Haftaya tatile gideceğiz bir yakınımızın havuzlu evi var ona ve oraya eşim ben kaynım ve eltim gideceğiz ben tesettürlüyüm eştim açık ve burada bile açık giyiniyor tatillerinide biliyorum önceki eltimden yana ya da eşimden yana sorun yok olmaz ama kıskanıyorum ben yani napacam ne fikir verirsiniz lütfen akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kocanı bir yere kapat ve hiç çıkmasın dışarı :) kıskanarak hiçbir yere varamazsın ya güvenirsin eşine ya güvenmezsin , adamın yapacağı varsa zaten istediğin kadar kıskan yine yapar
Ben yapar demiyorum güveniyorum ama kıskanıyorım bakar yani o gözle bakmasada karşısında bikini giyen bir kadın var bakar yani
Ama güzelim böyle yaşayamazsın ki bakacak olan adam açık olsa da bakar kapalı olsa da , ayrıca erkekler bakar bunun çaresi yok , hem siz hiç denize gitmiyor musunuz deniz kenarında yüzlerce mayolu bikinili kadin var , aslında kocanı daha çok götürsen deniz kenarına, alıştığı için bakmaz bile
Denize gittik bir kaç sefer evet vardı ama şimdi bu akraba yani aileden birisi bilmiyorum ya napacağımı
Kocan bu kadar karaktersiz mi ki yengesine o gözle baksın
Hayır değil tabiki ama gözükecek heryeri onu kastettim anlatamıyorum ki içimdekini
Gözükecek ne yapalım yani başka yerlerde de kızların giydiği minileri taytları göğüs dekoltelerini düşünsene , iş arkadaşları filan kim bilir neler giyiyor , yapacak birsey yok
İş yerinde çok açık kız yok evet haklısın ama bilmiyorum işte insan düşünüyor evet saçma belki bazen öyle diyorum ama bazen de saçma grlmiyor
Bu huyunu bırakman lazım insanları engelleyemezsiniz kıskanarak , eşine güven ve gereksiz huzursuzluk çıkarma , inan bana kıskanarak engelleyerek hiçbir yere ulaşamazsın
Siz evli misiniz
Evet 20 senelik
Anladım siz rahat rahat rahat gidiyordunuzdur açık birisi misini
Evet kapalı değilim
Anladım
neyi kıskanıyorsun
Eşimin yanında bikini giyecek onu
gözü mü kayar diye
Yani ister istemed
doyur sende
Ben doyuruyor evde orada nasıl doyuracam
tek oda mı var
Ben yataktan bahsetmiyorum ki ev olacak yazlık havuzlu ama eltim bikini giyecek ben haşema ondan kıskanıyorum
demekki eşini değil eltini kıskanıyorsun asıl konu seninle eltin arasında
Nasıl yani
sen de eltin gibi olmak istiyorsun
Beden olarak farkımız yok ve kapalı olmaktan yanada sorunum yok tek derdim kıskançlı bence
işte o da kapalı olmalı sana göre
Hayır hiçte bile ben karışmam insanlara
peki nedir anlayamadım tam istediğini açıkça yazar mısın
Kocanım yanında eltimin bikini giymesi dedim ya
o zmn beraber gitme olsun bitsin :D
Ona ben bir şey diyemem maalesef karar alındı birkere
merak etme yabancı olsa anlarım da kocan kardeşinin karısına da bakacak değildir...
Bende öyle düşünüyorum ama işte kadınım hislerim var ve sinir oluyorum sizde olsa aynı durum ne yaprdınız
ben salardım sonuçta bişey yapamaz. gözü kaymasın diye de duygularını doyurur öyle salardım. hatta bıktırırdım
Nasıl baktırırdın derken
bıktırırdım
Ne diye baktıracan birde siz açık birimisiniz evli bekar baya rahat konuştunuz da
bıktırırdım yazıyorum baktırırdım değil. boşanmış biriyim o yüzden rahatım
Anladım bıktırırdım pardan özür dilerim
aynen
Eşin bakarmıydı peki eskine
Bu doğal geliyor bana ben de bakıyorum
Anladım ben bakmam öyle yabancı erkeğe
Baksan nolcak ki sonuçta onunla yatmıyorsun
Öyle ama eşim kıskanır diye düşünürüm
O da bakıyor merak etme
Ever bir iki sefer yakaladım
Bir de sen yokken düşün
Yani haklısın