Aşk İlişkileri Single mısınız yoksa couple’ınız var mı? YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Biz de napalım ayıcığımla sarıldık yatıyoruz işte Güncellemeler+1 yıl Ayıcığı olmayanlara kiralayabilirim ayımı. Oha içimde bi peseveng varmış resmen Single mısınız yoksa couple’ınız var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Single her zaman 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ablacım bu yeni terimleri bilmiyorum ben şu 2klı kızlarla konuşmak için özel sözlük çıkması lazım. 1 1 Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl Single bekar , couple çift demek Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Nişanlıyım, çok da mutluyum. 6 senedir o da, ben de yaşamadığımız kadar mutluyum. Çok güzel geçiyor seneler, günler. Hem arkadaş, hem dost, hem sevgili, hem eş, hem de ailemiz gibiyiz birbirimiz için. 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Senin ayıcıktan kurtulup gerçek ayılara sarılma vaktin gelmiş :D 0 4 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Gerçek ayıları da çok severim özellikle bambu ayısı ve bozayı Yorumla Tfngnl +1 yıl ben kaldırım ayılarından bahsetmiştim :D :D Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Kaldırım ayıları da erkolar mı oluyo Yorumla Tfngnl +1 yıl erko değil ERRRRKEKKK :D :D Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En son ne zaman single olduğumu unuttum yıllar oldu 😅 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. single :( Ayıcıgım bile yok yani o derece :/ 0 0 Yorumla
YoruUroY Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl hep single geldim single gidicem reisle geldik reisle giderim jsnwjw 0 1 Yorumla YoruUroY +1 yıl olur alırım ayını sarılmak istiyorum birine Yorumla
Yrnnn0w0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ne kadara kiralarsın? sanirim ihtiyacim var da 1 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Yaaa al senin olsun kıyamam Yorumla Yrnnn0w0 +1 yıl oha yerimm sağoll Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. 3S single im hemde sjsjdjf 1 0 Yorumla
Nar__cicegi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 83% +1 yıl Sanirim daha cok single takilacagim 😅 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. One man squat’ım ben. 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayıcık yeterli olabiliyomu 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ayıcık tehlikeli olmasin sana 0 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. forever alone dude 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İ * single jsdjjsı 0 9 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İ * single… yalnızım yani … ayıcık ta yok djshshsh😄 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Haaa iamsingle bende ib**ne yazıyoda onu sansürlemiş sandım söldmdmdmdldlwmldldkd off Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shsjshsh haydaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de seni asyalı koreli Çin sandım….Gözler çekik ya 😏😂😂😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl #intikam xjdbsbsbsu Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Aslında bu benim için bi iltifattı almskskld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydaaa bir kore düşkünü daha mı 🤦🏻♂️ Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Hayır değilim 😂 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendime sarılır donarım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Single ve couple ne demek 0 0 Yorumla
EceSonmeezzz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kedim 2 2 Yorumla YoruUroY +1 yıl aaa benimde 7 tane var Yorumla tradermathh +1 yıl Nerde? Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var❤️ 2 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Yastık var 0 9 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Sana sismebebek alcam Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Şişme bebeği ne yapcam aw tövbe tövbe dndjd Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Sen diıl mısın sevgm yok die aglayannnn Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Yok ama şişme bebek olmaz bana gerçeği lazım 😃 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl O is yas Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Olamaz ya alacaksan kaliteli al bari dkjf Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Aybettin tam bu işlerin erbabındasın Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Zhmamsms gören de beni şey sancak kaçayım ben Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djdjf çok iyi ayarla hemen Yorumla
İstanbulzede06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim ayıcığımda yok 0 6 Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Ayıcığın dertlerim hakkında yardımcı olursa günlüğüne 7 dolar veririm Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Oow ben de olurum derdin ne ahahndmsd ay biz dinleyemiyoruz maalesef yapımızda yok Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Olsan iyi olur hee Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Ya seni istemiyom o zaman 7 dolara verıyo musın ayıyı Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Yok vermemmm benim o Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl E kiralıyordun Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Yakışıklıymış 😀 0 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Kız bu Yorumla Nivolumab +1 yıl Haydaa 😒 Tercih meselesi diyim o zaman 😊 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Single 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Single 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alayı da 0 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Single 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Single her zaman
Ablacım bu yeni terimleri bilmiyorum ben şu 2klı kızlarla konuşmak için özel sözlük çıkması lazım.
Single bekar , couple çift demek
Nişanlıyım, çok da mutluyum. 6 senedir o da, ben de yaşamadığımız kadar mutluyum. Çok güzel geçiyor seneler, günler. Hem arkadaş, hem dost, hem sevgili, hem eş, hem de ailemiz gibiyiz birbirimiz için.
Senin ayıcıktan kurtulup gerçek ayılara sarılma vaktin gelmiş :D
Gerçek ayıları da çok severim özellikle bambu ayısı ve bozayı
ben kaldırım ayılarından bahsetmiştim :D :D
Kaldırım ayıları da erkolar mı oluyo
erko değil ERRRRKEKKK :D :D
En son ne zaman single olduğumu unuttum yıllar oldu 😅
single :( Ayıcıgım bile yok yani o derece :/
hep single geldim single gidicem reisle geldik reisle giderim jsnwjw
olur alırım ayını sarılmak istiyorum birine
ne kadara kiralarsın? sanirim ihtiyacim var da
Yaaa al senin olsun kıyamam
oha yerimm sağoll
3S single im hemde sjsjdjf
Sanirim daha cok single takilacagim 😅
One man squat’ım ben.
Ayıcık yeterli olabiliyomu
Bir ayıcığım bike uok🙃
Ayıcık tehlikeli olmasin sana
forever alone dude
İ * single jsdjjsı
Ney
İ * single… yalnızım yani … ayıcık ta yok djshshsh😄
Haaa iamsingle bende ib**ne yazıyoda onu sansürlemiş sandım söldmdmdmdldlwmldldkd off
Shsjshsh haydaaa
Ben de seni asyalı koreli Çin sandım….
Gözler çekik ya 😏😂😂😄😄
#intikam xjdbsbsbsu
Aslında bu benim için bi iltifattı almskskld
Haydaaa bir kore düşkünü daha mı 🤦🏻♂️
Hayır değilim 😂
Kendime sarılır donarım
Single ve couple ne demek
Türkçe lütfen
Kedim
aaa benimde 7 tane var
Nerde?
Var❤️
Yastık var
Sana sismebebek alcam
Şişme bebeği ne yapcam aw tövbe tövbe dndjd
Sen diıl mısın sevgm yok die aglayannnn
Yok ama şişme bebek olmaz bana gerçeği lazım 😃
O is yas
Olamaz ya alacaksan kaliteli al bari dkjf
Aybettin tam bu işlerin erbabındasın
Zhmamsms gören de beni şey sancak kaçayım ben
Djdjf çok iyi ayarla hemen
Benim ayıcığımda yok
Ayıcığın dertlerim hakkında yardımcı olursa günlüğüne 7 dolar veririm
Oow ben de olurum derdin ne ahahndmsd ay biz dinleyemiyoruz maalesef yapımızda yok
Olsan iyi olur hee
Ya seni istemiyom o zaman 7 dolara verıyo musın ayıyı
Yok vermemmm benim o
E kiralıyordun
Yakışıklıymış 😀
Kız bu
Haydaa 😒 Tercih meselesi diyim o zaman 😊
Single
Singleeeeee
Sıngıllı sultanım
Single
Alayı da