Aşk İlişkileri "Hayatıma girdiği güne lanet olsun" dediğiniz biri var mı? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor "Hayatıma girdiği güne lanet olsun" dediğiniz biri var mı? "Hayatıma girdiği güne lanet olsun" dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır öyle birisi yok. ama hayatıma birisinin girmesini tabi ki de isterdim. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayatimda zoraki gulumsemeye çalıştığım, mecburi selamlaştığım herkes.. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tanıdığım günün sabahını s….. dediğim insanlar oldu tabi 😂 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha ben öyle yazamadım maalesef bro 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İkimizin yerine yazdım ben 😎 Yorumla Catutigernos +1 yıl Eyvallah bro :D Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yok bunfan sonra da olmaz böyle istikrarlı giderim inşallah 😀 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ooo kararlı bir hanfendi 😱 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Öyleyimdir 😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl artiz misin sen :o Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Prensesim sjhdjhj 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Havanı yesinler Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güne, zamana lanet edilmez. Öyle şeyler söylemem ben 1 0 Yorumla
Akolima Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Olmaz mı? Eminim her insanın vardır. Emin olun. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç olmadı seçicilik güzeldir. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Vardı. 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kimdi o 🍿🍿 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Unuttum😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hiç zevkli değilsin 😒 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yooo 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl niye çünkü bu lafı sana diyorlardır kral :o Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Yok bana daha çok “hayatımızın şansı” derler kskxlslslsl Yorumla Catutigernos +1 yıl ya ya tabi o başka "hayatımı..." dır :D Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Jsjsjsjaka Yorumla
Lavinnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sosyal medyada tanıştığım biri 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Neden lanet okudun peki tanıştığına 🤔 Yorumla Lavinnnnnnn +1 yıl Hacker Yorumla Catutigernos +1 yıl Hacker mi 😱 ne yaptı ki Yorumla Lavinnnnnnn +1 yıl Hesapları mi falan çaldı bilgilerim hepsi eline geçti bilseydim tanışmazdım ilk başta gayet iyi biriydi ama isteklerimi yapmadıkça gerçek yüzünü gösterdi neyseki halloldu Yorumla Lavinnnnnnn +1 yıl Isteklerini* Yorumla Catutigernos +1 yıl Sen vermeden nasıl aldı bilgilerini Instagram uyarı mesajı atıyor bak biri girdi hesabına bu bir başkası olabilir diye 🤔 Yorumla Lavinnnnnnn +1 yıl Snepchatt Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Godhera Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Üfff olmaz olur mu😏 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl kimmiş o :o Yorumla Godhera +1 yıl Eski sevgilim Yorumla Godhera +1 yıl Ha bir de eski ortağım Yorumla Catutigernos +1 yıl Eski ortak mi ondan bende de vardı kurtuldum 6 ay önce 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır öyle birisi yok. ama hayatıma birisinin girmesini tabi ki de isterdim.
Hayatimda zoraki gulumsemeye çalıştığım, mecburi selamlaştığım herkes..
Tanıdığım günün sabahını s….. dediğim insanlar oldu tabi 😂
Hahaha ben öyle yazamadım maalesef bro 🤣
İkimizin yerine yazdım ben 😎
Eyvallah bro :D
Yok bunfan sonra da olmaz böyle istikrarlı giderim inşallah 😀
Ooo kararlı bir hanfendi 😱
Öyleyimdir 😀
artiz misin sen :o
Prensesim sjhdjhj 😂
Havanı yesinler
Güne, zamana lanet edilmez. Öyle şeyler söylemem ben
Olmaz mı? Eminim her insanın vardır. Emin olun.
Hiç olmadı seçicilik güzeldir.
Vardı.
Kimdi o 🍿🍿
Unuttum😂
Hiç zevkli değilsin 😒
Yooo
niye çünkü bu lafı sana diyorlardır kral :o
Yok bana daha çok “hayatımızın şansı” derler kskxlslslsl
ya ya tabi o başka "hayatımı..." dır :D
Jsjsjsjaka
Sosyal medyada tanıştığım biri
Neden lanet okudun peki tanıştığına 🤔
Hacker
Hacker mi 😱 ne yaptı ki
Hesapları mi falan çaldı bilgilerim hepsi eline geçti bilseydim tanışmazdım ilk başta gayet iyi biriydi ama isteklerimi yapmadıkça gerçek yüzünü gösterdi neyseki halloldu
Isteklerini*
Sen vermeden nasıl aldı bilgilerini Instagram uyarı mesajı atıyor bak biri girdi hesabına bu bir başkası olabilir diye 🤔
Snepchatt
Evet var
Dediğim olmuştur
Üfff olmaz olur mu😏
kimmiş o :o
Eski sevgilim
Ha bir de eski ortağım
Eski ortak mi ondan bende de vardı kurtuldum 6 ay önce 🤣