Aşk İlişkileri Mutlu gunlerrrr dilerim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Heryerden engelleyen erkek şimdi ingstramdan açmış telegramdan açmış telegramda bir sürü resim koymuş sizce amacı ne yani kötü ayrildik beni engelleyen oydu amacı dikkat cekmekmi sizce? Güncellemeler+1 yıl Kimse yokmu Mutlu gunlerrrr dilerim? Cevapla Erkek Soruları Resim Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaştan kaynaklı bu takıntılı haller galiba 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla ertekinst +1 yıl Niye takiliyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla ertekinst +1 yıl İstek at sana bana Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sensiz de mutluyum der gibi 0 51 Yorumla Soran +1 yıl Öylede resim koymayan kişi resim koymuş 5 tane Yorumla gacar4886 +1 yıl Belki de orada çok fazla gruplar var birileriyle tanışmış da olabilir Yorumla Soran +1 yıl Belkide olabilir engelimi açmış ben ona sasirdim Yorumla gacar4886 +1 yıl Senin onu görmeni ister belki Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel resimler koymuş çünkü ben hep resim sorardim ona resimlerin güzel derdim Yorumla gacar4886 +1 yıl Seni kıskandırmak için Yorumla Soran +1 yıl Sizce öylemi? Yorumla gacar4886 +1 yıl Öyle de olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sizce ne yapım sizin erkek dusunceniz nedir Yorumla gacar4886 +1 yıl Sal biraz eğlensin sonra seviyorsa döner zaten Yorumla Soran +1 yıl Zaten ayrildik o engelledi heryerden Yorumla gacar4886 +1 yıl Sen nasıl davrandın neden o ayrıldı Yorumla Soran +1 yıl Yaş farkı vardı bide ailesi istemedi beni İstanbula gelir. gibi resim koymuş uçakta vs çünkü gelirsem seni görmek istiyorum dedi Yorumla gacar4886 +1 yıl Nasıl yaş farkı kim büyük kim küçük Yorumla Soran +1 yıl O küçük ben buyuk Yorumla gacar4886 +1 yıl Ailesinin baskısı altında ezilmiş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sanırım bide evlendim ayrıldım ben çocuğum. var Yorumla gacar4886 +1 yıl Heee şimdi oldu onun için ailesi seni istemedi Yorumla Soran +1 yıl Evet ondan Yorumla gacar4886 +1 yıl Kaç yaş var arada Yorumla Soran +1 yıl O 29 ben 35 Yorumla gacar4886 +1 yıl O hiç evlenmemiş o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç Yorumla gacar4886 +1 yıl Onun için istenmeyen kadın olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden anlamadim şimdide engeli kaldirdi numarami hiç silmemis Yorumla gacar4886 +1 yıl Hiç birliktelik oldu mu peki Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç olmadı Yorumla gacar4886 +1 yıl Anladım istenilmedi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet iste en son dedi İstanbul'a gelicrm vs Yorumla gacar4886 +1 yıl Eee sonra olmadı yani Yorumla Soran +1 yıl Yok işte konuşmuyoruz Yorumla Soran +1 yıl O da sadece engeli açmış ben yazmam Yorumla gacar4886 +1 yıl Neden yazmayacaksın Yorumla Soran +1 yıl Çünkü o beni engelledi ben çok yazdim düştüm ustune Yorumla gacar4886 +1 yıl Aşık mısın ona Yorumla Soran +1 yıl Evet çok ama o değil sanirim Yorumla Soran +1 yıl Simdide kafami karistiriyor Yorumla gacar4886 +1 yıl Neden kafanı karıştırıyor Yorumla Soran +1 yıl Yani engelle sonra geri ac nedir bende şaşırdım resimler vs Yorumla gacar4886 +1 yıl Sen onu unut bence Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum unutamiyorum Yorumla gacar4886 +1 yıl Demek ki cinsellik olmadan da unutulmuyormuş Yorumla Soran +1 yıl Yani tabiki ama sanalda oldu bazı seyler Yorumla Soran +1 yıl O bana hiç unutamadim dedi hiç biseyini Yorumla gacar4886 +1 yıl Seni istemiş işte aklında kalmışsın ne yaptınız ki Yorumla Soran +1 yıl Hersey oldu sanalda Yorumla gacar4886 +1 yıl Pişman mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim sizce kalmismi aklinda Yorumla gacar4886 +1 yıl Kalmıştır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla gacar4886 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yaştan kaynaklı bu takıntılı haller galiba
Ne gibi
Niye takiliyorsun ki
Bilmem
İstek at sana bana
Sensiz de mutluyum der gibi
Öylede resim koymayan kişi resim koymuş 5 tane
Belki de orada çok fazla gruplar var birileriyle tanışmış da olabilir
Belkide olabilir engelimi açmış ben ona sasirdim
Senin onu görmeni ister belki
Evet çok güzel resimler koymuş çünkü ben hep resim sorardim ona resimlerin güzel derdim
Seni kıskandırmak için
Sizce öylemi?
Öyle de olabilir
Sizce ne yapım sizin erkek dusunceniz nedir
Sal biraz eğlensin sonra seviyorsa döner zaten
Zaten ayrildik o engelledi heryerden
Sen nasıl davrandın neden o ayrıldı
Yaş farkı vardı bide ailesi istemedi beni İstanbula gelir. gibi resim koymuş uçakta vs çünkü gelirsem seni görmek istiyorum dedi
Nasıl yaş farkı kim büyük kim küçük
O küçük ben buyuk
Ailesinin baskısı altında ezilmiş olabilir
Sanırım bide evlendim ayrıldım ben çocuğum. var
Heee şimdi oldu onun için ailesi seni istemedi
Evet ondan
Kaç yaş var arada
O 29 ben 35
O hiç evlenmemiş o zaman
Yok hiç
Onun için istenmeyen kadın olmuşsun
Evet o yüzden anlamadim şimdide engeli kaldirdi numarami hiç silmemis