Ya bide güya eski sevgilisi durmadan yazıyor biliyorum kendisi kızın ağzından yazıyor
Nude attığım erkek kişisi paylaşırım diye tehdit ediyor gerçekten yapar mı?
Ya bide güya eski sevgilisi durmadan yazıyor biliyorum kendisi kızın ağzından yazıyor
Yüzüm de görünüyor atilanlarda İlk başta takilyordukda baydı artık

Sanal ortamda bu tür taciz ve linç içeren paylaşımlar suç teşkil eder. Yasadaki amil hükümler var. Netten araştırıp bul.
Benim korkum yok, tüm arama ve mesajlarını ss aldım, tek bir defa daha rahatsız edersen savcıya anlatırsın derdini de. Bunu yapmaktan da çekinme.
Tüm kadınlara sesleniyorum, hiçbir erkeğe nude atmayın! Nude isteyen hiçbir erkek, sağlam ayakkabı değildir; altında kesinlikle bir sebep vardır. Sevgiliniz olsa bile, nişanlınız olsa bile nude atmayın. Atarsanız da sonuçlarına katlanın.
Neden yapıyorsunuz bunu kendinize. Paylasmasaydin şu an seni tehdit edeceği bir şey olmazdı. Cezasi çok büyük. Yapamaz. Sakın boyun eğme yaratığa. Savcılığa vermekle tehdit et.
Cevap
27Cevap
Atabilirsin, konuşabilirsin istediğin herşeyi paylaşabilirsin iletişim içerisin de.
Arkadaşın bu yaptığı tehdite giriyor.
Numarası var mı.
Var
🙏Pekâlâ güzel fikir 😎
Öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir şeyi paylaşman, yaptığın yanlışı kapatmıyor. Yerinde olsam bir avukat bulurum ve bu tehditi yaptığı için, burnundan fitil fitil getiririm.
Hemen gidip savcılığa şikayet ediyorsun yaptığı büyük suç sen de neden yüzünü atarsın ki hiç mi akıllanmadınız
Paylaşırsan kaybedecek bir şeyim kalmaz gerisni sen düşün mahkemede görüşürüz başımı ağrıtırsan başını ağrıtırım dersin
Yapabilir yaa bazıları dağıtıyor. Nude atıyorsanız bari suratınızı gizleyin.
TCK madde 107/1 ve 107/2'den yargılanır. Git hemen şikayet et burada ağlama.
Polise şikayet ederim diye tehdit et sen de. Sonra bunu içeriye alsınlar.
Ya böyle adileri nerden buluyorsunuz ki kardeşim nerden tanıştınız burdan mu
Şerefsiz adı pislik bu tehdit mesajlarını polise ver bakım nasıl götü yusuf yusuf ediyor bu erkekliğe yakışmaz
Bana ulasirmisiniz bi
Heey cvp verir misiniz
Şakayı yapan kim senmisib o mu
bende seni tacizden şikayet eder hapsi boylarsın de.. popon yiyorsa yap de..
Böyle insanlık olur mu ya güven gizlilik önemli adı herif tehdid etmek nedir abaza
Direk savcılığa git bu tehditlerini silme sakın siciline işlensin bi 🤝🏻
ben kullanmadım hiç karşımda kinin o zaafını. işin hukuki boyutunu bilyosa yapmaz. ama değişik adam da çok
Gerçekten böyle hasta tipler ne kadar çok bidaha yüzünü atma
bırak paylaşsın bizlerde görelim bencilliğin anlamı yok
Ya birak ya engelle gec
Cok tatlısın yerim
Sevindim adına.
Saol 😌
Rica ederim korksam da adina belli etmemistim. Kimsenin bunu yapmaya hakki yok
Yaparsa şikayet edersin başına belayı alır
yapamaz şikayet edersen o ceza alır senden izinsiz paylaşırsa senden şikayet etmekle tehdit et
Afferim Kızım
Saol baba
Bir şey yapamaz merak etme engelle
Git polise şikayet et
Bos yapma atmayacaktin nude
Polise bildir mesaji göster anasini bellesinler
Geçmiş olsun...
savcılığa veririm de
Yapabilir ah ah
Yok say.
Polise git
ayıp etmiş