Bu ikililer arasında kalmak sizce nasıl olurdu?🙄 Jacob tarafından kıskanılmak hoş olurdu ne yalan söyleyeyim😅😂😂
♀️ Jacob & Edward
♂️ Penelope & Scarlett
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ikililer arasında kalmak sizce nasıl olurdu?🙄 Jacob tarafından kıskanılmak hoş olurdu ne yalan söyleyeyim😅😂😂
Hayır üçgende olmak istemem ben sadece Aşk sonsuzluğunda olmak isterdim. oda sonsuzluk işareti olurdu içinde de sadece ben ve aşık odluğum kadın olurduk. ♾️
Uuwwu🥳🥳 aferin barış bu sınavın kazananı sen oldun🎉🎉😉😂
Taaaa bi caaaanım ama onunla sevişirken beni düşünmemesi naaamümkün😂 şimdi diyeceksin seninle sevişirken de onu düşünür 🤔 düşünür ama beni düşündüğü gibi değil çünki ben adamın aklını alırım 😂😂
Hahah burada alternatifi olan sensin. Onların tek seçeneği var.😉 O yüzden burada biriyle sevişirken aklında bir başkası olabilecek olan sensin😂😂
İyi mi kötü mü bir şey söyledin çözemedim kız😂😂
Güzel bir şey söyledin galiba feminist seni😂
Hahaah iyi bir şey merak etme. Her zaman erkeklerin aklında bir başkası olacak değil ya😉🥳😂😂
Keşke o kadar baskasını düşündurmeyecek kadar güzel olsaydım be bacım😂 nerdee
Bunun güzellikle alakası yok be canım Adriana'ların, Rihanna'ların, Shakira'ların aldatıldığı bir dünya da yaşıyoruz.😒
Rihanna yı geç neresi güzeI Rihanna Rihanna olmasa Türkiye'de doğmuş Kübra olsa kimse bu kadar abartmazdı. Adriana lima desen makyajsız hiç gördün mü diyorum 😂 Shakira'ya hemfikir olabilirim sadece hatun taş
https://images.app.goo.gl/TVv8thQxUfBi1U2f9 şu fotoğrafladakine başkası güzeI diyebilir ama ben seksi dışında bir şey söyleyemem
Gençliği tabi😂 yaşlandı şimdi kadın biraz yaşlandı mı aldatıyor öküzler 😂
Öküz öküzdür aldatması için bahaneye gerek yok😂😂
Hayatım öküz olmayan kaldı mı bana bi söylesene😂 Mandıraya çevirdiler ülkeyi yalnızlıktan geberiyoruz bunlarla olacağımıza geberelim daha iyi😂
Mandıra esprisi güzeldi😂😂
Öyle😂😂 eşekler öküzler mandalar ayılar hırbolar😆
Bu biraz hayvanat bahçesi gibi oldu😂😂
Doğruu ayıyı kim niye otlatsın😂
Onu eliyoruz 🤔🤔 eidekilerle idare ediyoruz 😂
Eldekilerle
Yok öyle deme gün gelir o ayılara muhtaç oluruz falan o da elimizin altında bulunsun😂
Ben mi ben zaten ayı seviyorum ay lav biğğır başıma dert açacak diye korkuyorum hatta ayı sevdam😂 hepimiz seviyoruz inkar etmeyelim 😂 ama erken yaşlanmak istemiyorum hiçbir ayı için o yüzden bana uzak kime yakın Allah bilsin😂 efendi adamın canını seviyim😂
Hanii erkekler akıllarındaki yolluların hayaliyle hanımefendi kızlarla evleniyorlar yaaa biz kadınlar da biliyoruz ağzımızın tadını ayılar öküzler mutlu eder ama uzuun süreçte tercih edilesi değiller. Cunku eğlenilecek erkekler var evlenilecek erkekler varrr 😂
Haha sen varya çok iyisin dostum düşünce yapına bayıldım😂😂🥳🥳🥳
Ben de seni sevdim yaa karşılıklı oldu💕💕
Yaaa çok teşekkürler☺️🥳🥳🥳
Biliyor musun bugün çok bir gün benim için o yüzden sana doğru düzgün ne yazdığımı bile bilmiyorum ama senin düşüncelerin çok hoşuma gitti. Kafadar birilerini bulmak bana kemdimi çok iyi hissettiriyor.😉😊☺️🥳🥳
Yoğun*
Teşekkür ederim💟💟 bana var ya efendi bir adam versinler kene gibi yapışırım tüm ömür bırakmam ammaaa kalmadı efendi adam üzdüler onları da😒😒
Onlarda kendilerini üzecek cadı egoistlerin peşinden koşmasalardı. İlla sosyetik diye tutturunca böyle oluyor 😂
Dimi ya disko disko döktüren yolluların peşinde koşuyor onlar da hepsi aynı be bunların yalnız ölezeğizzz🤧🤧
Hiiiççç sorma ben arayışı da bıraktım aslında😂
Sen 22sin gülüm bu erkeklerin yollu sevdasını iyice idrak ettiğin zaman seneleeeer sonra tiksineceksin hepsinden. Eğer evlenmek gibi bir fikrin varsa şimdi evlen sonra zaten yaş geçtikce yapamıyor insan güvenemiyor hiç
Sen bekar mısın?
Ben de iş hayatına atılmak ve gezip dolaştıktan sonra evlenmek istiyorum.
Yol hayatım 32 yaşındyım hâlâ cesaret edemiyorum
Ahh çok güzel bir yaştasın biliyor musun?🥹 Bende bir an evvel bu yaşları atlatıp otuzlara gelmek düzenli ve özgür bir hayat sürmek istiyorum.
Senin hayatın nasıl?
Nişanlıydık öğrendim ki eski sevgilisiyle o o.. Pu eski sevgilisiyle düşüp kalkıyormuş nişanı attım hemen. Kız da bardan clup ten çıkmayan bir kız. Kızı unuttuğunu sanıyodum unutmamış
Adi pislik hepsi mi aynı olur anlamam ki? Bana da hep pisliğin pisliği denk gelirdi varya ilişki bakımından hiç şansım olmazdı🤦♀️😒
Alsınlar tüm o.. Puları kendilerine kadın yapsınlar çünkü onları hakediyorlar boş ver 5kuruş fazlasını haketmiyolar
Aynen öyle 😒 O yüzden burada it gibi koşuşturuyorlar. 35 40'ına gelmiş adamlar hala ev kuramamış yalnızlıktan yakınıyor. Bir selam veren kızdan ümit bekliyorlar.😌😂😂
Genellemek yanlış ama yine de çok düzgün adamlar var. Doğru seçim yapmak lazım sevmeyi bilen adamları secmek lazım. Ben sevmeyi bilen birinin kıymetini bilemedim mesela gençlik zamanlarımda biri ile bir arkadaşlık kurdum. güzeI sevmişti. Ama ben onun beni sevdiği gibi sevemedim onu. Bir kez görüştükten sonra ikinciye görüşmek istemedö dış görüntü olarak hoşlanmadığım için. O hoşlanmışken arkadaş da kalamadım. Ne dedi biliyor musun 🙄 bana 2. Kez görüşme şansını vermedin böyle kestirip attın biriyle karşılaşırsın beni çok ararsın gibisinden bir şey söyledi 10 yıl önce hatırlamıyorum tam. Beddua tutar gibi mi tuttu diyorum bazen 🙄 belki de ona hem kendimi sevdirip hem gidip yanlış yaptım kalbini kırdım. Dogru insan oydu belki de bunu hep düşünüyorum. Bu kadar kötü biriyle karşılaşmama sebep arıyorum
Guzel insanlar da var yani bakma sen bana. Ben yanlış bir seçimin ceremesini bedelini çektim
Öyle düşünme bu senin geçmişe takılmana neden olur. Önünü görmeyen doğru yolu da bulamaz bunu unutma. Ayrıca doğru cevabı bulmak o kadar kolay olmasa gerek bazıları bir ömür uğraşır bulamaz bazıları ise bir kaç yılda doğru cevaba ulaşır.
Söz vermedim hiçbir zaman ona aslında ama o görüşmede sınırımı da bilmedim. Güzel anlaşıyoduk tam 4 saat oturduk konuştuk. Bana ilgisini görüyorken ümit vermemeliydim. Fazla samimi biriyimdir ben sınırı korumalıydım. 21 yaşındaydm🙄
1saat vakit geçir gel yani
Toyluğuna ver be boş ver gitsin🙄🙃
Metafizik öyle demiyor ama gençlik mençlik😂 geçmiş zaman karmalarımız ah olsun beddua olsun geleceğe yön verirmiş😂 etkilermiş😂
Hahha ay ben daha beddua alan taraf olmadım o yüzden bilemiycem😂 hep eden taraftım ondan😌
Sevsinler 😂😂
Sevmediler hep üzdüler o yüzden ben ne yapiyim
😂😂
Hayat ödetir sen sıkma canını. Bir laf var hani kırdığın yerden kırılırsın diye aynı acıyı yaşarlar
Eig için teşekkürler canım 🌺🌺
Bilmem ki nasıl olurud
Penelope ve Scarlett'ın arasında kaldığını hayal et işte😂😂
İkisi de güzel kadın kıymetlerini nil😂
Ahahha🤣😁🤣deme öyle kız utanırım 😜
Hiç utanacak gibi değilsin ama neyse 🙄😂😂
🙂🙂 teşekkür ederim
Hahaha pislik herif 😂😂
Pislik mı aşk olsun kırdın minnoş gönlümü 😔😔
Hahahah hiç inandırıcı değilsin biliyor musun😂😂
İnanmam için yazmıyorum yahu 🤫😜🤠
Sende az anasının gözü değilsin😂
Bı anami karıştırmadigin kalmıştı 😁🤣ne deli bir hatunsun
Kim ben🙄 hiç öyle huylarım da yoktur halla halla 😶🙄 😂😂
Manyak seni 🙂 neden dm kapalı
Neden açık olsun? Her önüne gelenin yazması için mi?😏
Ne münasebet canım sadece sordum😔😔
Sen balık burcu musun? Neden her duruma üzülen emoji atıyorsun?🙄😂😂
Yok ben dinazor burcuyum😜
İyi akşamlar kendine iyi bak dışarı çıkıyorum
Bu biraz hesap vermek gibi oldu.🙄😂😂
Kendine iyi bak görüşmek üzere
Cevap
8Cevap
İkisi de uyar bana tabi üstteki Jacob olacaksa diğeri ben olmalıyım
Hahah Jacob'la yarışabilecek misin?🙄😂
Maalesef gerçekte Jacob eşcinsel😒
Hayatımda karmaşa sevmem, kimsenin alternatifi olmayı da kabul etmem.
burada alternatifi olan sensin ama😂
Farketmez, bir kişi olsun adam akıllı olsun yeter.
O yüzden ne kimsenin alternatifi olurum ne de kimseyi kullanacağım bir alternatif olarak görürüm.
Gerek yok.
kac yasına gelmissin yakısıyomu hala twilight felan
Haha size de seçenek sundum ya niye ağlıyorsunuz?😂
hayda benide edward colin e benzetirler bak şimdi :D
Hahah bak ya ciddi misin? Ben kendisini hiç sevmem yazık olmuş sana seni daha yakışıklı sanırdım🙄😂😂
hmm arada kaldım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. gözünde yakışıklı biriymişim seviyenim hadi :D
Edward fena ya ne sewerdim o filmi 😍🤩 😸
Ben jacob'çıyım 😍😂😂
Alacakaranlıktakiler o kız yerine beni yatırır.. küller başıma..🙄😲
Alttaki iyi🙃
Hahaha şapşal zaten aşağıdaki seçenek erkeklere üstteki seçenek kadınlaraydı😂😂
Viyy
Hahah şapşik işte 😂
iki tane güzel kız arasında kalmak güzel olurdu 😊
Dimi ama😂😂
Yok daha neler 😂😂
Heyy bu benim sorum neden yorumumu siliyorsun çok kötüsün😂
Hiç dimi ama😑🙄😂
Ne teklifi?🙄
Yok canım öyle herkesi takip etmiyorum. Güvendiğim kişiler dışında hiç kimseyi takip etmem🥳🥳
Maalesef sözlere güvenmeyeli çok oluyor😉
Bu siteye geldiğim günden beri de hep bir fırsatları kaçırıyorum nedir bu böyle yareppim🤦♀️😂😂😂
Yok engel listesi zaten dolu sende aralarına katılma iatersen😉🥳🥳
kızlar çok sever
Yesss😂😂
Yesss 😂
Yok ben istemem
Kesinlikle Jacop ya kansız kuru Edward da ne buldu
Hiç sorma be😒 Jacob için tüm vampirleri yok etmeye hazırdım😂😂
Al benden de o kadar Jacop üzümlü kekim ah ah
Beni sarmadı
Sıkıcı olduğundandır😝😂
Yok ya onun yerine karım ve kuması arasından kalmayı tercih ederdim
Kuma senin başını yesin emi😑😒