Esim Cok sicakkanli, hemen herkesle samimi olabilliyor , hem erkek hem kadinlarla. Güleryüzlü oldugu icinde Dikkat cekiyor. Ama Ben bundan Rahatsiz oluyorum Cünkü cafede olsun baska yerde olsun tanidigi tanimadigi insanlarla samimiyet kuruyor. Erkeklerle sorun degil tabiki, Ama kadinlarlada Iki kadin görsün hemen gülüyor bisey soruyor. Kac defa uyardim Ben seni sevmesem birlikte oluyrmuydum diyor. Ama Bu hareketleri beni Deli ediyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eşin senin yanında rahat edip keyifle davranıyor ve sen onu kısıtlıyorsun. Sen yokken yapar o halde böyle davranma
Biraz fazla rahat davraniyor Ama … Ben Sadece Dikkat et diyorum herseyin Fazlasi zarar
Yani eğer biraz fazla diyorsan benim aklıma şu geliyor fazla derken. Eşin senin yanında başka kadınlarla dudaktan öpüşüyor evet bu fazla. Eşin yanında başka bir kadınla cinsel anlamda flörtleşiyor fazla, Eşin yanında başka bir kadını beceriyor tabiki fazla. Ama eşin yanında başka bir kadınlar keyifle sohnet ediyor, bu diğerlerine göre hiç de fazla değil.
Alışacaksın buna adamı kısıtlama değiştireme değişmeye zorlama mutsuz edersin boynuzu yersin
Nasil yani böyle devam etsin normal mi
Siz kadınların en büyük hatası bu adam sonradan değişmedi oldum olası öyle idi evlenmeden sorun yapsaydın evlenmeseydin evlenelim ben adam ederim zihniyeti işe adamı alıyonuz kütük işlemeye başlıyorsunuz istediğiniz şekle sokmaya uğraşıyorsunuz başarıyorsunuz da ama adam mutlu olmuyor evden uzaklaşıyor şanlı olanlar kocalarını kahve köşelerinden toplamaya başlıyor şanssızlar kadınların koynundan
Çok açık ve nettt kusura bakma kırmak değil amaç
Erkekler biraz kendilerine ceki düzen verebilir Ama evlenirlen Öyle degilmi? Bekarken yaptiyasa yapti, biz kadinlar namusumuza nekadar Dikkat ediyorsak erkekelerde Dikkat etmeli.. evli oldugunun bilincinde olmadi … gerci Bu erkek disi farketmez karakter meselesi
Ya adam bunu normal görüyor ne var ki bunda diyor
Sohbet ediyorum
Sohbet esnasında gülüyor eğleniyorum doğal davranıyorum
Sarkıntılık yok taciz yok
Diye düşünüyor
Onun için normal
Rahatsız olunacak bişey olmadığını düşünüyor
Aksi olsa yapmaz
Ama kadinlra ayri gülümseme 🙄.. farzet Senin esin sevgilim blyle devamli baskalariyla Sohbet ediyor flört ediyor sen ne düsünürdün
Güzellik kıskanmak +++ kısıtlamak- - etkiler
Normalde bir kadın günlük 20 bin kelime eder erkek en fazla 6 bin
Sohbetlerinizi mi artırsanız
Konuşacak ortak şeyler yapıp onun muhabbetini mi etseniz
Başkası ile etmesin istiyorsan
Biseyler yapicam artik Ama Rahatsiz oluyorum biryere gitmek bile istemiyorum onunla
Seninle sohbet etmesi bundan zevk alması gerekiyor sanırım
Kendinizi mutsuz edecek işler yapma da
Deniyecegim. Tsk ederim
Rica ederim insan olarak hepimiz aynıyız sert tepkiler karşısında sert lik görürüz karşıdan
Daha güzel yöntemler
Deneyin birde
Başınız az ağırsın 😈😈😈
Mesela ne olabilir?
Kadınlık marifetleri onda benden daha iyisinizdir 😂
Sen de erkeklere aynı şekilde davran. Bakalım nasıl tepki verecek.
Ben kendime yakistirmiyordum Bunu Ama yapicam anlasin diye
Sakınnnn
Sadece erkeklere değil kadınlara da yap ki kızarsa ben herkese samimiyim dersin. Ayırma kızarsa eşinin kadınlara olan yaklaşımını da anlamış olursun
Haklisin. Ayirim yapmam
@Pasaklıpisi Neden? Erkekler yapinca normal biz kadinlar yapinca anormalmi?
Benimkide sanki ben anlamiyom. malim kiskandirmaya calsiiyor ayni senin dedigin sekilde laubali oluyor tepkimi belli etsem yikicam dagiticam orayi haberi yok ama sessiz kaliyom. mecbur
Ben dayanamiyorum, belli ediyorum Vallah neyapim. Rahatsizim bu hiyundan Ben böyleyim sicakkanliyim diyor, Ben Cok abartiyormusum. Beni sevmese baska birini bulurmus Coktan falan böyle söylüyor. Ama Bende aptal degilim onun kime baktigini ne Düsündügünp Anliyorum
Hadi lan burcu nee bencce kiskandirmaya calsiiyor ustune dusmee döt gibi kalsin ben oyle yapiyorum hatta bende ayni davraniyorum baskalarina anlasin embesil
Oglak burcu 🙄 Bilmiyorum ya
Ama Dün neyaptim. Erkeklerin Cok oldugu yere gittim onun önünde bisey almaya, hemen arkamdan geldi. Dönüste o girdi oraya beni yollamadi 😅
Tamam bence bilincli yapiyoo sen onceden kiskandigini belli ettiysen inadinaa yapar ayni benimkide oylee inadina kizlarla ilgili seyler soyluyo bende diyorum ben kizlarla ilgilenmiyorum. erkeklerle ilgilenirim genelde ohh icimdemi kalsin
😅😂 supersin
Bende belli etmek istemem ama dayanamyiorum sinir oluyor görünce
Napim kiz kisasa kisas 😃😃 belli etme belli ettiginde kasitli yapiolar erkekler cok. cins ya bilmiyoki benim. aklimda neler geciyor kuruyorum. hemen acaba ben olmasam bisey olur mu diye hemen bi soguma. geliyo ama napak evliyiz artik sevgili olsan salardim dogaya giderdi
Aynen Vallah oyüzden , Cok Iyi biri Ama Bu huylari beni sinir ediyor.. Birde gözleri Cok Iyi glrüyor, sörekli etrafta gözü. Kendine tik etmis , Bende hasta gibi onun gözlerine bakip duruyorum acaba birinemi bakiyor diye 😜 aldatacagina sanmyirum ama gözleriyle baska bile Rahatsiz ediyor iste
Bende oyleydim ama simdi diyom senimi gozetlicem gidiosan gule gule baybay dunyada yanliz kalacak degilim 😏
Haklisin Ama biryere yemege gitsek Mesela burnumdsn geliyor Benim. Acaba yinemi bakacak, Birde hesap ödeme vardi ☺️ erkeklere bahsis vermiyor kadinlara veriyordu benim gözümden kacarni, Neden böyle yaptin Dedim. Bu Restaurant fazla Büyük degilmis , Yani Diger yer lüksmüs Cocugun ihtuyaci yokmus 😅 sonra Ben hep lavabodayken hep ödemeye basladi, ben görmüm diye sanirim. Bende Anladim tabi, artik bahsis de vermiyor 😬
Heh iste aynisi kiza bahsis verdi benimkide canım canım hareketler yapti bilmiyorumki yaptiklarinda ciddilermi oyleyse gule gule derim. ne diyim dimi benden vazgececek kadar yuregi varsa beni onu saniyede silecek yurege sahibim nokta 😃
Slk slk yazdim duzeltmis KS
😃 Anladim.
Yani güle güle deriz Ama yinede böyle yapmasanar Daha iyi. Vallah artik onunla biryere gdiesim bile Yok
Nekadar üzücü bir durum aslinda
Evet canim aynilarini ona yapmak gerekki onunda kafasinda simsekler caksin egerki seni seviyosa zaten oda uzulur bu cok deger verdik diye yapiliyorr bence sanki dunyada tek gibi davrandiigmiz icin
Gecenlerde yine bisey oldu Ve Öyle Düsündügün icin bana kizdi Hatta kirildi. Ben Sadece biraz Dikkat etsin haraketlerine istiyorum. Bisey yapacagini sanmiyorum Ama böyle de Ben sinir oluyorum.
Acaba aliskanlikmi senden once o sekildeydi yani kizlarla icli disli erkekler varya huyundan vazgecemiyolarmi acaba blmiyorumki
Bazen kendime diyorum Bugün bisey deme , görmezden gel. Artik kiskanmafigimi düsünsüb istiyorum … Ama yine bide oluyor Ben deliriyorum
Iste bende oyle bastiriyorum ama gitigim yeri gecen dagiticaktim nerdyse masalari filan okadar dolmusum ama napim ki
Benden önce nasildi Bilmiyorum Ama Nisanliykende Bir Kac tartistik buöyzden benmi abartiyorum diyorum Bilmiyorum Yoksa huylarimi blyle
Huylari oyle canim erkekler hep oyle etrafta ne var bakiniyorlar kizlar oylemi bilmem ben degilim sahsen asla da olmadim
Hadi ya Okadarmi?
Ben oyle olduklarini biliyorum. hepsi oylemi bilmem ama bakiniyorlar iste amac ne bilmem
Caresi Yok diyorsun Hepsi böyle 🫤
Cogu oyle canim eskiden beri karsi cinse baktiklari icin yani manita ariyolarya eskiden beri ondan sonrada demekki evlenince de ayni devam ediyolar ama busefer amac ne bilmiyorum
Bizleri sinirhastasi etmek amaclari 😠
Bende Öyle degilim etrafa bakinan, Ama onun gözü hep etrafta cafede parkte olsun …
Bende simdi diyorum giderse gider son erkek degil beni onemsemiyosa zaten sevmiyorsa baska bir kizi bekliyosa diyelim gule gule derim neyapayim yalvarcak halim yok
Aynen Haklisin canim. Böyle yapma yapa kendilerini bisey saniyorlar
Evet zaten biz baktik diye degerlendiler baksana erkekler yana yakila kiz ariyolar kendilerine kimse bakmiyor suratlarina biz degerliyiz onlar kim
Benim eşim de öyle
Senin esin de herkesle samimimi oluyor
Maalesef
Hiç iyi bişey değil
Yav sak
Kaç yasinda