Merhaba benim uzun süredir konuştuğum bir kız var. Onun bana davranışlarından dolayı benden hoşlandığını düşünüyorum ve kime sorsam bu hareketlerin normal olmadığını ve kesinlikle benden hoşlandığını söylüyordu. Kıza bu durumu sorduğumda beni sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi ama ben ikna olmadım. Soruş tarzımda bir hata olabilir bu yüzden onun pişman olup yazmasını bekliyorum. Bu süreci hızlandırmak için onu kıskandırmak sizce mantıklı mı :D
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantıksız ergence bi düşünce dayı liseli misin bunlar boş taktikler
Sizce ne yapabilirim bana yazması için?
Bekle bişi yapmana gerek yok, seni istiyorsa yazar bu kadar.
Haklısın teşekkürler cevap için
bu çok mantıksız bir hareket kıskançlıktan çıldıran bir kadını sakinleştiremezsin onunla baş edemezsin onu kendinden soğutmuş olursun bu fikiri kesinlikle onaylamıyorum
Haklısınız ama başka ne yapabilirim sizce bana geri yazması için?
bişi soracağım neden pişman olup sana geri yazmasını bekliyorsun kız pişman olacak bir şey yapmamış ki öncelikle o soruyu nasıl sordun kurduğun cümle nasıldı bana söyler misin?
Ya ben ona ders konusunda yardım ediyordum ve ben herhangi bir adım atmamama rağmen kendisi sürekli bana yakın davranıyordu. Buluşma ayarlıyor ve sürekli bana temas ediyordu. ("Umarım beni çözersin","En sevdiğim ve tek hocam") ve bunun gibi birsürü şey yazdı bana. Soruş tarzım biraz onu yargılar gibiydi yani sanki bu durumdan rahatsız olmuşum ve kabul ederse reddedicek gibi sordum. Bu yüzden korkup reddetmiş olabilir diye düşünüyorum
doğru düşünüyorsun yani kıza karşı ilgin varsa aranızdaki ilişkiyi devam ettirmek istiyorsan bence gönlünü almalısın ona nazik davranarak nezaketli olarak
Gönlü alınması gereken taraf benim gibi hissediyorum. Ona her konuda yardım ettim ve dersten geçmesi benim sayemde oldu. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum o yüzden kıskandırmayı düşündüm fakat mantıksızmış.
iyide derslerle aranızdaki sevginin kıskançlığın ne ilgisi var ki derslerinde yardımcı oldun diye bu onu incitebileceğin anlamına gelmiyor
Ama o benim duygularımla oynayarak beni incitti.
ne yaptı da senin duygunu incitti sana açılarak mı
Ya yaptığı şeyleri burada anlatsam sende hak verirsin. Normal bir arkadaş gibi davranmıyordu sürekli flörtöz şeyler yazıyordu. Ben flörtöz şeyler yazdığımda hoşuna gidiyordu ve güzel tepkiler veriyordu. Sınavlar bitince bana 1 hafta filan yazmadı ama sınav zamanı ben 2 gün yazmayınca "unutulduk galiba" filan yazıyordu.
hımm şimdi işler değişti bak ama yine de kıskandırmak mantıksız gereksiz suratına bakma o kızın haketmiş nankör olmayan bir kıza derslerde yardım et ona da hiç pas verme çıldırsın kendi kendine
Zaten ilk dönem ortalaması 0.4 benim sayemde 2. dönem 3 oldu ortalaması. 2. yıl köpeğim gibi peşimde dolanır :D
Sence derslerde birdaha yardım etmeyeceğimi söylesemmi? Belki yaptığı şeyleri düşünür ve pişman olur
yoo bence söylemene gerek yok peşinde köpek olup sen de ona pas vermediğinde sen demeden hatasını anlayacak zaten :D
Aynen 🤣
ya konuyla bir alakası yok ama ben çocuk gelişim öğrencisiyim danışman hocam bana bir anket görevi verdi tuvalet eğitimiyle alakalı bir anket özelden sana atsam sallamasyon doldursan olur mu?
Mantıklı değil daha çok uzaklaştırırsın kendinden
Sizce ne yapmam mantıklı olur bana yazması için?
Neden kendin yazmıyorsun beklemek yerine
Zaten yanlış sorduğumu fark edip tekrardan yazdım ve ondan hoşlandığımı ve duygularımı dürüst bir şekilde söyledim fakat sonuç değişmedi. Yaptığı şeyleri sorduğumda düzgün bir cevap veremediği için ikna olmadım. Yaptığı şeyler gerçekten normal şeyler değil.
Seni kırmak istememiştim tarzında gönül alıcı bir mesaj yaz yine cevap vermiyorsa kendi haline bırak uğraşma 😀
Burada kırılan taraf benim ama :D. Ona herşeyde yardım ettim ve kullanılmış gibi hissediyorum. Ayrıca bu kızın bana hiçbir faydası yok.
Yanlış sordum falan deyince karşı taraf kırıldı sandım pardon 😀 yine de ikinci söylediğim geçerli kendi haline bırak uğraşma.. Zaten sürekli senin faydan olduğuna göre ihtiyaç duyacaktır sana fakat seni kullanmasına da izin verme
Evet çok haklısın. Teşekkürler cevap için
Rica ederim
Mantıklı