özel bir hastanede hemşireyim arka tarafta şantiyede bi çocuk var 30lu yaşlarda falan baya ağır kalıplı geniş omuzlu dev gibi sevgili olarak değilde fb olarak takılmak istiyorum çocukla ara sıra konuşuyoruzda zaten ama herif bana galiba aşık oldu ben sadece fb olarak takılmak istiyorum onunla ailem izin vermez öyle biriyle ilişkiye çünkü ayrıyetten arkadaş çevremde olumlu karşılamaz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevgili olurken ailen arkadaş çevren karar veriyorsa senden fb de olmaz zaten :)
onlarla alakası yok sadece ben istemiyorum öyle birini kendini benim kadar bile geliştriememiş adamı ne diye koluma takıp sevgilim diye gezdiricem
Tamam bunu diyosun demekki cahil görüyorsun vesaire koluna takmadığın adama zevkini yaşatıp seni kullanmasına neden izin veriyorsun. Çok farklı yazarım aslında bunu d
karşılıklı yaşatacak biriyle neden ilişkiye girmeyeyim ayrıyetten kullanmak ne alaka
Kendini benim kadar gelistirememis insan dedin demi az önce. Bu demektir ki sana hayatta ulaşacak bir insan değil. Sen sırf bedenini kullandırmak için ulastiriyorsun. Bende onu kullanıyorum sonuçta gibi saçma cevaplar verme biraz geniş düşün
E söyle ona. Sana kendimi züktürmek istiyorum de mutlu olur :)
Güzelim açık açık söyle sadece fb olmak istiyorum diye.
o inşaaata bi ara topun kaçsın dicemde hemşire hanım.. ozaman turnike olursun mazallah..
herif sevgili olarak takılmak istiyor benimle ben kabul etmiyorum
yok yaaa, boş ver.. başına işmi alıcan.. sen onun için platin gibisin.. yapışır sana..
Beni görenler de bana inşaatçı tipi var sende diyorlar dsgdfhdfh acaba ben de mi böyleyim ki
Hak veriyorum sana güçlü birinin altında ezilmek istemen çok doğal
Otospusun ya ailen niye karşı çıksın
aynen sevişiyoruz diye o.. olduk dimi :D
kör tuttuğunu demişler sende tut götür
Fb izin veriyor mu
ona niyeti varda sadece fb olarak değil sevgili olarakda takılmak istiyor benimle ben bunu kabul etmiyorum
Başına bela olur bsover
Vay senin egonu sss.. seviyim ya
ne egosu?
Yazdiarini bidaha oku
egoyla falan alakası yok okumuşum etmişim kendimi geliştirmişim ortaokul mezunu amele bir adamı niye koluma takıp sevgili diye gezdireyim
Altına yatmak istiyorsun ama
cinsel ihtiyacımı karşılamak istiyorum karşılığında bende ona onu veriyorum ne var bunda aw
Sen gerçekten
Bende inşaatcîyım fb aranir shshdhdg
Ailen doktor mu bekliyor
doktor değilde kendini geliştirmiş işgüç sahibi olmuş birisini bekliyor
Doktor gelse hiç tanı biraz acele etme demezler direk evlen derler ama
hemşire olduğum için doktorları aşırı yakın tanıyorum ve dünyanın en sıkıcı ve en narsist insanları olduğu için asla onlarla beraber olmam
Ya seni atarsa inşaata
razıyım
sence şu soruyu soran 25+ bir kadın bakire olabilirmi aw malı
Hayır cnaim 😂 senin zevk alman önemli
günümüz erkekleri sadece kendi zevklerine düşkün oluyor karşı tarafın zevk alması gram umrunda olmuyor
onda zaten bi zahmet kondom kullansın sadece oralı kondomsuz yaparım
Ben buna katılmıyorum illa ki kadın boşalıyor dur içine alırken illaki hoşuna gidiyordr veya karşındakini memun. etmek için bisueler yapalım der ne bilim fannetzi gibi herkeisn hakkı bence daha önce seks yaptım mi bilmem ama ilk seks seni mutlu ederse hepsi eder
Saksıda
çoğu öyle bazılarına oral yaptığımda ağzıma b0şalıp bırakanlar bile oluyor
yok kondomsuz hiç almadım
ayaklarıma bile boşalan oldu :d
maalesf kondomsuz yapmak istemiyorum ileride evlenirsem anca yani 15 günde bir falan yapıyorum genelde
her ilişki ön sevişme ve oralla başlar ya
hayır istemem bu arada içime boşalmayı
hiçi tükürmedim ki :D
Tadı nasıl ki ,
memeler orta vajinam normal balık etliyiz işte :D 1.67 boy 61 kilo
çok yalattım özelden kimseyle konuşmuyorum ben genelde dmden konuştuklarım erkekler incel abaza sapık oluyor ve kusura bakma
Anladım.
ya ülkede zengin insanmı var sanki :D cidden paraya önem veren bir insan değilim benim için önemli olan şeyler
fizik
libido
karakter
ve en önemlisi hijyen kendi evim var zaten kimsenin çok kötü değilse tipine statüsüne ve mesleğine bakmam mülakata sokacak halim yok
:D :D :D
hala ağzıma boşalmak istiyormusun yoksa 31mi çektin
İşte cahil ile FB yapmaya çalışırsan açık olur 😂
sdkfdslf daha önce işyerinde çalışan birisi onunla ilişki yaşamış çünkü ordan biliyorum
😂😂😂 kendine yazık etme güzel kadınsındır eminim
orta halli balık etli bir kadınım yalan yok çok güzelim diyemem :D
internetten kimseyle konuşmuyorum
🤦🏿♂️🤦🏿♂️🤦🏿♂️ bişey soracaktım sadece
burdan sorabilirisn
Bana hasta kalirsin ozaman
tıp öğrencisi olmaz mı kaslı geniş omuzlu
internetten asla olmaz kimseyle tanışmam ayrıyetten tıpçıda istemiyorum zaten
internetten güvenmiyorsun galiba
internettente güvenmiyorum ayrıyetten tıpçılarlada konuşmak muhabbet etmek istemiyorum :D