7 yıllık ilişkim var, ailem evlenmemi istemiyor. Onları nasıl ikna edeceğim?

7 yıllık bir ilişkim var lise sondan beri birlikteyiz sevgilimi çok seviyorum ve onunla yaşamak , yaşlanmak istiyorum. Evlenmek istiyoruz çünkü yaşımız da geldi artık sevgililik hayatı yaşamak istemiyoruz. ( 25 yaşındayız)
Sevgilim uzman çavuş bense iibf 4 yıllık mezunum henüz bir kariyerim yok ama çabalıyorum.

Anneme bu evlilik konusunu zor da olsa utana sıkıla açtm açtım ve sinirli ön yargılı bir şekilde konuştu benimle. Benden büüyk 2 tane abim var onlar evlenmeden ne evlenmesi senin daha işin gücün yok saçmalama dedi. Sevgilimin mesleğine laf etti askerlik meslek mi sanki dedi. Evlilik düşünecek şeyimiz yok şu an sus dedi ve beni ağlatıp konuyu orada kapattı

Kuzenim de babamla konuşmuş ağzını aramış evlendirelim senin çocukları dalgasına, babam da abimi öne sürmüş ona kız bul demiş kuzenim de onun evlenmeye niyeti yok baksana demiş zeynebi evlendirelim demiş babam herkes sırayla demiş zeynep asla olmaz demiş.

ben ne yapacağım bilmiyorum gerçekten abilerimin şu an evlenmeye niyetleri yok sürekli kızlarla gezip tozuyorlar

sevgilim ve ailesi beni istemeye gelmek istiyolaf ben de istiyorum en azından adımız konsun diye ama napıcam bilmiyorum

ailem biraz tutumlu ve muhafazakardır biraz da cahillik var tabiki ne yapacağım bilmiyorum nasıl ikna edeceğim babm sevgilim olduğunu duysa beni evden bile çıkarmaz telefonumu da alır, annem de gidip söylemiyor kızım konuştuğu var istemeye gelecekler diye ikna etmeye de uğraşmıyor kendisi de ikna olmuyor

Ben ne yapacağım bilmiyorum 25 yaşındayım ve sanki küçükmüşüm gibi hala saçmalıyoarlar. çok sıkıldım ve psikolojim bozuldu sadece sevdiğime kavuşmak istiyorum ama kaçmak istemiyorum kaçmadan güzellikle olsun istiyorum nasıl ikna edeceğim?

7 yıllık ilişkim var, ailem evlenmemi istemiyor. Onları nasıl ikna edeceğim?