Narsist biriyle nişanlıyım ve cok mutsuzum başta böyle değildi cok sonra her şey eşya salon şu bu olunca kendini ön plana attı ve bu durumdan cok rahatsızım nasıl ayrılabilirim haksız ama hep haklı gibi herleyde beni sucluyor ve anlatmadıgım birsürü davranısları var?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazdıklarını okudum ailene soylucen bu manyakla beni oldurseniz evlenmicem baktin siddet zorlama var normalde kesinlikle tavsiye etmem ama son çare kacacan evden çünkü evlensen bile bu evlilik yürümeyecek görünen köy kılavuz istemez
Öyle bir şey ki herkesi kandırıyor haklıyım ama haksız konuma düşürüyor yapıyor bunu o kadar prıfesyonel narsist ve psikolojik hasta olarak beni yapıyor öyle birşeykş başa cıkılmıyor ve zaten evden gitmeyi iş bulup başka şehirde yenş hayat kurmayı düşündüm bakıyorum anlayan yok kimse hasta muamelesi yiyorum haklıyken haksız konuma düşüyorum ne kadar ağır zor şeyler ve gerçekten yoruldum gitmek zaten aklımda güvendipim çevrem var bir bölge de orada yardımcı olacak kişiler var iş bulup ev ayarlarım en azından kurtulurum böyle hiç kurtulamıcam gibi
İkiniz birlikte bir psikologa gitseniz ortaya çıksa dicem yanaşmaz
Teklif ettim yani bak şaka ile karışık seni doktora götüretim diye sende gelceksen olur dedi sonra ben hasta değilim ki sen git dedi yanaşmaz ya kendilerini hasta olarak görmüyor lar karşı tarafı görüyorlar ve anlamıyorlar ya cok zor gerçekten
Seni doktora götürelim denmez adama 😃 birlikte gidelim dicektin güzel bir şekilde ikna et birlikte doktora gidin teşhisi koysun bu sefer kimse seni suçlayamaz kanıtın olur
Gelmez kesşnlikle cünkü öyle görmüyor ben hastayım desem al işte dicek kabul etti 😂saçma sapan şeyler adam doktorda teda olmayı hiçbirşekilde kabul etmicek biri
Birlikte psikolog gidelim doktor derse ben hasta olduğumu kabul etcem de hayır gelmiycem derse niye gelmiyon sen hastasın çünkü de 😂
mesaj larda demiyimde kanıt kalmasın ailesine filan gösterir hasta bu kabul etti diye naneyi yemeyelşm yüz yüze görüşmede muhabbeti teklif edeyim gel şu ilişkiyi düzeltelim filan baksana şöyle böyle diyip😂
Daha birde yolun başında böyle rahatsızlık veriyorsa arkana bakma bacım hiç derim geri kalan hayatını zehir etme
Bende yaşadım aynısını geçer diye bekledim geçmiyor düğüne 1 hafta kala ayrıldım çok zordu başta sonra iyi ki ayrılmışım dedim böyle birinden hayır gelmez nolur ayrıl
Merak etme senden başkasını beğenmez muhtemelen🤣🤣🤣
yol yakınken kurtul evlenınce hayatını zindana cevırır
Bir ömür cehennemi yaşamak istemezsin değil mi iyice düşün ve noktayı koy
Ben senle bir ömür geçiremem kusura bakma sen yoluna ben yoluma diyeceksin
Çok zor canım benim, bende bir evlilik yaşadım ve 3 ay sonra boşandım yuvanı bozmak istemem asla ama lütfen doğru karar ver hayatini yakma
Bende ailem sıkıştırmasa bende istemiyorum evliliği adam kendi suclu ama suclu benmişim gibi gösteriyor sürekli etrafındaki herkesi kandırıyor adam öyle birşeyki anlatamıyorum ve başa cıkamıyorum seninki de böyle narsistmiydi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı beni yaşıyorsun şu an ama sana tavsiyem ailene bunu anlat kimse senin hayatını yakamaz ailem bile olsa, o yüzden ben yaşadım çok kötüydü senin yasamanı istemem ama ailene bunu anlat
Aynıydı demekki cok kötü stresli durumlardayım aileme kendini haklı cıkartıyor bal edemiyorum ailemde o öyle biri değil diyor bana yeri geliyor sen psikolojiksin vs lafları üretiyor her türlü muameleyi yiyorum adam birsürü şey söyleyip sana psikolojik baskı yapıyorum bana ona göre davran diye diyor böyle cümleleri var ailem e bu yönlerini göstermiyorum elimde kanıt yok aileme söyledim babasına söyledim o kendi uyduruyor kendi yapıyo herşeyi diyip babası oplunu savundu kavga ettim sen oğlunu tamımamışsın diye ailem onu savunuyo herkes hiç elimden bir şey gelmiyo şimdiden cok yoruldum böyle birinden haklıyken herkese haksız düşürmesinden herkese hep haklı cıkartıyor Allahım diyorum hic yaşadıklarımı görmüyor musun neden diyorum cok yoruldum düğüne bir bucuk ay var kaçmayı bile düşünüyorum arkadaşım var kız cok iyi tanıdıgım iş bulurum o şehirde yaşar giderim diyorum haklıyken haksız duruma düşmek cok ağır geliyor kimse beni anlamak istemiyor
Kaçma canım sakin öyle bir şey yapma ama gerçekten ailene çok şaşkınım insan önce yavrusuna inanmalı neden inanmıyorlar hiç anlam veremedim ayrica seni çok çok iyi anlıyorum benimki de beni hasta çıkarmaya çalışıyordu ben kaç gece ağladım Allahım kurtar beni dedim bu manyaktan, sana o kadar üzüldüm ki keşke elimden bir şey gelse ama en son çare lütfen kaçma ailenden sana inanan seni dinleyen bir insan bul ve ailenle konuşmasını sağla
Gözü karı kızlar da yolda giderken ses duysa durup bakar sosyal medyadan her tanıdıgını bankaya gitse gidip profiline bakar ss lee aldığım için babasına vs gösterdim işe yaramadı babası komşu dedi oğlunuz sigortacı dedi dedim bankada ki kıza işlem yaptırsa girip bakıyor herkese tanıdım akraba diyor babasıda oğlu gibi aileme beni suclu cıkartıyorlsr kuruntu yapıyo psikolojik herkes tanıdık akraba diyorlar oyda her şey yalan bankacı kıza işlem yaptırıp gidip profiline bakan akrabamı her şey yalan ama kimseye haklayamıyorum ve cok yoruldum psikolojik muamelesi yemekten haklıyken haksız düşmekten
İnsana başka düşünce bırakmıyorlar böyle insanlar cok zor uğraşmak gerçekten bende ağladım ağlıyorumda defalarda uykularımın düzeni yeme içmenin iltahı herşeyi kaçtı aşırı zor
Seni çok iyi anlıyorum canım naesistlerin en büyük özellği o kendi hastalığını gitmez karşısındakini suçlar bende aynı muameleyi gördüm kaç gece uyuyamadım ama ne olursa olsun böyle bir insanla hayatini kahveyle kaçma ama sana güvenen insanlar bul ve yardım işte en kötü polisden yardım işte
Sen ben gibi yaşamışsın peki tekrar düzgün birine denk gelebildin mi evlimisin şu an yeni mi bitti yoksa
Bak önce sakin ol sende hiç bir sorun yok tamam mi bende yaşadım biliyorum, önce sakinler ve düzgün bir şekilde düşün bakalım sana kim yardım edebilir hayatini yakmani asla istemem seni tanımıyorum ama aynı beni görüyorum o yüzden asla ve asla kötü insanla yasama
Tedavi edilmesi gerekir ama kendilerimi hasta olarak görmüyorlar
Tedaviyi hem kabul etmiyor etse de 1 kerelik bir şey değil omur boyu gitmesi gerekir ama sen hayatini mahvetme sakin
Bende biliyorum hasta olmadığımı o öyle baskı kuruyor sadece haksız ama kendinş haklı cıkaetmayı iyi biliyor insanları kandırmayı Allah görüyor diyorum Allah ı katıyorum yapma bak diyorum evet Allah görüyor senin suclu oldugunu diyornorda bile sıkıştırıyor yalanı ne kadar zor durum hasta değilken hasta muamelesi yemek ve haklıyjen haksız durumlara düşmek
Tedavi olmazlar ki cünkü kendilerinş haklı görüyorlar o kapasitedeler hasta olarak bizleriz onlara göre
Herkesi kandırıyor ya cok şaşırıyorum babasını bana düşman belleti ailem o öyle biri değil diyor herkesi ya nasıl olur ya nasıl yapabiliyorlar bu kadar profesyonel olmayı ne çile çekiyorum bi bilsen sen gibi yaşıyorum onu tanıdıgıma pişmanım
Olsun canını sıkma, bir an once uzaklaş
nişanlanmak evlenmek değildir, evlenince ayrılınıyor, nişanda neden ayrılmak olmasın. nişan zaten tanımak için uydurulan bir süreç
Sıkıntı
Hemde cook
Narsistleri sevin...