Kalabilirim
Kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet tabi ki de sevdiğim ve aşık olduğum kadın benim için bir tanedir. diğer insanlar için konuşacak olursam İnsanlar, sevdiklerine ömür boyu sadık kalabilirler. Ancak, bu her zaman kolay değildir. Sevgi, zamanla yıpranabilir ve insanlar, hayatlarının farklı dönemlerinde farklı duygulara sahip olabilirler. Bu nedenle, sevgiyi korumak için çaba sarf etmek gerekir. Sevgi, bir ilişkide en önemli şeydir. Ancak, sevgi tek başına yeterli değildir. Bir ilişkide, saygı, güven ve iletişim de önemlidir. Saygı, bir ilişkide karşılıklı olmalıdır. Güven, bir ilişkide temeldir. İletişim, bir ilişkide sorunların çözülmesine yardımcı olur. Sevgi, bir ilişkide en önemli şeydir, ancak tek başına yeterli değildir. Bir ilişkide, saygı, güven ve iletişim de önemlidir. Bu dört temel unsur, bir ilişkiyi güçlü ve uzun ömürlü kılar.
İnançlı bir insan önce sevdiğine değil. İnandığı şeye sadık kalır. Sonra zaten o diğer sadakat gerektiren her şeyi insana öğretir. İnsanların üzerine kurduğunuz her ilişki önem teşkil eden özeliklerini yitirdikçe sadıkiyet kavramını da kaybeder.
Kalınmalı silver artık insanlık sapkınlıkta zirve yaptı aslını özlüyor , tertemiz aşk dolu bir tek evlilik tek olsa ömür boyu güven , saygı destek. paylaşım.
kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. sözde herkes sadık kalır. ama seçim yapman gereken o an gelene kadar vediğimiz cevaplar gerçekçi olmayacaktır
Cevap
31Cevap
Gerçekten seviyorsam öyle bir kalırım ki
Sevgi sadakati de barındırır içinde...🌺
Kalbinde olana gözünü de vereceksin alt tarafı. Ki olması gereken de bu. Haramdan sakınman her halükarda gereken bir durum, zor değil yani
Insan sevdigine tabiki sadık kalmalı ama bu yaşıma kadar hiç öyle birine raslamadım ben sadık biriyim ama onlarda o cesaret yokmus
6 yıl sadık kaldım anladım ki kalmamam gerekiyormuş
Bazı insanlar değer bilmiyor değer bilmeyene de sadık kalınmaz
Bir ömür olmuyor ki o. Öyle bir şey mümkün değil. Tanisiyorsun 30 yaşında mesela evlensen bile 30 yıl ömrünü kullanmissin zaten.
Eğer yanımda olmayacaksa buda keyfi nedenlerden ise bir yere kadar kalırım sonrası vazgecerim
Normal olanı, olması gerekeni bu değil midir zaten?
Zaten 23 yıllık yaşantımda bile ortada bile olmayan adama ihanet etmemişim😅
Kesinlikle gerçekten bütün kalbimle seviyorsam ondan kimseyi gözüm görmez zaten
Bir ömür yetmez ki
Sana doymaya ah be sevgilim
~Müslüm baba doğru demiş
Hakeden kaliteli karakterli kadına kesinlikle sadık kalınmalı
Kişiliğine bağlı evlendiğim gibi kalır kendini bozmazsa tabi ki
Valla az ve öz kadın en güzeli. Ben kalırım.
Ben düz adamım kalırdım arada gicik ederdim ama oda tuzu biberi xd
Kalırım. Aynı sadakati de ondan beklerim yoksa kıçına tekmeyi yer.
kalamam kimse de kalabilirim demesin ben de evliyim sonucta
Kalırım, sevdiğim biri olsa gözüm ondan başkasını görmez
Karşımdakinin ne kadar sadık olduğuna bağlı..
Evet kalabilirim
Mezara kadar sadık kalırımm
Yeniliklere açık olarak mutluluk ömür boyu
Kalamayacağım biriyse zaten neden seviyorum ki
Ömür boyu sevmeye değer biri ile karşılaşmadım
Tabiki de ama buna değecek biri olmali
gerçekten seviyorsam kalırım
Evet sevdiğime sadık kalırım
Kalabilirim değil kalırım..
kalırım ama diger erkeklerle konuşma şartıyla
Kalırım da hak eden yok...
Bana kalmadılar
Kesinlikle kalırım sadakat çok önemli
Waybe herkes kalırım demiş ama kalanda yok 🤣🤣
Kalırsa kalırım kalmazsa zaten ayrılırım.
Kalabilirim.
Hak ediyosa kalirim
Kalabilirim. Kalmayacksam neden onunlayım ki..
evet kalırım tabikide
Evet kalırım
Aynen bende bir ömür boyu ona karşı Sadık kalabilirim tabi hakeden biri ise bu. Sürekli beni aldatan üzen biri ise eğer hayatımda zaten yeri olamaz. Ama bende her şey karşılıklı olur genelde..
Olması gereken o zaten
Sevmesem sadık olmam zaten. veya o sevmese
Aynen seven insan bence Sadık olmalı sevdiğine. Eğer bir ilişkide sevgi saygı ve sadakat yoksa o ilişki zaten birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben..
İhmal ederse kalamam
Değerimi biliyorsa kalırım
Arada farklılık ta şart değil mi
Değil
@gaddarım gibi konuşanlar dan korkacaksın esas
Ben değerimi bilsin veya bilmesin ömür boyu Sadık kalabilirim. Ama maalesef erkekler bizim gibi değiller ufacık bir kavgada hemen gidip başkası ile oluyor ve aldatıyor.
Değerimi bilmiyorsa neden ona sadık kalayım
Değerini bilmezse aldatır misin yani aç kuran oku lan müslüman kadın kocasına sadık kalmak zorunda
Neden kalmayalım ki
Evet
Kalabilirim ömür boyunca
Kalabilirim diyen erkeklerin alayı yalancı
Güzel ve çekici bir kadınsa kalırım
Sadık kalabilirim.
Kalirim
Renkli hayatlar iyidir.
Karşılıklı işler.
Bence kalabilirim yani
Kişiye göre değişir
Kalabilirim