında
direkt anlatmak istersen mesaj at :) yorumlardan başım döndü
Olur
Tabikife
İltifat da ediyor
Ne gibi mesela
Güzelsin çekicisin gibi
Hemde kabacA tabirde bulunuyo aptal
Kaba biri değil
Ama söylediği şey kaba
Niye kaba olsun
Pardon hatlar karıştı birisine birisi hakaret etmiş ona yazarken sana yazmışım 🙈😂
Yaa sorun değil 😅
Senin soruna gelecek olursak beğenmiş bu seni 😂
Umarım yaa
Sen peki?
Durum birazcık karışık
Anlat istersen dinlemek isterim 😊
Olur
O halde gel özele 😊🙏
Yani öyle sanki
Bazen mesajlarıma bile bakmıyordu artık saatlerce konuşuyor ve iltifat ediyor
Ooo coşmuş yani
İlk defa bu kadar uzun konuştu