Teşekkürler efendim 🌹
Aşık olmak için en ideal yer neresi?
Teşekkürler efendim 🌹

Üniversite kütüphanesi bence, sürekli kütüphaneden çıkmazsan oradaki senin gibi abonelerle sürekli birbirinizi görürsünüz. Üniversitenin en popüler ve kalabalık yeridir. Hepsiylede yaşıtsın zaten. Üniversiteliler gençliği, libidosu zirvede olan kesimdir. Cinsellik ve aşkın kesişimiyle yerinde duramazsın. Çalışma yaparakta beyin hormonlar salgılar vücuda. Aşkı en iyi burada yakalarsın.
Uzay yolu mesela binmişsin bir uzay aracına Mars’ta hayat var mı ona bakmaya gidiyorsun ve oda ne çok güzel bir kızda aynı gemide ah o gemide sende varsın kader sizi Mars yolculuğunda birleştirmiş düşünsene 😀
İdeal yer neresi bilmiyorum ama ideal yaş 25 yaş altı çünkü insan 25ine geldiği zaman hayat yalnız daha normal ve konforlu yaşayabileceği müjdesini veriyo 25 den önce evlendiniz evlendiniz sonrası sanırım uzun bir yanlızlık 😂
Cevap
76Cevap
Para varsa yer önemli değil
Tam olarak öyle değil bence 😅
Aslında en gizemli ve güzel olanı uzun yolda otobüste ya da trende gördüğün insanlar oluyor. Kafanda türlü düşüncelerle yolculuğu bitiriyorsun. Onun dışında normal toplu taşımalar. Tabi Amerikada felan yaşamıyoruz Türkiyede bizim kezbanlara merhaba desen bile olay çıkarırlar 😂
Zaten yabancı kız olsa anca, yoksa bizimkilerle uğraşılmaz 😁 bizimkiler aynı makyaj aynı estetik aynı kıyafetler açık olanları hepsi birbirine benziyor, kapalı olanları hepsi birbirine benziyor ama çelişkiye bak her birisi kendisini özel nimet zannediyor. O yüzden yabancı kızlarda zaten ülkemizde çoğaldı olsa olsa heralde onlarla öyle rastgele tanışırım mütevaziler. Red etse bile kibarca red ediyorlar. Geçen bir arkadaş yabancı bir kıza metroda indikten sonra acaba müsaidseniz bir kahve içebilir miyiz dedi , kız gülümsedi ve erkek arkadaşım var dedi olay kapandı. Bizimkilerden olsaydı sesi aydan duyulurdu 😂
Ortalık tacizci, tecavüzcü doluyken kadınların çevresindeki erkeklere önyargı beslemesi kadar doğal bir şey yok. Hayatta kalma dürtüleriyle var olmaya çalışıyorlar. Önce kadınların yaşayabileceği güvenli bir ortam oluşturun ondan sonra verdikleri tepkilere şaşırın. Ne kadar empatiden yoksun bir yorum böyle.
Bizene biz niye oluşturalım silah taşıyın 😂 empatiden bahsedene bak. Taciz tecavüz edecek olan sanki gelip orta yerde yüzüne söyleyecek 🧠 takip eder bir köşede sıkıştırır
Hem dediğim gibi Türkiyede yaşayan yabancı kızlarsa sizdeki kaprisler paranoyalar yok, konuşursakta onlarla konuşuruz. Sizde her erkek sizin peşinizde gibi halüsinasyonlar görmeye devam edin 😂
@bilirkelebek paranoya bağlarsan. erkekler sizden uzak durur neler yaşadın sen? Türk polisi ve emniyeti Dünyanın en güzel teşkilatı, sen abd harlem Avrupa gettosu yerine koyma Türkiye yi. insanları sev nefret etme.
Üniversite, ben bir orada aşık olabildiydim
Hiç mi olmadın, bu bir mucize ama 🥴
Anladım. Olsun daha geç değil vaktin var
Bn trende buldum aşkı 😂
Önce konuya hakim olalım da, nerede bulunacağına sonra bakarız🤓
Soru çok güzel ilk defa bir soruyu beğendim🤣 gece kulüpleri ve barlar kesinlikle değil🤣bana nedense hep havalimanında ya da uçakta birine aşık olcam gibi geliyor🙂bir de bu işer kısmet işi bakıyorsun evden pijama terlikle çıkıp bakkala giderken birine aşık olmuşsun, çok ta plan yapmamak lazım yani özellikle aşk konusunda
Bencede gerçekten toplu taşımaların sihri var benim (eski) en yakın arkadaşım (kız) hiçbir erkeği beğenmez asla ilişki istemez ona samimi davranan erkekleri hep terslerdi hiç sevgilim yok diye de asla üzülmedi ama toplu taşımaya bindiğimiz zaman gördüğü bütün erkekleri (!) Beğenirdi baya utanmasa hepsinin teker teker ig hesaplarını falan sorardı o derece baya şaşırırdım onun bir erkeği beğenmesine
Bnde hızlı trende buldum aşkı
Benim için herhngi bir yer olsun. Ama yeter ki olsun. Aşık olmak, saygı duymak ve saygı görmek istiyorum ve ömrümü o kişiyle bitirmek istiyorum 🥺😔
Bence kütüphaneler, kitaplarla dolu yerler ve bir kitap hakkında sohbet ederken aradığım kişiyi bulmuş olmayı isterim
Kitap bahane sohbet şahane 😅
Toplu taşımada değilde sahilde aşık olup saatlerce onunla bakışıp yüzüp neden hiç hamle alamıyorum.
toplu tasımada cesaret edebılmek mesele
Şu en ideal yeri söyleyin herkes orada beklesin mesela durak olabilir beklerken hem aşkın hem de otobüsün gelir
Hayata umutla bakmak buna nedir 😁
Ahhaah türk kızı beklersen daha çok beklersin
aşık olmanın yeri zamanı olmaz yeter ki Rabbim dilesin güzel yürekli dogru insanı çıkarsın karşımıza okul olur işyeri olur yeter ki nasib olsun nasib degilse ne gelir elden...
Ahiret diye hissediyorum netice de herkes olduğu gibi olacak gizleyemeyecekler karakterlerini 😏
Kesinlikle 👏🏻👏🏻
Kötü giyinip markete gittiğin an sjsjs
Anında bi yakısıklı çıkar
😜😜
Cennette şarap akan nehrin kenarı aşık olmak için çok ideal. 😃😃
Mescitten çıkan bir çocuğa aşık olmuştum asdfghjk
Namaz kıldığı tescilli 😂
Ne alaka?
Ergenlik zamanımda her otobüs metro yolculuğunda plotonik aşik olarak eve gelirdim😅😅😅
maalesef tur otobüsü gerçekten orada oldum ciddi ama o sınavdı
Marmaray'da gördüğüm kızı hala unutmam. O kadar güzeldi ki 6-7 durak fazla gitmiştim ona daha fazla bakmak için (sapıkça değil)
O kız ben olabilir miyim acaba 😄😄
Olabilirsin
Allah razı olsun 😆
Sen sarışın mısın? jdjdbdbd
Belki
Kardeşim gel nikah şahidi ol sen
Değilsin yani okey
Yeni bi İcardi çıkarma başımıza gözünü sevim 😄
😄icad çıkarma yav icad çıkarma (fehminin repliği)
Olmadığımı söylemedim
Tamam söylemedin kanka okey
Sadece sarışın mı seviyorsun kanka
Yok agam fkfm
Aman Allah korusun jfjf
Hayır bakıştığım çocukta sarışındı ondan sordum
Bence cafeler heleki lüks mekanlarda takılıyorsan oralara gelenlerde öyle oluyor ama adını snaını bilmeden gidiyosun
Herhalde can sıkıntısından birilerine mi sariyorlar 😅 ben hiç toplu taşımada aşık olmadım, daha neler. 😅
Türk erkeklerinin %90'ı estetikli, makyajlı kız isterken zor.
Gerçekten yolda gördüğün makyajsız estetiksiz kızı güzel biliyorsan çok iyi
Universite kutuphanesi, sabahlara kadar hem bakisir hem calisirsin
Kitaplar icin gidiliyor da bir tasla 2 kus:)
İdeal bir yer olduğunu sanmıyorum. Aşk kimini caddede, kimini cafede kimini okul sıralarında kimini iş yerinde buluyor.
ilk görüş için diyorsan o cok zor ama arkadaşınsa karşı taraf , 5 10 kisi olan bir otobus yani sakij bir ulaşım. Yoldayken her insan konuşmayı sever. Kısa ve orta yollar için. Uzun yolda sıkılır insan.
Uzun yolculukların olduğu kültür turları. Gezi, fotoğraf hepsi bir arada..
İdeal yer yoktur. ideal insan vardır. Az sosyal medya kullanın.
Aşık olmanın yeri yok ben telefondan oldum puahahhshahshshahsjs
Toplu taşımada aşk mı olur hoşlanma beğeni olur en fazla
Muhtemelen sevgilim yanı😍 daha fazla aşık ola bilirim ona🤌
Aşık olmak için yer değil aşık olunacak kişi önemlidir. Yerin yurdun bir anlamı yok bence.
Çünkü ben ona nerede olsa aşık olurdum.
Bana neden otobüste veya herhangi bir yerde denk gelmiyor ya da şunun açıklamasını biri yapabilir mi? Bir kızla birbirimize bakıştık ve ben tanışmaya karar verdim. İlk adımı nasıl atıcam birisi bana detaylıca açıklayabilir mi? lütfen ☺️
toplu taşımada nasıl oluyorsa bakıştığım kişi gay çıkıyo hep mi denk gelir
Mümkünse aşık olmayın gereksiz ve gözüktüğü gibi olmayan bir şey
Ben eşime plajda aşık olmuştum güneş kum deniz off of :) kendını yaglıyordu benden sırtını yaglamamı istemişti
Aşık olmak için mekan arıyorsan sen aşk değil birlikte yaşayabileceğin birini arıyorsun demektir.
Cafe ve barlar. Ortam da kafa da daha rahat oluyor.
Burası öyle. Sanal ortam, anonim kişilikler. Güvenemezsin. Çok normal.
Arkadaş ortamı olabilir en ideal
Üniversite, ben bir orada aşık olabildiydim
Bu kişiyle alakalı biraz mesela benim gibi ayran gönüllüyse her yerde aşık olur metroya biniyorum aşık oluyorum, inip yolda yürüyorum başkasını görüyorum ona da aşık oluyorum 😅
Bence en ideal yer neresi onun kalbidir karşımdaki kişinin👍
Otostop çektiğim bekar kadının lüks arabası. Daha iyi bir yer yok...
Toplu taşıma, çarşı, dükkanlar, mağazalar her yerde her an olabilir zaten oturduğu yerin merkezine gidip aşık olmadan döndüm diyen yalan söylüyordur
Aşk her yerde kıymet bilene..
İzdivaç programları. Mesela kısmetse olur
Burası burdayım çünkü şu an
😂saol
Kesinlikle egitimin oldugu yerler
Kucuk capli hoslanma ya jsjsj
Piki
Papua Yeni Gine.
Elinde mızrak, g*tünde yaprak falan. :D
Karakol uygundur efenim
Keşke olsam. Birini görmek için suç işlemeyi düşünmezdim en azından
Sosyal medya dksjsjsfjshs
Herhangi bir yer, neresi olduğu mühim değil.
Yer, mekan önemli değil doğru insan her yerde karşımıza çıkabilir.
Otobüsteki çocuklar evet
En ideal denilen yerler en tehlikeli yerlerdir
Reyiz sen bile iş hayatında aşık olamadıysan benim hiç ümidim yok. Elimde maddi bir yeterlilik olsa bile tipimin nuru yok.
Benim gibi at hırsızını bir Allah ın kulu isterse ben adımı soyadımı değiştireceğim. Güven veremeyecek kadar at hırsızıyım o derece.
Aşık olmanın belli bir yeri yoktur genelde okul olabilir
Otobüs ve metrolar yarım kalan aşk hikayeleriyle dolu
bence aşk falan boş iş ciddi olmak gerekir ilişkilerde
En ideal yar emekli maaşını çekmek için geldiği in bankamatik sırası 😏😬
Aşk değilde beğenme ve görüp hoşlanma oluyor ya 🥰👍
Ennn ideal yer kütüphaneler. Çarpışabilirsiniz, o kitaplar elden düşebilir. Bir bakışşş ve hopp aşıksın. Hayırlı olsun jdjdjsjs
Toplu taşımaların sihri yok bu konuda emin olun sadece bakıp duruyorlar ve sonrasında bir selam bile vermiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?