Aşk İlişkileri İlişkilerde seni en çok yoran üç şey nedir? Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Her ilişki kendi içinde devinim yaşar ve yaşatır.Bazıları kolayca ve sorunsuz sürüp giderken, bazıları bitmek tükenmek bilmeyen gereksiz konular yüzünden bir yerde takılıp kalır.Peki, seni ilişkilerde en çok yoran üç şey nedir? İlişkilerde seni en çok yoran üç şey nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hiçbir şey. Yorulduğum anda giderim; gittim de. Tekrar beni geri döndürmeye çalıştıklarında burunları sürtmüş ve köpek gibi yola gelmiş olurlar zaten. Haa nedir derdim sadece az bile olsa saygısızlık… 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Gereksiz takıntılar Sorumsuzluk İlgisizlik 1 2 Yorumla fesfs +1 yıl Merci eig icin😊 Yorumla Mandarinia +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Dinlememek, empati yapmamak, kıskanclık 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Gereksiz kıskançlıklardan ve anlaşılamamaktan dolayı çıkan tartışmalarMesafelerin araya girmesiBana yeterli zaman ayrılmaması 1 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkimiz'den birinin alttan almaması, ihanet ve saygısızlık. 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Monotonluk her şey sorunsuz gitse de bu beni ondan soğutur. Spontane olması da gerek. 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güvensizlik, karamsarlık ve dengesizlik 1 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İlgisiz olmak, dinlemeyi bilmemek. Empati yapamak, bencilce davranışlar 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl AnlaşılmamakYanlış anlaşılmak Yanlış anlamak 1 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Saygısızlık sadakatsizlik bencillik. Tahammül edemem. 1 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Anlaşılamamak, gereksiz kıskançlıklar ve iltifat beklenmesi veya söylenmesi beni çok yorar. 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Karşı tarafın tutaraızlıkları 1 2 Yorumla DreamGhosters +1 yıl İşlerine gelmeyeni anlamazlıktan gelmeleri. Yorumla DreamGhosters +1 yıl Randımansız davranmaları Yorumla