Uzaktan sevdigim çocuğa sadece mutlu olsun diye hediye alıraam günah olur mu? ya da zinaya girer mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günahta söz mü? Haramın dibine vurmuş olacaksın bebeğem 😏
Ama sadece mutlu etmek amaçlı alıyorum
Hediyeleşmek günah değildir bebeğem 😏 tabi sen adama tangani ya da g-string ini falan göndermeyeceksen...
Onlar ne? Ben kol saati falan alırım
Çok pahalı şeyler alma
Peki teşekkür ederim
Alacağın hediyenin ne olacağı niyetine bağlı. Niyetinin ne olduğu neticenin günah mı sevap mı olduğunu belirtir.
Ejderha çakmak kol saati falan öyle düşün
Senden haberi var mı peki?
Evet biliyor
Kol saati ya da bir tişört en kötü olmadı kendisine bi İsviçre çakısı al. Her işini görür cakiyla.
O da seni seviyor mu bunu biliyor musun?
Yok sevmiyor beni ama ben uzaktan seviyorum onu arkadaş olarak alır kirmaz yani
Hiç adamın aklını karıştırma seviyorsan da hediye falan alma.
Neden
Ama kendisi alirim diyo zaten
Seni sevmeyeni sen ne diye kendi kendine gelin güvey olasın ki. Ağırlığını koru seven zaten ilgi gösterir senin alacağın hediyeyle sevecekse seni ucuz biridir zaten hiç bulaşma hayatına kaliteli insanlar girsin sadece. Bunu da sen belirlersin.
Ben beni sevmesi için almicamki sadece mutlu olmasini istiyorum yani kutlu etmek istiyorum o kadar
Tamamda ben seviyorum ve o benim ilk aşkım ve sonda hâtâ zaten uzaktan seviyorum rahatsız etmeden ama arada bir sürpriz yapmaya severim ona
Ben olsam sevmediğim birinin ya da arkadaş dediğim birinin bana hediyesini kabul etmem kesinlikle.
Olabilit ama ben sordum alirmisin diye evet dedi
Üçkağıtçı birini sevdiğinin farkında mısın? 😊
Yoo ne alaka zina ne alcanki sigara falanmk hediye etcen
Sigara falanmi alcan
Hayır ejderha çakmak kol saati falan öyle düşün
Ama tanimadigin sevgilin bile olmayan birine niye para harciyon cok sacma degilmi
Niye günah olsun alacağın hediye ye göre değişir o
Hediyede bir şey yok yani öyle kol saati filn
Seni tanıyor mu uzaktan da olsa
Evet taniyor sevdigimide biliyor ama olamiyoruz yani istemiyor bende başlarda çok üzülüyordum falan ama artık eskisi gibi değil bende uzaktan sevmeye karar verdim mutlu olsun isterim sadece o yüzden almak istiyorum
Hediye nin senden geldiğini bilir zaten o kabul eder mi acaba birde niye beraber olamadınız acaba
Kabul eder etmesinede sevmiyor.. ama arkadaş gözüyle alıcağını söyledi bende sadece mutlu etmek için alicam
Hiç bir insan yok ki düşüncesi kafa yapısı değişmesin doğru adım atarsan ilerde onunla olursun sadece doğru adım at
İnşallah 😔🥰
Sana yardım etmemi ister misin belki burwz kendini değiştirmen gerekli
Sağol ben iyim ama sorman bile çok nazik teşekkür ederim
Nasip deyilim ozm senin için umarım iyi olur
Ayy inşallah sağol
🙏
Ay nasıl zina olucak deli misin.
Değil mi
Ben korktuğum için sordum
Zinayla alakası yok sadece belki çocukta sevgi ve vefa duyguları kabarır kendini değerli hisseder o kadar
Oda günah sayılmaz demi
Hayır kuzu sünnettir hediyeleşmek zaten seviyorsun bu çocuğu yanlış mıyım
Seviyorum zatende hani dini açıdan yabancı ya o yüzden ama çok teşekkür ederim
Aynen aynen
Yabancı olsa bile bunda kötü bişey yoktur kuzum günahta değil. Yabancı dediğin gayrimüslim ise bile peygamber efendimiz sav Yahudilerden borç almış alışveriş yapmıştır çok örnek var. Tamamıyla duygulara hitap eden bir eylem yapıyorsun rica ederim bu arada sevgiyle kalın 🥰🤗
Ay çok teşekkür ederim 🥰♥️🥺🥺 içim rahatladı vallah ama aşk mektubu yazmim demi
Kuzum şimdi benim öncesini de bilmem lazım tek bir soruyla neler yaşadın yazsan sorun olur mu bilemem dilersen ne aşamada olduğunu bileyim