Aşk İlişkileri Bu havada sevgilisi olanlar buluşur mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor yalnız kalanlar böyle tek denize girer işte 😂Bu havada sevgilisi olanlar buluşur mu? Bu havada sevgilisi olanlar buluşur mu? Cevapla Deniz Soruları İş Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Buluşur denize gider aşk hava durumuna bakmaz... 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Sevgilim olsun da sıcaktan yansam da buluşurdum ben. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fırını yakarım diyon yani 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen 🤣
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu sıcakta ne buluşması ya otursunlar oturdukları yerde.. 😅 2 1 Yorumla Rtbrtb +1 yıl tabiki bencede Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl süveydanın sorusundan esinlendin demek ki 😄 buluşulur ama akşam olması psikolojik olarak daha iyi olur bence 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Onun sorusu farklı benimki farklı 😬 merakettimmişte +1 yıl çalmışsın işte kırpıkçı hırkız 😂 Soran +1 yıl 😁
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Buluşsun tabi.. Gezsin tozsun eğlensin gençler.. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır buluşmasınlar 🙄 Yorumla Melioraa +1 yıl Aaa o nedenmiş 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Biz yaşlıyız dimi doğru diyon gençler eğlensin gezsin 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Eh pekte genç sayılmayız 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ben gençim 😕 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bu havada dışarı falan çıkmam evde buluşalım mümkünse... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Klimada istersin sen 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet isterim Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım… Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buluşmasına buluşur da, buharlaşma ihtimalleri çok yüksek :D 2 1 Yorumla Ahsen28 +1 yıl Neden ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sabah değil ama akşam buluşulabilir hava 45 derece bu sıcakta dışarı çıkanın beyni erir valla ya evde buluşacaksınız ya da akşam en güzeli 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ev tehlikeli olur 🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ırz düşmanı biriysen tehlikeli olur tabi mi ben sevgilimle çoğunlukla evde takılıyorum güreşiyoruz oturup kahve içiyoruz sohbet ediyoruz her şey cinsellik değil ya Yorumla Soran +1 yıl Evde yapılacaklar listesine güreşmek yazdım 😂 Yorumla barmennn11 +1 yıl hıı ev ortamı daha rahat Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Niye buluşmasın 😀 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Buluşurlar herhalde 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Buluşmasınlar hava sıcak 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Sevgilisi olanları kıskanmışımdır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Doğru bildin 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Çok rahat hissediliyo 😄 Yorumla
_rose_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Buluşur neden olmasın ki. Hatta denize gidersiniz ne güzel eğlence 1 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aynı şehirde olsaydık hiç üşenmeden buluşurduk 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence bulusamaz erirler 😃😃😃 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hava kararmadan çıkmıyorum 😂 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Buluşsa keşke 😂 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence özlemden ölmek bile daha iyidir.😅 0 0 Yorumla
Ahsen28 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çok sıcak var yaaaaaaa 2 8 Yorumla barmennn11 +1 yıl antalya kadar degıldır Yorumla Ahsen28 +1 yıl Hmmm dgrdr Yorumla barmennn11 +1 yıl senn nerdesın kı Yorumla Ahsen28 +1 yıl Yanında 😂 Yorumla barmennn11 +1 yıl ahhh sen keske :) Yorumla Ahsen28 +1 yıl Neoldu ki ya asko Yorumla Ahsen28 +1 yıl Yasin küçük büyüde gel Yorumla Ahsen28 +1 yıl Ettim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Akşam 8 ve sonrası 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olsaydı buluşurduk. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bulusulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Buluşur denize gider aşk hava durumuna bakmaz...
Sevgilim olsun da sıcaktan yansam da buluşurdum ben.
Fırını yakarım diyon yani 😂
Aynen 🤣
Bu sıcakta ne buluşması ya otursunlar oturdukları yerde.. 😅
tabiki bencede
süveydanın sorusundan esinlendin demek ki 😄 buluşulur ama akşam olması psikolojik olarak daha iyi olur bence
Onun sorusu farklı benimki farklı 😬
çalmışsın işte kırpıkçı hırkız 😂
😁
Buluşsun tabi.. Gezsin tozsun eğlensin gençler..
Hayır buluşmasınlar 🙄
Aaa o nedenmiş 🙄
Biz yaşlıyız dimi doğru diyon gençler eğlensin gezsin 😂
Eh pekte genç sayılmayız 🤭
Ben gençim 😕
Ben bu havada dışarı falan çıkmam evde buluşalım mümkünse...
Klimada istersin sen 🙄
Evet isterim
İyi bakalım…
Buluşmasına buluşur da, buharlaşma ihtimalleri çok yüksek :D
Neden ya
Sabah değil ama akşam buluşulabilir hava 45 derece bu sıcakta dışarı çıkanın beyni erir valla ya evde buluşacaksınız ya da akşam en güzeli
Ev tehlikeli olur 🤦
Yani ırz düşmanı biriysen tehlikeli olur tabi mi ben sevgilimle çoğunlukla evde takılıyorum güreşiyoruz oturup kahve içiyoruz sohbet ediyoruz her şey cinsellik değil ya
Evde yapılacaklar listesine güreşmek yazdım 😂
hıı ev ortamı daha rahat
Niye buluşmasın 😀
Buluşurlar herhalde
Buluşmasınlar hava sıcak 😂
Sevgilisi olanları kıskanmışımdır 😂
Doğru bildin 😂
Çok rahat hissediliyo 😄
Buluşur neden olmasın ki. Hatta denize gidersiniz ne güzel eğlence
Bence buluşamaz 😄
Aynı şehirde olsaydık hiç üşenmeden buluşurduk
Bu sıcakta buluşanlara helal olsun