20 -30 yaş arası
30 -40 yaş arası
40-50 yaş arası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de olgun kadınlardan hoşlanıyorum daha çok benden 5-6 yaş büyük olmalı isterdim sevgili olarak ya da eş olarak çünkü kafa yapısı olarak kendime daha yakın ve uygun görüyorum her zaman için. ama herkesin kişisel tercihi farklıdır kızlar daha çok olgun erkek severler mesela
30-40 yaş arası tercihimdir. Hem iletişimde çok iyiler. Empati ve telepatileri üst düzeyde. Hem de sekste çok iyiler. Libidoları yüksek oluyor, yatakta pasif kalmıyorlar, partneriniz dilinden iyi anlıyorlar. Her aşamada ihtiyacınız olan adımları atıp bizi daha da ateşleyecek fantezileri çok iyi biliyorlar.
Kiriter koysak ne duman olduu 🤣🤣
Hayır asla evet demiyecegim birine evet dedim😅
Cevap
21Cevap
Yaşıt olmalı yani genç olmalı gidipte dayı biriyle olmam
Bunların tamamı benim hem duygusal hemde cinsel ilişki yaşayabileceğim aralık. 18-50 arası tamamen uyuyor bana
Ben; genç, çıtır, taze, dar, küçük vajinası - kalçası - göğüsü olan, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim.
Bir kadının 30-40 yaş aralığı en verimli, en güzel zamanları olduğunu düşünüyorum. Bunu yaşayarak da öğrendim.
Kafa dengim olmalı. Birbirimizin konuştuğunu anlayabilmeliyiz. Yapılan esprilere beraber gülmeliyiz. 👍🏻 34 - 45 arası olmalı.
yaşıt olmalı ne büyük ne küçük 2000 den küçük olmaz büyük de olmaz
En fazla 5-6 yaş küçük olabilir. Kendimden büyük bir kadınla ilgilenmem.
18 ile 65 yaş arası taliplerime açığım 66 olan sakın şansını denemesin kriterim değişmez asla!!
20-30 abicim. İhtiyarladıkça genç hanımlara bakar oluyoruz ilginç bi biçimde.
Birbirine değer vermek önemli yaşa boya memlekete takılmamalı
Zeki olsun yaş önemli değil :)
Amaaan sağlıklı olsun da
Yaşlı erkeğim 😂😂
30.40
Olgun kadın candır
çıtır gerek
30 ile 40
Yaşıtlarım iyi
30 üstü
35 iyidir
23-45 arası