Evet beyler gerçekten seviyor musunuz yoksa sadece cinsel çekim mi bunu nasıl ayırt ederiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Erkekler bir kadını gerçekten sevdiklerinde lugatlarından imkansız kelimesini atarlar. Yani sizin için yapamayacakları tek şey, sizin yerinize acı çekmek olur. Onun için de Allah'a dua ederler. Sevdiğim kadının derdini bana ver Allahım diye..
Eğer iki tercih yapmak zorunda kalsalar, diğer alternatifi düşünmeden, sizi mutlu edecek şıkkı seçerler. Yani mevzu sevdiği kadın ise iki eli kanda olsa bile sevdiği kadına koşar erkek..
Eğer bir erkek kıskanmıyorsa, sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven erkek, bazen saçmalar. Olur olmadık kıskançlıklar yapar. Bu size güvenmediğinden değil, sizin yanınızda olamadığı zamanlarda, sizi koruyamayacağını düşünür. Aklını kullanamaz sevdiği kadına karşı, çocuk gibidir gerçekten seven erkek, çocuklaşır..
Gerçekten seven erkek, hiç kimsenin sözüne bakmaz. Sevdiği kadını kimsenin küçük düşürmesine, kimsenin ezmesine müsade etmez. Eğer gerçekten severse erkek, merak ettirmez, ilgi bekletmez, şartlar ne olursa olsun sebepsizce terk etmez!
Yani özetle, terk edip sonra geri gelmez. Seven erkek gururludur ve sevdiği kadının gururunu her şeyden üstün tutar, sevdiğinden intikam almaz. Sevdiğine zarar gelsin istemez. Eğer bir erkek sürekli terk edip geri dönüyorsa, bilin ki sizi nasıl olsa var diyerek oyuncak yerine koyuyordur!
Sizi seven erkekte bunlar yoksa sevildiğinizi düşünmeyin!
Ve ben bu yazdıklarımdan da öte severim!517 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek sevdigi kadın için herşeyi yaparmı?
- +1 yıl
Elimden geleni yapar gelmeyen için çabalarım
- +1 yıl
Çok anlamlı bir yazı ve gerçekler bu hayatta öyle seven bulunmaz herkesinki lafta bir süre rol yaparlar artık o sürede senin ne kadar etlediğine bağlı sonrada giderler hic düşünmeden
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 🫡
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef
Yok denecek kadar az ama var ben varım
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar. İlk gidenler hiç gitmem hep yanında olurum diyenlerdir. Hiç gitmeyecekmiş gibi seversen eğer gittiğinde kaybedersin kendini erirsin günde güne ama her an gidebilirmiş gibi seversen eğer gidişi çok da koymaz dimi çok da fifi 😅
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile
Bazen bir soruya cevap kafada ki tüm sorulara cevap olur
İyi akşamlar dilerim
Bu arada gidenlerin canı cehenneme 😅 - +1 yıl
Hemen bağlanıyorsun ya duygusal boşluktan o çok kötü işte ve evet beter olsun öyle rolcu seytan narsistler bu arada uzun cevabınız ilgilendiğiniz için ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Hemen bağlanma bende var 😅çok yanlış bir şey bu aslında çoğu şeyi biliyorum yapılması gerekeni olması gerekeni biliyorum ama 😅iş işten geçince aklım başıma geliyor 😅
Olsunlar 😅lanet olası peslikler 😅
Soruda konuşmayı severim 😅
Ricalarımı iletiyorum 😅 - +1 yıl
Hiç önemi yok canın sağolsun 😊Bu sefer ben geciktim bildirim gelmedi ve sabah iş var sızmak üzereyim ama hatırlıyorum sanki sen yine atmıştın bana böyle link Instagram linki yorum da yapmıştım ama geri dönmemiş gibi hatırlıyorum 😅
- +1 yıl
Buradan da anlaşıldığı gibi. Kimse gerçekten sevmemis...
- +1 yıl
Ben sevdim 🫡
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Peki sevildin mi?
- +1 yıl
Hayır sadece canım yandı yanıyor yakıyorlar böyle sevdigim için
- +1 yıl
Tahmin ediyorum. Umarım seni seven birine denk gelirsiniz..
- +1 yıl
EyvAllah, Allah razı olsun sizin de Gönlünüzce olsun mutlu günler dilerim 🫡
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi günler dilerim. Bu arada yazınızı beğendim...
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum ve bende teşekkür ederim beğendiğiniz için 🫡
- +1 yıl
😇😇
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu genelde kişiye göre değişir herkes aynı değildir ama Sürekli seninle vakit geçirmek istiyor. Bir erkek gerçekten seviyorsa, seninle geçireceği her dakikayı değerli bulur. Sürekli seninle vakit geçirmek ister ve seninle birlikte olmak için her türlü fırsatı değerlendirir. Seni dinlemekten zevk alır. Bir erkek gerçekten seviyorsa, senin söylediklerini dinlemekten zevk alır. Seninle konuşmaktan hoşlanır ve senin düşüncelerini ve duygularını önemser. Sana değer verir. Bir erkek gerçekten seviyorsa, sana değer verir. Senin mutluluğunu önemser ve senin iyiliğini düşünür. Sana destek olur. Bir erkek gerçekten seviyorsa, sana destek olur. Zor zamanlarımda senin yanında olur ve sana güç verir. Sana iltifat eder. Bir erkek gerçekten seviyorsa, sana iltifat eder. Senin güzelliğini, zekanızı ve kişiliğini takdir eder. Seni kıskanabilir. Bir erkek gerçekten seviyorsa, seni kıskanabilir. Bu, onun sana değer verdiğini ve seni kaybetmekten korktuğunu gösterir. Sana dokunmak ister. Bir erkek gerçekten seviyorsa, sana dokunmak ister. Bu, onun sana karşı fiziksel bir yakınlık hissettiği anlamına gelir. Seni güldürmek ister. Bir erkek gerçekten seviyorsa, seni güldürmek ister. Senin mutluluğunu görmek onu mutlu eder.
Sana romantik davranır. Bir erkek gerçekten seviyorsa, sana romantik davranır. Seni çiçekle, hediyeyle veya sürprizlerle mutlu etmek ister. Seni her şeyden çok sever. Bir erkek gerçekten seviyorsa, seni her şeyden çok sever. Sen onun için en önemli kişisin ve onu her şeyden çok önemser. Eğer bu işaretlerden birkaçını bir erkeğin davranışlarında görüyorsan, o erkek muhtemelen seni gerçekten seviyor demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin sevgi dilleri, kişiden kişiye değişebilir, ancak genel olarak aşağıdaki işaretlere dikkat edebilirsiniz:
Sözel ifadeler: Bir erkek size sevdiğini söyleyerek ifade edebilir. Size sık sık "Seni seviyorum" veya "Seninle mutluyum" gibi sevgi dolu sözler söyleyebilir.
İlgili davranışlar: Erkekler, sevdikleri kişilere zaman ve ilgi gösterme eğilimindedir. Sizinle zaman geçirmekten keyif alır, sizi dinler ve ilginizi çeken şeylere katılmaya çalışır.
Destek ve yardım: Bir erkek sizi seviyorsa, sizi desteklemek ve yardım etmek isteyecektir. Sıkıntılarınızda size destek olacak, kararlarınızı destekleyecek ve ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacaktır.
Fiziksel yakınlık: Erkekler, sevdikleri kişilere fiziksel temasla sevgi gösterebilirler. Bunlar öpücükler, sarılmalar, el ele tutuşmalar veya sık sık fiziksel temas gerektiren aktivitelere katılma gibi davranışlar olabilir.
Dikkat ve özen: Bir erkek sizi seviyorsa, sizinle ilgilenir ve size özen gösterir. İhtiyaçlarınızı takip eder, sizinle ilgili detayları hatırlar ve sizi mutlu etmek için çaba sarf eder.
Güven ve sadakat: Bir erkek size güvenir ve sadık kalıyorsa, sevgisini gösterir. Size karşı dürüst ve açık olur, sözlerinde tutarlıdır ve ilişkinizde size güven verir.
Tabii ki, her erkek farklıdır ve sevgiyi farklı şekillerde ifade edebilir. Bu nedenle, kişinin davranışlarını, sözlerini ve niyetlerini anlamak için onunla iletişim kurmanız önemlidir. İlişkide açık ve dürüst iletişim, sevgi dolu bir ilişki kurmak için temel unsurlardan biridir.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek eğer karşısındaki kızı seviyor ise gerçekten bunu zaten halinden hareketinden belli eder. Sana bağlanır gözü senden başka hiçbir kızı görmez. Eğer bir erkek gerçekten sevdiyse deli gibi bağlanır sevdiği kıza ve asla onu bırakmaz. Yani sevince tam seviyor ve güze seviyor erkekler. Çok zor severler birini çünkü sevince.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
44Cevap
+1 yılYani bana kalırsa bir erkeğin değil kimsenin gerçekten sevip sevmedipini anlamak mümkün değil. Herkesin keşke hayatımda böylenbiri olsaydı ne kadar şanslısın dediği bi sevgilim vardı gerçekten istisnasız herkes bana olan aşkının ne kadar güzel olduğunu söylerdi ama ufak bi kavgada ayrıldığımızda fake bi hesaptan benim hakkımda neler dediğini duyup arkadaşlarıma anlattığımda kimse inanmamıştı o gün anladım sevgi gerçek mi değil mi anlaşılmıyo
10 Yorumla
+1 yılYani çok çeşit var ; cinsel anlamda yaklaşmaktan kacinirsa elinden geldiğince seni dinleyip sana faydalı oluyorsa , para konusunda bütçesince kaçınma yapmıyorsa seni görünce gözleri başka bakıyorsa, parlıyorsa , ayaklarını fazla yıkıyor kendine ve bakımına biranda senin yanında iken daha dikkat ediyorsa , herkesle konuştuğundan dışında seninle ayrı bir kibar ve güzel konuşuyorsa gibi
10 YorumlaSadece cinsel çekim hissettikleri kızlarla gönül eğlendirmek isterler. Yani ciddi düşünmezler. Sadece cinsel açıdan tatmin olmaya bakarlar. Fakat aşık oldukları kadınla evlilik düşünürler ve sadece evlendiklerinde cinsellik yaşamak isterler. En bariz fark budur.
00 YorumlaHer seferinde bir beklentisi olmadan her işinizde yardımcı oluyorsa, gezerken kodunuz düştü ve canınız sıkıldıysa laf etmeden sizi dinliyor moral veriyorsa, genel olarak şefkat ağır basıyor ise seviyordur. Çekim her zaman olur ama sizi seven siz istemeden istediği gibi davranmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiği emekten ve sadece sana özel bir şey mi yoksa her birlikte olduğu kadına hayatındaki herkes için mi yapmış buna bak, kendinden vermediği o ödünleri para harcamak olsun tartışma konusunu bir anda kapayıp alttan alıp özür dilemek olsun bunları ne kadar yapıyor bir engel çıktığında hemen pes mi ediyor yoksa mücadele edip kendisini somut anlamda ortaya koyuyor mu bunlar oldukça mühim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDerin bir konunun kapısını aralamak üzere olduğunuzun acaba farkında msnz.
Hiç bilmiyorum.
Bunu görebilmek için ilk önce ne istediğiniz konusunda karar vermeniz ve kendinize doğruyu söylemek zorundasınız.
Ben burada ne yazsam boş.
Bir kulaktan girer, diğerinden gerisini biliyorsunuz.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Sana ilgi göstermesinden anlarsın genellikle kalbinden dökülen sözcükleri söyler bunu sen hissedebilirsin boş boş yazmaya gerek yok seven adamın içinde cinselik diye bişey olmaz helali olana kadar bunu kendimden biliyorum gerçi çeşit çeşit insan var her insanın düşüncesi bir değildir kimseye güvenmemek en güzelidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten seviyorsam ortamda sadece onun yüzü gülsün diye uğraşırım, sürekli gıcıklık yaparım, her hareketini izlerim, sevdiği/sevmediği her şeyi aklıma kazır ve bunu bi gün hatırlatırım ona. anlasın isterim onunla ilgilendiğimi. cinsellikle falan uğraşmam yani seven erkek bu saydıklarımı yapar. kendi testislerine söz geçiremeyen biri olmadım hiç allaha şükür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler duygularini belli etmez fazla cunku bizim kadar duygusal degiller. seviyorsa sana deger verir , seninle sohbet eder, seninle vakit gecirir seni arar , sorar mesaj atar, bos birakmaz ilgilenir saçlarinla oynar, gozlerine bakip ellerini tutar saclarini öper , yeri geldiginde ayakkabilarini bile baglar vallla deger veren erkek oyle bir veriyorki
00 Yorumla
+1 yılGünün sonunda senle konuşup uyuyorsa içtiğinde sana güzel sözler söylüyorsa seviyordur. Ama şunu söyleyeyim her erkek hoşuna giden kadına bakar bu seni sevmediğini göstermez gün sonunda aldatmadiysa sıkıntı y
01 Yorumla- +1 yıl
Yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSana nasıl yaklaşıyor... severken üzerine titrer... senin derdinle dertlenir... günü berbat geçmiştir yine de senle ilgilenir.. falan işte
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven cinsel olarakta ister ne alaka ille birinden biri mi olması gerekiyo abi kezbanmısınız ya ahdkskdk
30 Yorumla
+1 yılistediğini elde ettikden sonra tavrı değişiyorsa sadece bir heves diyebilirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılHenüz öyle bir şey olmadı
Soran+1 yılİlla anlamak İçin cinsellik mi yaşamak gerek
- +1 yıl
hayır mesela o cinsellik istediğinde katı davranırsan eğer seviyorsa evlenene kadar bekler ama amacı sadece seni kullanmaksa oda ters davranmaya baslar
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSenin hep yanında olup sana sarılıp seninle uyumak istiyorsa, seninle beraber sosyal bir aktivite yapmak istiyorsa, seni dinleyip söylediklerini önemseyip eyleme döküyorsa gerçekten seviyordur. Ama sürekli pompa yapmaya çalışıyorsa sana değer vermiyor, seni sevmiyor, seni cinsellik için kullanıyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok basit
Evlenmeden cinselliğe karşıyım de. Saygı duyup bekleyen gerçekten seviyordur. Saygı duymayan cinsellik peşindedir ayrılır00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Konu bulamaz sıkıcı, gergin olurlar. Doğum günü, kapı numarası vs gibi detayları ezberlemeye çalışırlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Değerli hissettirmesi lazım duygusal anlamda. Fedakarlık olmalı. İncitmez, multu eder.
20 Yorumla
+1 yılSizin için yapabileceği fedekarlıkları ne için ve ne şartlarda yapabiliyor buna bakmak lazım
20 Yorumla
+1 yılAnlasiliyo ya daha önce sevildiysen diğer erkeklerin yaklaşım amacını net anliyosun
10 YorumlaMaç ya da oyun başından senin için kalkıyorssa yarım bırakıyorsa seviyordur 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Hastayım böbrek lazım de senin için böbreğini veriyorsa seviyordur
00 YorumlaSürekli seni görmek istiyorsa, seni merak ediyorsa yani.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman bundan emin olamazsın kendini neye inandırmak istersen ona inanırsın
00 Yorumla Hic cinsel konu konuşmadan uzun süre konusabiliyorsanız seviyordur.
00 YorumlaHer önüne gelen de şey olanı yapar sanma, yürekten gelsin odyrbiste sevgi
00 Yorumla
+1 yılbunu ancak hissedebilirsin sözle lafla anlayamazsın misal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi aşk olsaydı dünyada bekar erkekler kalmazdı
00 Yorumla
+1 yılSeven adam belli ediyor aklında tek şüphe bırakmıyor, diğerleri lazim olduğunda uğruyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinsellik konusunu sık sık açıyorsa ve dokunmakta acele ediyorsa cinsel çekim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece konuşmak yetmiyorsa resim falan istiyorsa çıplaklık içeren resim değil yüzün de buna dahil geceleri daha çok yazıyorsa bel altına iniyorsa tatmin olmak iicn konusuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten sevdiğini anlamak istiyorsan istediklerini yapma verme bak bakalim kac gun dayanabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmeline, niyetine bakarak, sana nasıl geldiğini ve sana neler verdiğini bakarak! Vermek sadece maddi değil, maneviyatı da unutmamak gerek!
00 Yorumla
+1 yılDetaylı bir şekilde vicdanıyla seviyor ve değer veriyorsa bu önemli
Mekanik düşünüyorsa teğet geçer ve seviyormuş gibi görünür00 Yorumla
+1 yılAcele ediyorsa küçük detayları görmezden geliyorsa seks amaçlıdır ama acelesi yoksa her detayı öğrenmek bilmek istiyorsa seviyordur yani benim düşüncem bu
00 Yorumla
+1 yılSeni hemen yatağa atmak istemiyosa planları vardir ileriye dönük kılık kıyafetine karışır açık giyinmenden rahatsız olur paylaşamaz seni ve her fırsatta seni görmek ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmek değer….
ama seveni napcağın herkes bad boy severken
00 Yorumla
+1 yılTüm cevapları unut dizilerde de erkekler çok iyi seviyor rolü yapıyor. Bir kadın her zaman hislerine güvenmeli bence, sevdiğini hissedersin özel bişe yapmasa bile o sıcaklığı bir bakışla alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarılıp dakikalarca kalabiliyorsanız ya da hiç sıkılmadan oturabiliyorsaniz bu sevgidir
00 YorumlaKarsinin ne istediğini bakacaksın
Senden faydalanmak. istiyor
Yoksa seninle bir elmanın yarısı gibi olmak mı istiyor00 Yorumla
+1 yılseven erkek cinsellik düşünmez zaten dokunmaya kıyamaz anlaşılır o da
00 Yorumla
+1 yılKimse gerçek sevmez rol yapar ihtıyacı olan seylerı almak için.
00 YorumlaAşır bir şeiilde kıskaniş
Ve kormaciysa gerçekten seviyordur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı cinsellikse zaten konu surekli oraya gider ve her fırsatta buna benzer durumlar olur. Sevmesi asık olması ise bambaşka bir şey bence
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir erkek aşık olduğunu nasıl belli eder
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin anlatmak isterim
Soran+1 yılBurdan anlat
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek cinsellik asla konuşmaz , kavga anın da sana hakaret etmez yüzü gülüşü değişir senin yanın da
00 Yorumla
+1 yılGözlerimin içine bak ne görüyorsun 👀
10 YorumlaAnlaşılmaz girl sevmezler çünkü salla
00 Yorumla
+1 yılKapı taktiğini uygula
00 Yorumla
+1 yılKarakterinden, ahlakından, saygıdan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel çekim önemli tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılVarlığı yanımda olması bakışı kokusu yeter
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Cinsel cekim olmayan ask mi olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki sadece cinsel olarak isteyip ilgi gösteren ile gerçekten seven arasındaki farkı nasıl anlarız diye sorayım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisinden
10 Yorumla her erkek cinsellik icin seviyor ya
10 YorumlaErtesi gün ki davranısları aynıysa sevıyodur☺️
00 Yorumla
+1 yılSeninle vakit geçirmek istiyorsa
00 Yorumlaanlasilmaz kuzum ya. sans meselesi tamamen
00 Yorumla
+1 yılinan bunu çoğu erkeğin kendisi bile bilmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılmaz
00 Yorumla
+1 yıl😕😕
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Belli eder
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!