Merhaba, Hoşlandığım sevdiğim kişinin karşı cinsle sürekli sohbeti ya da sadece sohbeti beni rahatsız eder ama böyle bir platform da çok da sorun değil olabilir. Çünkü soru cevap platformu onun haricinde sorundur kabul edemem! 😅
Nasıl konuştuğuna göre değişir arkadaşça ve mesafeli ise ya da ortak whatsapp grubu gibi bir yerdeyse ya da yaşça çok küçükse sorun etmem. sevgilime güvenirim zaten. ama aşırı samimiyet kurmamalı ki sevgilim dediğim kadın da kimse ile o kadar samimiyet kurmaz zaten. yani her insan kendini bildiği sürece sorun çıkacağını sanmam ilişkilerde.
ama eğer karşısında ki kişiler çizgisini bilmezse de ben hatırlatırdım. ben de mesela sevgilim varken başka kızlarla çok samimi olmam. normal sadece arkadaşça konuşurum
Beni aşırı rahatsız eder bu durum şahsen. Çok kıskanç bir insanım sevdiğim insanın karşı cins ile arkadaşça konuşması bile beni deli ederdi o yüzden buna tahammül edemezdim diye düşünüyorum ben. Yani aynı şeyi ben yapmış olsaydım eğer oda aynı tepki ile karşılamış olacaktı. Kimse böyle birşeye tepkisiz kalma diye düşünüyorum ben...
Kıskançlık tamam ama onun dışında ben de işsiz ve boş insan imajı uyandırıyor. Başka yapacak hiçbir şey kalmamış mı da kızlarla karılarla konuşuyor. Daha dolu birini isterim açıkçası hayatımda
Yani ben doğrudan kötü düşünürüm. İyiyiye yormaya gerek de yok. Kıskanç biriyim zaten. Sevdiğim kişiyi sahiplenirim. Şayet sevdiğim kişi benimle konuşmak yerine başka erkeklerle konuşmayı tercih ediyorsa, onun bu hareketi duygularımızın karşılıklı olmadığını düşünmeme neden olur.
Benimde yıllar önce öyle bı sevgilim vardı onu kaybetmemek için ses etmedim sonra bı baktım ga* vat olmuşum. Sevgilinizin sadece 1 tane çocukluk arkadaşı olabilir o da belkiiii fazlası hayatınızı karartır eğer seviyorsanız.
Ona ilgim tamamen azalır ve soğurum. Öyle erkekleri çok itici buluyorum benim gözümde o artık bacımdır. Kız meraklısı erkek kadar itici bir şey mi var.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana katılıyorum her gördüğüne yazan, konuşa ve sürekli sohbet etmesi son derece itici bir davranış.
Yemeğine tuz katarım. Biber acımı diye sorduğunda tatlı derim. Makyajı kötü bile olsa harika görünüyorsun derim. Elbisesine sümük yapıştırırım. İNTİKAAAAMMMMM.
Hoşlandığını ve sevdiğini söylüyorsa bu kişi haklı. Ama ortada fol yok yumurta yoksa yersiz. Seni ne ilgilendirir derler insana. Ha bide bunun hoslandigimi sevdigimi anlasın yapmasın dusuncesinde olanida var. Oldu canim başka
Konuşabilir tabiki, çok sıkboğaz yapmamak lazım, zaten o gerçekten seviyorsa, istediği kadar karşı cinsle konuşsun, asla konuştuklarıyla birlikte olmayacaktır. :)