AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Küçük memişli kızlar 🥲
bir Pegasus hostesine kalbimi bıraktım :)
Muavin lğin geliştirilmiş hali hava gazı
Dedi kendi beceremeyip b. klayan pembeli anonim.
Hemsırelik okuyorum hosteslikten daha zor kazanması yapmadı
Eminim öyledir, o yüzden bir sürü hemşire yolcum işiniz bizden bile zor diye teselli ediyor. Daha okurken bunu söylemen de tuhaf, yapmaya başlamadığınız işler için ahkam kesmeyin.
Seyahat eden insanlarla uğraşmak mı zor hasta yatağında yatan ve onların yakınları ile ugrasmak mı
Allah kimseye vermesin ama hasta insanın tek derdi iyileşip gitmek, öylece kalıyor olduğu yerde. Yakının derdi sevdiğini hastaneden alıp götürmek o yüzden sinirleniyor bağırıp çağırıyor. Seyahat eden insanın binbir pisliği, tribi, siniri, benim dışımda gelişen herşeye karşı bana gösterdiği sinirine ben maruz kalıyorum. Bir de olaya bu açıdan bakarsan mesela. Sen hastanede sadece görevini yapan hemşire sıfatıyla varsın. Ben havada olduğum için o uçağın doktoru da, hemşiresi de, itfaiyecisi de, polisi de, restoranı da oluyorum. Sen akşam evine dönüyorsun duşunu alıp temiz yatağına giriyorsun, ben ne kadar lüks bile olsa bakterinin kol gezdiği ülkelerin otellerinde kalıyorum. Daha yazayım ister misin?
Hem işini yapıon hem geziyorsun sanki sadece pis ülkelere gidiyorsun o kadar bilet parası alıyorsunuz güzel otel ayarlayamıyolar mı trip konusuna gelirsek hasta insan daha çocuksu tripli olur sorunlu olur hasta yakınları da keza öyle en azından işiniz temiz hastanede binbir çeşit mikrop hastalardan mikrop kapma riski var
Bilet parası mı alıyoruz? Sağdan soldan duyduğun şeylerle insanları yargılama, yaşın küçük olduğu için idrak edemediğin belli az önce de sana içinde olmadığın işler hakkında yorum yapma demiştim ama insanca konuşmama rağmen hala üste çıkmak için uğraşıyorsun. Sistemini bilmediğin şeyleri uzaktan hoş görünmesi normal. Çok hoşuna gidiyorsa beklerim, demin muavinlik diyordun noldu da birden dünyayı geziyoruz bilet parası alıyoruza döndün? Buyur gel de madem çok kolay havadan parayı sen kazan. Aklınız da çalışmıyor gerçekten, kim kime sadece çay kahve yemek dağıtıp dünyayı gezsin bir de lüks otellerde kalsın diye yüksek maaş verir? Senin gibi dışarıdan böyle sanıp işe başlayan ve 1 senesi dolmadan aramızdan zor geldiği için ayrılan 1000 kişi var söyleyeyim dedim.
Sende hemsırelıge ne var ki alt tarafı hasta vs gibisinden konusamazsın neymis uçağın doktoru hemsıresişermis uçakta bi kişi rahatsızlansa acaba sizin bu konuda ne göreviniz var tedavi etme göreviniz mi var uçak biletleri o kdr pahalı iyi bir otel ayarlayamıyorlat mi dedim ayrıca. Mikrop dedigin oteller bile hastanelere 10 basar eminim ki
Yazılanları dikkatli oku, senin aşağılık kompleksin varsa bu benim sorunum değil. Alt tarafı hemşire demedim, istersen büyük harflerle yazayım gözün daha iyi görsün. SENİN MESLEĞİN HEMŞİRELİK, aynı anda hastanede sana gel şu inşaata tuğla at dediklerini sanmıyorum dimi? Bu arada karşında cahil yok, senin de tedavi görevin olmadığını gayet iyi biliyorum. Hemşireler tedavi etmez, müdahale eder tatlım teyzem de doktor benim. Senin yaptığını uçakta ben de yapıyorum.
En azından ben senin yaptığın iş hakkında fikir sahibiyim, sen de atlamadan önce araştırıp gel karşıma da eşit olalım tartışırken.
Uçakta biri rahatsızlansa ne gibi göreviniz var demişsin, bilmediğin için açıklıyorum. Kalp masajı yapabiliyorum, insülin iğnesi vurmuşluğum var, defibrilatör kullanıyorum, doktor eşliğinde ilaç verebilme yetkim var aynı senin gibi. Daha sayabilirim?
Bunlar basit şeyler ztn doktor esliginde herkes vurur bi. bilen var yanında. Doktor olmadan yap bakalım bir de. Senin asaglık komplekssin var ki bu kadar açıklama gereği duyuyorsun
Doktor eşliğinde sadece ilaç veriyoruz canım aynı sizin de ilaç veremediğiniz gibi. Sürekli uçakta doktor yok onu da bilmediğin için var sanman çok normal, doktor olmadan da diğer saydıklarımızı çok yaptık merak etme. Bende aşağılık kompleksi değil cahile laf anlatmaya çalışma hastalığı var maalesef naparsın.
Zengin koca 😅
Gel bana
Zayıf kızlarq