Acil bakar mısınız cevaplayın lütfen?

Arkadaşlar yüksek girişte oturuyorum arka tarafta küçük balkonum var orada çamaşırımi serer ve yün olmayan ince halilarimi cirparim asagimda hiç kimse yok koca duvar var karşı binamda metruk ev var oradada kimse yok 5 senedir halı cirparim bir gün olsun biri bir şey demedi çünkü kimseyi rahatsız edecek çevremde ev yok neyse dün bizim binanın 6. Katındaki yeni taşınmış olan kiracı hanımefendi evime toz geliyor diye şikayette bulundu halbuki incecikhali cirptim benim yoneticim de benim bir üstümde oturuyor oda çıktı cama ve dediki kaç senedir bana gelmeyen toz size nasıl geldi yani bu durumda haksız miyim merak ediyorum yüksek girişten taa 6. Kata nasıl olurda toz gider ayrıca makine çekip ondan sonra cirpiyorum öyle ahım şahim toz yoktur lütfen beni aydınlatın hemen carprazimda bahçe katı var orada oturan bile şikayet etmezken nasıl böyle bir şikayet gelir çok şaşkınım lütfen cevaplayın ona göre hareket edeyim ben mütevazı bir insanım gereken neyse onu yaparım ama kadın beni hiç uyarmadan direk bağırıp çağırdı? Cevaplayın lütfen?

Acil bakar mısınız cevaplayın lütfen?