Aşk İlişkileri Bu gece yanında olmak istediğiniz biri var mı? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor aşıklar toplanınn Güncellemeler+1 yıl benim var sanki ama yok gibi de off kararlılıkta çığır açtım gerçekten Bu gece yanında olmak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Petscat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evettt beraber sarılıp sırnaşıp uyusak ne olurdu sankim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sevgilinin yanında kucak kucağa olmak güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski sevgilim onu o kadar ozliyorum ki her animizi herseyini ama ona gidemem 1 0 Yorumla
Tadao_Ando Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Bu gece mevlama kavuşmak istiyorum içimde büyük bir huzursuzluk üzüntü var. Manevi olarak rahatlamak istiyorum 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Yalnız uyumayı seviyorum. Ohh yayıla yayıla 😂 0 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Var evet ama aşık olduğum biri değil 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Oğlumun yanında olmak isterdim. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayır bu sıcakta kimseyi çekemem 0 0 Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel bir hatun olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır yok.
Evettt beraber sarılıp sırnaşıp uyusak ne olurdu sankim
Sevgilinin yanında kucak kucağa olmak güzel
Eski sevgilim onu o kadar ozliyorum ki her animizi herseyini ama ona gidemem
Hayalini kurduğum biri var
Bu gece mevlama kavuşmak istiyorum içimde büyük bir huzursuzluk üzüntü var. Manevi olarak rahatlamak istiyorum
Yalnız uyumayı seviyorum. Ohh yayıla yayıla 😂
Var evet ama aşık olduğum biri değil
Senin yaninda olmam lazim 😈
Oğlumun yanında olmak isterdim.
sen tabii ki :D
Dün yaniydadim tüm gece
Hayır bu sıcakta kimseyi çekemem
Güzel bir hatun olabilir
Eski sevgilim (
yok hacı
Hayır. Aşk diye bişe yok
Yok valla