Kısıtlayabilir
Kısıtlayamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır tabi ki de sevgilim beni kısıtlayamaz hiç bir şekilde zaten kısıtlama ilişkiler de mutlaka sorunlara yol açar İlişkilerde sevgiliyi kısıtlamak, genellikle sağlıklı bir ilişki dinamikleriyle uyumlu değildir. Her bireyin bireysel özgürlüğüne ve kişisel alanına saygı göstermek önemlidir. Bir ilişkide, her iki tarafın da bağımsızlığına, kendi arkadaşlarına, ilgi alanlarına ve zamanlarına sahip olması gereklidir. Sağlıklı bir ilişkide, güven, iletişim ve karşılıklı anlayış ön planda olmalıdır. Bu, her iki tarafın da kendilerini ifade etmesine, ihtiyaçlarını dile getirmesine ve sınırlarını belirlemesine olanak tanır. Bununla birlikte, kontrolcü davranışlar veya aşırı kısıtlamalar ilişkide güveni zedeler ve ilişkiye zarar verebilir. her ilişki kendine özgüdür ve her çiftin kendi sınırlarını belirleme hakkı vardır. Bazı çiftler arasında, ortak bir anlaşma veya anlaşma doğrultusunda bazı sınırlamalar getirilebilir. Ancak bu sınırlamalar, karşılıklı rıza ve anlayışa dayanmalıdır.
Bir insan istemediğim yerlere gidiyorsa, istemediğim şeyler yapıyorsa, istemediğim kişilerle konuşuyorsa en baştan sevgili olmayı gereksiz görüyorum.
Makul ve mantıklı ölçüde kısıtlamadan kasıt burada sevdiğim erkeğin benden belli başlı eylemleri yapmamam, bazı yerlere gitmemem ve birtakım kişilerle görüşmememse evet ben sağlıklı ve saygılı bir çerçevede bunu çok olumlu karşılarım.
Cevap
11Cevap
Düşünce ve isteğini paylaşabilir lakin kısıtlaması söz konusu olamaz..
Aynen her görüşüne saygılı olurum güzel ve tatlı bir dil ile karşılarım bunu ama beni hiçbir şekilde kısıtlayamaz. Yani bende sonuçta koskoca insanım nerede nasıl davranacağımı iyi bilirim diye düşünüyorum.
Niye ya ben nerde nasil davranilmasi gerektigini bilen biriyim dkdjdd bide beni kısıtlamak? 😂 gülüyore
Öyle erkekler ne yazık ki çok. Yok onu yapamazsın yok bensiz oraya gidemezsin diye sürekli kadını kısıtlamaya çalışıyor. Sanki hayatındaki kız değilde kızı kölesi gibi kullanmaya çalışıyor.
Döverim kiz onu kdkskjsj
Gereken xevabı alır
Kısıtlama demeyelim de sevmediği şeyleri söylemesi lazım bu iki taraf içinde geçerli yapıp yapmamak ona verdiğimiz değerle ilgili
Kısıtlamasına gerek yok. Yapılması gereken bir şey varsa ben yaparım.
Şükür yok öyle şeyleri
beni kimse kısıtlayamaz
kısıtlayan kaybeder
Aynen buna bende katlanamam şahsen. Özgür bir insanım asla kimsenin kısıtlamasına falan katlanacak biri değilim aslada katlanamam. Sonuçta ben onun sadece hayatındaki insanım kölesi değilim...
Sevgilim olmadığı için kısıtlayamaz
Bariz doğru gördüğü bir durum da kısıtlayabilir.
Seviyorsam tolerans gösterebilirim
Evet her şey karşılıklı
Sadece sevgilim değil kimse kısıtlayamaz beni
Kart limiti değilim ki kısıtlasın.
Kısıtlayamaz.
Aynen bende kısıtlayamaz. Ben hiç gelemem bu tarz geri kafalı şeylere. Özgür yetişen biri olarak asla bu tür şeylere gelemem ve hiçbir şekilde buna boyun eğemem. Gitsin kendine göre birini bulsun..
kısıtlamam ve kısıtlanmaktan hoşlanmam
Aynen bundan bende asla hoşlanmam. Kendi istediği herşeyi yapsın istediği her şey serbest olsun bana gelince sen yapma sana yasak gitme sosyal medya kullanma tarzı şeyler desin vallahi hiç çekemem.
Kısıtlasın beni hosuma gıder
Kısıtlayamaz.
Kısıtlayamaz
Kimse kimseyi kısıtlamasın.
Hayır.
Tabiki kısıtlayamazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?