Merhaba benden hoşlanan bir arkadaş var ve biz bir türlü bir yola giremedik bu çocuk bütün yanıma geldi ve bana sarılmak istedi mevzular çok uzun sadece şunu sormak istiyorum sohbet ettik sarıldı bana bende ona sarıldım Tabiki seviyorum onu ama benimle konuşurken gözlerimin içine içine çok derin baktı ve böyle bi garipti hali çok özür dilerim ama eli gitmemesi gereken bir yere gitti ve 2-3 kez düzeltti yani. daha önce de bana sen bi git ben bi kendime geleyim tarzında şeyler söylemişti temas yok ala çocuk ben konuşurken yüzüme baka baka bi kötü oluyor böyle bir şey olabilir mi yani ne anlama geliyor bu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Demekki cinsel anlamda onu etkilemissin ne güzel işte. O da sana hafiften belli etmek istemiş
Konuşurken mi?
Konuşurken de olabilir neden olmasın. Etkilenmiş senden bakışından duruşundan dudaklarından vücudundan her şey olabilir
Peki o an ne oluyor da öyle yapıyor gerçekten bilmiyorum yani
İşte onu etkileyen şey dudakların olabilir bakışın olabilir. ya da giyinisin olabilir. Sana bağlı yanj
Bir cümlesi var bakışın gülümsemen vücudunun her zerresi benim için o kadar önemli ki diye
İşte oradaki ince nüans vudununun her bir zerresi demesi seni arzuladığı anlamına geliyor
Sadece arzu mu peki?
Hem duygusal hem cinsel anlamda arzuluyor seni bence. İkisi beraber olunca her şey çok daha anlamlı olur
Duygusallık da çok yoğun sarılmak istiyor bana ve hep iki eli boynumda sıkı sıkı sarılıp bırakıyor mesela
İşte o duygusallığın yanında cinsel açlıkta var demekki sana karşı. Duygusallık yanında dokunarak zevk almak istiyor
Erkekler nasıl bişey ya yani bana sarılınca ne oluyor çözemedim.. başka kimseye böyle bişey görmedim ben
Yani bende böyle bir şey yapmazdım açıkçası. Sen onu anlatınca bu şekilde yorumladım
Yok anladım yani yapmazsınız belki ama sarılınca hani çok aşırı bir sarılma değil normal ne oluyor böyle olunca erkeğe
Ya işte erkekten erkeğe değişir bu durum. Ama sarılıp senin tenini vücudunu hissettiği zaman cinsel anlamda arzulama isteği doyuyor.
Peki böyle bir erkek beni unutabilir mi?
Unutmak istese de unutamaz. Çünkü sana cinsel anlamda da birşeyler hissetmiş arzulamis seni
Ama bir başkasına da hissedebilir?
Yani olabilir tabi neden olmasın.
O zaman unutabilir de:))
Yani unutabilir de unutamayabilir de
Medeniyetin olmadığı bir yerde yaşıyorsunuz herhalde
Neden böyle dediniz
Tarif ettiğiniz kişi ilk insan bile olamaz herhalde
Neden böyle dediniz açıklar mısınız
Daha yeni ilişki yürüttüğün biri seninle o üslupla konuşuyor jsjsjajwk şaka mısınız ya cidden buna bir de izin mi veriyorsunuz kendiniz değersiz görmeyin zaten 70 sene yaşayıp ölücez
Benimle ne konuştuğundan bahsetmedim ki ben normal sohbet ettik işle alakalı ben bişeye izin vermedim ne alaka?
Sana bı git demiş ben mi körüm
Yani uzaklaş benden ben kötü oluyorum dedi temas yoktu sohbet ediyorduk sadece
Belkide seni arzuluyor o sırada sana iş atıyor telkini ölçüyor
Ben görmemezlikten geldim o da çok utangaç zaten ama ne demek yani bu
Belki de sen utangaç sanıyorsun birdahaki buluşmada aynısını yapacak eğer onada tepki vermezsen seni eve atmaya çalışacak
Tanıyorum ben 3 senedir aynı iş yerindeyiz utangaç evet
Ismin ne
Ona göre hitap edeyim dedim yanlış anlama
Gizli kız diyebilirsin :)
Sensiz insanlar herzaman tehlike dur bunu aklına kazı
Ama bana sessiz değil yanımda konuşuyor
Tabi gizli kız ben sadece aklimdakini söylüyorum bu hayatta babana bile güvenme
Anladım ancak neden böyle dediniz Tabiki güven konusunda haklısınız ama ne yapabilir yani
Senle konuşur kendine alıştırir sonra daha iyi ark olursunuz ordan manitam ol der en sonda eve atıp işini görür sonra yol verir klasik tablo
Ben neden kendimi o duruma sokayım dediğim gibi sorunlar yaşadık ama olamadı bir adı yok
Bende sana yarın seni eve atacak demiyorum kendini sana alistirip bu davranışı yapacak bundan emin ol
Çok net cinsel yönden arzuluyor sizi
Neden böyle bir kanıya vardınız ne yani hayallerini mi süslüyorum? Ama bana duygusal yönü de çok fazla
Kanıya varmadım gerçek olan bu
Sadece arzuysa sıkıntı
Erkeklerin geneli hayatlarınıza dahil olmak için olduğu gibi değil sizlerin görmek istediği kılıflara bürünür, buda onu sizin gözünüzde doğru kişi yapar.
Off ne yapıcam ben yA
Abaza olmayan birini bul unutma dünyada halen 8 milyar insan var
ne düzeltti anlamadım ki ben?
Ne demek yani?
Yani erkeklerin özel alanını pantolonunu
2-3 kez düzeltti yazmışsınız da...
Evet öyle yaptı aralıklı
hmmm anladım,
Ne demek o yani ne yapmaya çalıştı
Cinsel yönden sen çok arzuluyor, karşılık bulamayınca atak yapamıyor. Ama bu bir iktidarsızlık belirtisi de olabilir. Bazı zayıf modellerde bu yönde abartılı cinsel arzu görmüştüm. Arzusunun gerçek olup olmadığını kabarıklıktan anlarsın.
Ben bakmadım bilerek hiç o hareketine inanın izliyorum benimle konuşurken böyle beni sevdiğini de biliyorum
Arzusunu sana özellikle hissettiriyor. İlişki istiyor. Histerik bir davranış. Kendini bilen adamın yapacağı bir iş değil. Gari gerisini sen bilirsin.
Hiç böyle bişey olmadı ki aramızda ilişki derken? Yani sadece söylediği şey aramızda bazı konular geçti anlaşamadık ama işten ayrılmayı düşündüğünü ama bunu yapamadığını bana koyamadığını ve gidemediğini söylüyor
bağlı sonuçta 👍
Seviyor çünkü
Yani, sevmese kalkmaz
Erkeklerde sevgi ifade etmenin en gözle görülür yolu.
Sadece sevdiğine mi kalkar yani gelen bir sürü kız var oraya ama böyle bişey görmedim ben
çocugun eli kızın popon değmiş özetle
Anlamadım
Olur öyle
Derken ne demek yani
Yukselmis
Nasıl yani yükselmek ne oluyor o an
Kaldirmis sana
Mehmet bey peki o an onu kontrol nasıl eder erkek? Gerçekten bilmiyorum hani yani o an dediğiniz olsa BİLE nasıl kontrol ediyor?