Aşk İlişkileri Düşündüğünüzde yüzünüzde tebessüm oluşturan birisi var mı? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ah chen benim üzümlü kekim🥹💗 Güncellemeler+1 yıl Agalar ben aranızdan elendim aşık olmuşum 🥹💗 Düşündüğünüzde yüzünüzde tebessüm oluşturan birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Tebessümden ziyade at ağzı gibi ayrılıyor benimki 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Hayır öyle birisi yok maalesef ama olmasını çok isterdim.. daha çok beni düşündüğünde mutlu olan birisi olsun isterdim. 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Artık düşündüğümde gülümseten değil de burnumun direğini sızlatan var ahh be bende boğaz yine düğüm düğüm 🥲 2 0 Yorumla
renklervezevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Var.. di. Artik aklima geldiginde oyle gulemiyorum :') 1 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Yaa🥲 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayır ama izlediğimde mutlu olduğum bir şey var 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Neymiş o Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kedi videoları Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl eskiden vardı şimdi si. ttir et geçti gitti geçmişte kaldı diyorum. 0 0 Yorumla
Salih2731 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Var mazimde bir tebessüm ederek hatırlatan biri var 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok maalesef keşke olabilseydi 0 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Bence hiç hoş bir şey değil Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Henüz yok. Beni düşünüp tebessüm eden de yoktur. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ah gamse uzumlu kekim djdjdjs 0 0 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl yok @huseyinben senin var mi 0 8 Yorumla huseyinben +1 yıl Yok be nerde aşk bizi bulur mu Yorumla aznue +1 yıl bulmaz Yorumla huseyinben +1 yıl Bütün erkekler peşinde sus mk Yorumla aznue +1 yıl nerye pesimdeler ya Yorumla huseyinben +1 yıl dm kutundalar.. Yorumla aznue +1 yıl dm kutumda bi sen varsin Şu an Yorumla huseyinben +1 yıl :( o kadar utanıyon benden yani Yorumla aznue +1 yıl la utanmakla alakasi ne Yorumla
SilverFox_FB Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Geçen haftaya kadar vardı 0 0 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Evet, var 2 5 Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Düşüncelerimizin rastina kurban olurum... Yorumla Spadess +1 yıl ❤️❤️ Yorumla u Luccᴀ +1 yıl ❤❤ Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Uuu💗 Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Wuuuu:))) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düşündüğüm de kalbimi sızlatan var evet 1 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Aga be🥲 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Var. 0 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Uuu💗 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yoğğğ 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl 🥲 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Üzülüyoruz doğrusu yokk Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yok 😄 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl 🥲🥲 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Hayırlısı olsun 😄 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Var dı... 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok ugkfkk 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet, var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tebessümden ziyade at ağzı gibi ayrılıyor benimki 😄
Hayır öyle birisi yok maalesef ama olmasını çok isterdim.. daha çok beni düşündüğünde mutlu olan birisi olsun isterdim.
Artık düşündüğümde gülümseten değil de burnumun direğini sızlatan var ahh be bende boğaz yine düğüm düğüm 🥲
Var.. di. Artik aklima geldiginde oyle gulemiyorum :')
Yaa🥲
Hayır ama izlediğimde mutlu olduğum bir şey var
Neymiş o
Kedi videoları
eskiden vardı şimdi si. ttir et geçti gitti geçmişte kaldı diyorum.
Var mazimde bir tebessüm ederek hatırlatan biri var
Yok maalesef keşke olabilseydi
Bence hiç hoş bir şey değil
1 yaşındaki yeğenim.☺️
Henüz yok. Beni düşünüp tebessüm eden de yoktur.
Ah gamse uzumlu kekim djdjdjs
yok @huseyinben senin var mi
Yok be nerde aşk bizi bulur mu
bulmaz
Bütün erkekler peşinde sus mk
nerye pesimdeler ya
dm kutundalar..
dm kutumda bi sen varsin Şu an
:( o kadar utanıyon benden yani
la utanmakla alakasi ne
Geçen haftaya kadar vardı
Evet, var
Düşüncelerimizin rastina kurban olurum...
❤️❤️
❤❤
Uuu💗
Wuuuu:)))
Düşündüğüm de kalbimi sızlatan var evet
Aga be🥲
Var.
Uuu💗
Yoğğğ
🥲
Üzülüyoruz doğrusu yokk
Yok 😄