merhaba KScanlar nasılsınız?
sevmek, sevilmek güzel şey
sevgisiz ne kadar yaşayabilirsiniz?
dırım dırım dırım dıss #aynadakiajan
sevmek, sevilmek güzel şey
sevgisiz ne kadar yaşayabilirsiniz?
dırım dırım dırım dıss #aynadakiajan
Yaşarım ama bu yaşamak demek olmaz benim için. 23 yıldır yaşıyorum mesela. ama her insan aynı değildir. İnsanlar, sosyal varlıklardır ve sevgiye ihtiyaç duyarlar. Sevgi, bizi mutlu, güvende ve bağlı hissettirir. Sevgi olmadan, insanlar ruhsal ve fiziksel olarak zarar görebilirler.
Sevgi, sadece romantik ilişkilerden gelmez. Ailemiz, arkadaşlarımız, evcil hayvanlarımız ve hatta yabancılardan da sevgi alabiliriz. Sevgi, her yerdedir ve onu aramak önemlidir.
Sevgi olmadan, insanlar yalnız, izole ve umutsuz hissedebilirler. Sevgi olmadan, insanlar kendilerini değerli ve önemli hissetmeyebilirler. Sevgi olmadan, insanlar sağlıklı bir yaşam sürmekte zorlanabilirler.
Cevap
0Cevap
Sevgisiz yaşayabilirim bu zamana kadar ailenden öyle sevgile büyütülmedim ya da bi sevgilim felanda olmadi bu yaşa kadar böyle olduysa artik sevgisizliğe alışdım sayılır
üzdün be KScan
Yok be her halimize şükür edelim saglik daha önemli sevgi olur bir gun elbet insallh
inşallah bizim de aynı ya berbat ve şiddet dolu bir çocukluk gençlik yaşadık. sevgi açlığımız fazla ama kimden ne alacağız ki her sevgi zamanında olması gerekenden olmalıydı. olmamışsa eksik kalacağız işte.
Evet orasi öyle
Yaşıyorum zaten zkdkdlv
Seviyoruz seni
🎆🎆🎆 yüreğim böyle oldu
Olsun hak ediyorsun çünkü
🤩🤩🤩
26 yildir yasiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?