Ben mi çok severek hata yapiyorum yoksa o mu bu kadar umursamaz bilmiyorum bahsettiğim kişi altı yıllık erkek arkadaşım ve artık çok yoruldum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Konu ne bilmiyorum zaten çok detay yazmamışsın ama demek istediğim şey şu, yanı senin arayışın derdin nedir?
Altı yıldır gerek uzak gerek yakın mesafe ilişkisi yaşadık ben onun her derdine ortak olurken
O benim dertlerime kafaya takma ya geçer diyerek cevap veriyor sanki beni istemiyormuş gibi tavırlar sergiliyor ayrılalım dediğimde ise kabul etmiyor beni sevdiğini söylüyor ama hissetirmiyor defalarca söyledim
Benim senin sevgini görmeye ihtiyacım var diye ama bir türlü ondan feedback alamıyorum çok yoruldum ve bu durum beni uzaklaştırmaya başladı ondan ama ben bunu istemiyorum
Bazı erkekler böyledir yanı sen benimsin ben şeninin artık sabah akşam nasılsın napıyosun muhabbeti döner arada telefon konuşması bu kadar yanı.
Ama bu bana yetmiyor söylüyorum anlatamıyorum
Defalarca denedim ince bir harekette göremiyorum yapım gereği birazda duygusal bir insanım ne kendime kabul ettirebiliyorum ne de ona bir şeyler yaptirabiliyorum
Hem zaten benim isteğimle bir şeyler yapması da saçma değil mi neden onun içinden gelmiyorki bazi şeyler
Başka bir kadın yok biliyorum başka birinide sevmiyor peki neden bana beni sevdiğini. Hissettirmiyor
Ya seni sevdiğini hissettirmiş ama bu daima gerekmiyor. Yanı zira ben hayatımda kimseyi istemiyorum çünkü direkt hayatımın merkezine birini koyup onunla ilgilenememki. Benimde arkadaşlarım var , oyun oynamam gerek vs sabah akşam senle konuşamam mesela. Bence artık ne senın ona verebilecegin bişey nede onun sana verebilecegi bişey kalmamış gibi. Ayrıca bence sen onu sevmiyorsun. Çünkü ilgi ve sevgi istiyorsun. Bunu herkeste bulabilirsin. Zaten onu sevsen bunların bi önemi olmazdı.
Sevmesem sence gecenin bu saatinde saçma sapan bir sitede onunla ilgili konusurmuydum
Mesele hayatının orta yerine koymak değil küçük te olsa gün içinde o kişiye zaman ayırmak sevgi günaydın bebeğim yazmakla olmuyor ki
Ya bana göre mantıksız sana göre mantıklı yanı sevgi kavramı kişiye göre değişir. ama çokta zorlamaya gerek yok ya, konuş bence söyle kendisine bak böyle böyle diye anlat kendini kısa bir süre içinde toparlamazsan ilişki biter diye söyle. Yokluğu aratmam lazım biraz
Sen cok anac bir kizsin bende. Sevkatli merhametlisin. Ona asiri baglisin. Kadinlik durtulerin onu istiyor. Arzulu ve sehvetlisin. tutkulusun. bunlari baskasina da hissetmek istemiyosun ve ona cok fazla taviz veriyorsun
Aslında tam olarak öyle sportif ne istediğini bilen akademik kariyer olarak da gerçekten iyi bir yerdeyim ve benden yaşça da büyük olmasina rağmen ona eğitim konusunda ben yardım ediyorum her konuda destek olmaya çalışıyorum ama o benim tam aksim o da aslında destek olmaya çalışıyor ama baksana küs uyumama izin veriyor bu böyle olmamaliydi fedakarlik yaptıkça daha da beklentiye giriyorum
Bence sen biraz kendine yonel yanlış yapiyosun
Gerçekten daha ne kadar kendime yonelebilirim bilmiyorum ki
Ben enerjiye inanirim ve sen gercekten inanilmaz birisin. Farkinda degilsin
Bak enerjiye bende inanırım ama şöyle bir durum var mesele benim şu an inanilmaz olmam değil mesele bu durumu değiştirip degitiremeyecgim ayrıca çok teşekkür ederim iyi hissettirdigin icin
Sen bu durumu degistiremezsin cunku sen guc sahibisin. Ilk kez birine bu hakki taniyosun ve geysa ruhun kendinu teslim ediyor. Akademik basarili cok kadinda bu his var
Yani şu da var ilişkide maskulen taraf benim gibi geliyor bir yere gidilecekse bir tatil yapılacaksa ya da en ufak şey bir yemek yenecekse bile bütün kararları ben veriyorum daha doğrusu benim vermemi istiyor
Aslında bakılırsa asla tipim değil ben dobra ve. Sert bir kadın olarak maskulen erkek tercihim ama sevgilim bunun tam tersi feminen kalıyor yanımda
Sen. bence terapi al inanki cok kapilmissin
şu an terapi alabileceğim bir ortamda değilim yaşadığım şehire dönmem lazım ki zaten o şehire dönersem tekrardan basiracagimizi biliyorum artık bitiyorsa bitsin kafasına girmek istiyorum ben
Sen oyle pat diye bitiremezsin
Zaten bitiremiyorum denedim ama onda beni çeken bir aura var ve kopamiyorum
Cinsel cekimmi
Ben duygusal bir seksapaliteye sahibim ve evet ilgi duyduğum tek erkek o ama bu benim onun vucudunu beğenmeme alakalı değil benim onu duygusal olarak sevmemle alakali
Cok akademik cumleler
Nasıl yani
Bunlar normal cümleler
Tamam. neyse
Sevgi falan yalan bunu artık anlaman gerekir. Herkes bıkar birbiriden onca senede.
Peki bendeki sorun ne ben bıkmadım aksine daha çok sevdim ve şimdi onun bu kayitsizligi karşısında nefes alamıyorum
Sorun yok, sevgi diye bir şey yok hepsi yalan
Peki ben şimdi napicam
Kafana göre yaşa
Sonuç hep aynı seven sevilmiyor anlayın şunu
Napıyor kardeşim anlamadim
Altı yıldır gerek uzak gerek yakın mesafe ilişkisi yaşadık ben onun her derdine ortak olurken
O benim dertlerime kafaya takma ya geçer diyerek cevap veriyor sanki beni istemiyormuş gibi tavırlar sergiliyor ayrılalım dediğimde ise kabul etmiyor beni sevdiğini söylüyor ama hissetirmiyor defalarca söyledim
Benim senin sevgini görmeye ihtiyacım var diye ama bir türlü ondan feedback alamıyorum çok yoruldum ve bu durum beni uzaklaştırmaya başladı ondan ama ben bunu istemiyorum
Peki aranızda tensel bir şey var mı
Altı yılın ardından tabiki olur yani evet var
Eee adam safmi etinden sütünden faide ediyor neden adam seni bırakıp ayrılmak istesin
Canı çektikçe işini görüyor fizyolojik ihtiyacını görüyor işi bitince bekliyorsun 🤷
Bu adam evlenmek için yalvarıyor ama gelecek planlaması her şeyi benimle kullanmak için yapmadığına adım kadar eminim ki
Evet evet haklısın öyle tam olarak
Seni cepte görüyor artık ipleri vermişsin eline
Kızlığını da teslim ettinse vay ki vay
Kapılıyor gidiyorsun
Altı yılda kapılmamak elde degilki
Bişeylerden sonra mu
Cok sevmek hatadir