Yani ben sadece sordum hani neden begeniyosun ki çok yakın arkadaşın değilse diye sonra sinirlendi instagram ne için var alt tarafı beğeniyorum falan dedi tartıştık bi daha konusmadı? Normal mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karışmam valla ben şahsen eminsek bir birimizden beğensin abi güzelse güzel ya da yakışıklı ise yakışıklı
O karışıyo bi çok şeyime ben de bunu söylemek istedim bu kadar küsülecek bişey yoktu ki
Kesinlikle yok benxede
Geceleri sürekli çevrimiçi bu normal mi bilerek mi yağıyor
Yapıyor
Takılıyordur öyle güvenmiyorsaniz bir birinize hiç uğraşmayın bence bitirin
Kıskanmışsın sormuşsun normal. Tartışılır ama kusulmez saçma yani
Üstelik bi iki güne şehir deiştircek haber vermeden gider mi
Gidebilir yani küsmüş
Gerçekten mi bu değersizlik değil mi hem de bişey yokken
Tabiki öyle ama bilemedim kusmeyi ayrılmak olarak kabul etti heralde ya da bahane
Ayıldıysa bunu söyleyebilir ya ben zaten bişey demem ki hala akli instagramda
Ne kadar oldu ki küs olalı? Konuş bence ona gore hayatına devam edersin. Belirsizliğe bırakmanın anlamı yok seni
Kiskançlik yapmissin tabiki yoksa hic kotu niyetle beğenmemistir seninki
Bunun için küsülür mü peki bir haftadır konuşmuyor ayrıca geceleri onu çevrimiçi görüyorum bana fikir verirsen çok sevinirm
Yok okadarda kusulmez ya hatta kavga bile edilmez bunun icin aslinda tamam haklisin birdaha begenmem demesi lazimdi
Geceleri sürekli çevrimiçi bi anda böyle bi tartışma oldu her şey güzeldi
Baskasimi var acaba
O izlenimi veriyor
Ne kadar değişik tartışma sebepleri var ya gerçekten tek derdi bu tür şeyler mi diye sorguluyorm bazen
Kanka ben sordum sadece o tartışma yarattı
Sakladığı bir şey vardır belki onu göreceksin diye böyle davranarak seni suçlu gibi göstermeye çalışmıştır
Ya biliyo musun bende tam öyle düşündüm bana yok dedi bilmem ne arkadaşlarım sadece istersen mesaj at sor instagram ne için var beğeni için falan filan yaptı ardından gönlümü alacağına küslük yarattı
Narsist mi acaba
Evet çok iyi manipüle ediyor ve ben haklıysam bile muhakkak o konuşmanın sonunda haklı çıkmak istiyor çıkamadığında da böyle susuyor her anımı sorguluyor telefonu açmadığımda kızıyor anlamıyorum bana fikir verir misin kanka
Neden bu kadar kendini ezdiriyorsun peki
Ezdirmiyorum ki mesela ben aradığımda asla ikinci defa aramıyorum hemen açıyor veya bişeyin ekranını bana at demeden atıyor dyo ki ben böyle davranıyosam senden de bunu bekliyorum ama ne bileyim bazen açamıyorum göremiyorum durumu izah ediyorum hep böylesin falan yapıyo da son tartışma da ben de bişey sorgulayım dedim olan oldu üstelik geceler sürekli çevrmiçi
İçine kurt düş düyse kadınların hisleri kuvvetlidir bende de olur bazen şüphelrndiğim şey olur iyi düşün
Ya geceleri erkekler napsın 5 e kadar üstelik konsmadgımızdan beri böyle. Teşekkür ederim senin de kafanı sisirdim çok sağol her şey için
Yoo şişire bilirsin sıkıntı yok ama oyun oynamıyorsa biri ile konuşuyordur
Watsapta oyun var mı
Hayır yok
Ne hali varsa görsün :)) kanka
Sen zaten söylemen gerekeni söyledin kanka
oha hem suclu hem guclu
Evet moralim bozuldu üstelik geceler çevrimiçi görüyorum
belli ki sana sadik degil neden ayrilyorsun
ayrilmiyorsun
Seviyodum bi anda böyle bi tartışma oldu ben yine yazar diye düşündüm yazmadı üstelik geceleri çevrimiçi bilerek mi yapıyo anlamıyorum
sevmemelisin
Tabi ki normal. Bende sorayım Instagram neden var?
Olabilir fikrini söyleyebilir ama bu benim hoşuma gitmemişse beğenmem deyip geçebilir
Yani bana göre çok saçma bir istek seninkisi. Niye beğenmem diyip geçsin ki ya. Ne yemek yiyeceğini ne içeceğini de söyle bari ona göre yaşasın
Onu kendi yapıyır her anımı sorguluyor bende bunu sormak istedim sadece
Onun yaptığı da yanlış. Çift olarak yaptığınız şeyler yanlış ama ikinizin de anlayacağını sanmıyorum.