AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günaydın hayırlı yaş sınırı yok
Teşekkür ederim
Rica ederim hamile isende günahına girme aldırmak gibi vebali çok büyük
Üzgünüm okulum falan var ve ailem asla müsaade etmez böyle bir şeye
Ne diyeyim karar senin takdir senin vallahi.
Olduysa babası vardır nihayetinde yine oku okulunu vs baksın cezasını çeksin
Babasından da engel yedim aslında bırakacak biri değil ama ayrıldık
Gel ben bakim valla başlarım öyle işe ortada böyle bir mevzu var adam ortalıkta yok ne günlere kaldık
Babasının haberi yok eğer pozitif çıkarsa bi şekilde ulaşır söylerim yanımda olmak zorunda ama ona karşı bi yanlışım oldu işte kabul etmiyor :(
Olabilir yanlış insanız hepimizin gayet doğal konuşulur çözülür ne diyeyim dertleşmek istersen de yazabilirsin sorun değil.
Teşekkür ederim ya ❤️❤️çok açıklamaya çalıştım konusmak istedim ama dinlemek istemedi :(
Hamilelik yoksa hiç bakma arkana bence o zaman laftan anlamayan adam demekki izah etmeye çalışıyorsa mesela oturur dinlerim doğrusu ne bakarız konuşuruz buluruz ve uygularız insanlar konuşarak anlaşır her konu da bir örnek ben birisi ile konuşuyordum ilişki heyecanı kaybetti çıktım ben artık heyecan almıyorum manatonluk çok var duygularını da kırmak istemiyorum ama musadenle ya gideyim bakalım hayatımıza ya da nasıl toparlariz buna bakalım yani konuşmak ve dürüst olmak çok önemli şeyler her konu da hata yanlış doğru ne ise ama
Kesinlikle haklısınız konuşmak önemli olan ben de öyle düşünüyorum çünkü konuşunca çözülmeyecek hiçbir şey yok ama maalesef o da kendince haklı ama bi dinleseydi beni de iyi olucaktı
Anlatamazsınız bazı insanlara laf ve yorar bir süre sonra yıpratır ne yazık ki insanı sen sen ol kardeşim kimseye kendinden fazla değer verme uğraşma izah etme yıpratma...
Önümüz de güzel yıllar var bu yılları en verimli şekilde geçirmek için ne yapabilirim olsun kafandaki daima.
Yaptığını Yadırgamıyorum yanlış anlama olabilir başa gelebilir her şey.
Çok tehlikelidir kendince haklı olması insanın...
Bende sevdiğim insanlara karşı hep uğraşırım çok anlatmaya çalışıyorum kendimi yıpratıyorum ama karşımdakiler karaktersiz oluyor maalesef. Ve evett önümüzde daha cokk güzel yıllar var, sag olun 🥰
Tüm güzellikler seninle birlikte olsun kardeşim...
Yardımcı olacağım bir şey olursa çekinme bir abi olarak buradan da kimseye güvenme neler neler okuyorum görüyorum şaşırıyorum da.
Amannn diyeyim...
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız umarım her şey gönlünüzce olur 🌸🥺
Hayır aslında varda verirler
Tamamdır teşekkürler
Kimseye takip atma abicim burdan özelinede gitme kandirirlar hamile isende korkma söyle
Yok ya kimseyle konuşmam burdan zaten sağ olun 🥰❤️
Sende saol abicim zor bir duruma düşersen söyle ama korkma
Tamamdır söylerim 🥺🥺
Korkma kardeşim ben yardım ederim sana karektersiz kere ihtiyacın yok Allah razı olsun de yeter
Burdan bile mutlu ettiniz sağ olun umarım her şey gönlünüzce olur
Saol kardeşim takip et istersen mesaj atma ama durayım köşede bellki birşeye ihtiyacın olur
Eczanede pek sormazlar
Tamamdır teşekkürler
Kolay gele umarım hamile değilsindir
Umarım
Seks esnasında nasıl başarıyorsunuz riskli denemeleri
16 yaş üstü
Teşekkür ederim
rica ederim
yoktur
Sağ olun
rica ederim evlimisin hamile testi yapacan
Değilim