Güncellemeler
+1 yıl
Anlayış gösterin adam lütfen adam akıl hastanesinde yatarken buna sürekli bir kişi bulaşıyordu adamda elinden geleni yapıyordu kavga olmaması için ve sonda bu kaşınan herif adama küfer ediyor ce kavga başlıyor herifin bacağını kırıyor adam sonra ise düğünde herifin teki yine bu adama küfür ettiği için adam herifi kolundan bıçaklıyor daha daha nice düşman adamı çekemeyen adamla baş edememiş çok düşmanı var bunun amaç vatandaşları durduk yere öldürmek mafyalık taslamak değil kendini savunması olay
Güncellemeler
+1 yıl
3 kez akıl hastanesinde yatmış bir erkekle sevgili olur musunuz kızlar? ↗
Bunuda yanıtlayın pls görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar
Bunuda yanıtlayın pls görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olurlardı
Beni vurmayacağı sürece sorun yok.
Hihhihh tabikide
cümle alemi vurabilir beni vurmasın
Ajsjajsjs manyak ya
herkese aslan bana kedi olsunn
İyimiş
Olmam. Ben canımı yolda bulmadım.
Ne alaka düşmanları olduğu için taşıyor silahı senimi vuracak kafayımı yedin bee
Asil o kafayı mı yedi mafya mi? duslamlari varılmış yanında taşıyormuş ne sanıyor kendini? mümkünse bi insanlar sokağa çıkmasın her şekilde suç teşkil ediyor
Ne alaka ya adam birisi ile kavga etti ve adamın bacağını kırdı al sana düşman ne yapsın adam kendini savunamasınmı
tuhhhh oldu mu başımıza mafya tüh tüh ne hüyük bi dusman naiqjskskdkx
Tek bu değil adam düğünde birisini bıçakladı ve kapısına dayanmıştı gece 2 de bıçaklanan kişi ne yapsın la bu adam
adam olsun bıraksın bu işleri normal yaşasın masaya kesilmenin alemi yok normal olsa başına bunlar gelmez
Hayır asla
Senimi vuracak sanki adam kendini savunmak için tabanca taşıyor
Mafya mi olmak istiyorsun sen ne düşmanı ne silahı yaa jjdkdkfkd
Mafya ne alaka ya sana tek şey söyleyeyim akıl hastanesinde yatıyordum ve adamın teki bana bulaşıyordu küfür ettiği için adamla kavga ettim ve tekme darbesiyle adamın bacağını kırdım al sana düşman işte yarın birigün beni bıçaklamayacağı ne malum bunun silah o yüzden işte
Amaç kendimi savunmam
Küfür etti diye niye bacağını kırıyon !! Sende ona kufret alla alla deli olduğun burdan belli akıl hastanesinden niye çıktın ki sen bide silah taşıyon hayırdır öldürecen mi adamı
Deli sensin lafını bil düğünde birisini bıçaklamıştım küfür ettiği için ben küfür edilmesini sevmem kendime saygım var, adamı öldürmüyorum kendimi savunuyorum ayrıca 3 kez akıl hastanesinde yattım bu beni deli yapmıyor sebebini söyleyemediğim şeyler yüzünden yattim ben
3 kez akıl hastanesinde yattın ve deli değilsin ifkfkfkkdd cumleye bak yaaa
Deli sensin kızım lafını bil konuş sebebini bilmediğin şey için beni deli diye yargılayamassın
Sus bee döverim seni
Hahahahaha
Döv lütfen dövülmeye ihtiyacım var ağlamaya
Tamam
Dövsene hadi pslik
Önünden yeme
Seni akıl hastanesine davet ediyorum tekrar ihtiyacin var
Tuavlette sçyordum şu an oturmaktan bacağım uyuşmuş gtü açık şekilde yarı kalkığım bacağıma ayağıma kan gidiyor şu an offf çok kötü uyuşmuş kaşıntı bide ölüyom
Akıl hastanesindenmi davet ediyon hahahah 🤣
Delileri toplayıp tıkıyorum oraya hadi naşss
Yapma ya önce bi kendini topla haşşaa
Laf mı attın şimdi sen deli
Valla biliyormusun senin gibi kızın göz kapaklarını iğne ile kaşlarına diker parmak eklemlerini makas ile doğrar jilet ile karnını açar tekrar diker diker sever af edersinde haddini aştın kızım
Çok korktum aww
Hawlama kpk
Havla 🐕🦺
Haw haw köpeğin oldum senin artık bana istediklerini yaptırabilirsin hizmetinizdeyim efem
Deli olduğun burdan belli aww şimdi s. g yaaa uffff
Kendin s. g lan p. ç senin a. anani skrm niye küfür edion kasssssar deli karisi seni deli olduğun burdan belli seninden tanımadan birine deli diyorsan kendin delisindir zaten khbe o... ç
Zoruna gitmiş hadi dört nala uza şimdi
İnşallah t*cavüze uğrar işkemce edilerek öldürülürsün YA ALLAH SEN KABUL ET AMİN hayallerin yıkılır umarım
Köpeklerin duası kabul olsaydı oooo boşuna dua etme aww
Senide show haberde görmek dileğiyle umarım
By.
Yazma pç.
By diyor bide orspu kılıklı sey
Sen bı ozele gelsene senin derdin neymiş coziyim ben awww
Olmam
Düşmanları olduğu için silah taşır seni vurmayacak
Olsun yine de korkutucu