Erkeklerin dikkatine?

Ben 2 yıldır evliyim. Kocam 12 aaat işte çalışıyor ve yoruluyor. Bunu bana bahane ediyor eviliğiöizin ilk zamanları çok güzel vakit geçirebiliyorduk çok iyiydik. Ama şimdi evde iki ayrı yabancıyız. Beni seviyormuş öyle diyor ama gösteremiyormuş sevgisini. Olay çok uzun bi olay ama aşırı özet geçtim şu an. Neyse asıl meseleye gelelim. Ben çok yakın bir arkadaşıma eskiden hayatımda olan birisinin bana karşı olan o güzel ilgisini özlediğimi söyledim keşke kocam da bana karşı böyle olsa ne güzel olur felan dedim bunları kocam görmüş büyük kavga ettik kalbinde başkası bar senin diyip duruyor. Ona diyorum ben senden ilgi istiyorum bu ilgiyi aratma bana o zaman diyorum ama o kilitlenmiş buna sen onu özlüyorsun onu seviyorsun diyor. Ben de dedim en son bana köpekmişim muamelesi yapıyorsun karınım senin her istediğini yapıyorum ama bi kıymetim kalmıyor demi felan dedim kendi yaptığı şeyler de var. Hiç anmak istemiyorum onları. Evliliğim bitmek üzere bitirmek istemiyorum o da bitirmek istemiyor. Benim karım nasıl olur da başkasını özler felan diyor. Erkekler siz böyle bir şey yaşamış olsaydınız karınızın ne yapmasını isterdiniz?
Erkeklerin dikkatine?