Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Türk kızları hakkında ön yargılı olmak istemedim hiç bir zaman, ön yargılı yaklaşanlara da kızdım, herkes aynı değil dedim.
Yine herkes aynı değil demek istiyorum ama şu yorumlara bakınca...
Cevap vermemeyi üstünlük zannetmek, ego tatmin etmek nasıl bir kafa yapısıdır, nasıl bir ezikliktir. Evet eziklik, çünkü çok ezilmiş insan en ufak bir şeyde, yazılan bir mesaja cevap vermemekle bile kendi egosunu tatmin etmeye kalkışır...
Bir de aşırı önyargı var, belki çok düzgün bir insan düzgün bir şey yazıyor ama o düzgün insanı abazan sürüsüyle bir tutup cevap bile vermemek ön yargının son noktasıdır herhalde...
Mesaja cevap vermekle birlikte olmayı karıştırıyorsunuz sanırım. Çok saçma mesajlara tabi ki cevap verilmez ama normal mesaj atan birine cevap verirsin, adam sana yürüyor ve sen de istemiyorsan istemediğini söylersin, devam ederse engellersin.
Cevap versen belki de çok iyi bir arkadaşlığın ya da ilişkin olacak...
Ülkede çok kalabalık bir abazan sürüsü olduğu doğrudur, ama ön yargıyla herkesi yok saymakta ayrı bir cehalet, bunula ego tatmin etmekte ezikliğin en alt noktası, kendinize gelin.71 Yorumla- +1 yıl
Oooo hemde nasıl, aşşağılık komplekslileri iyi tarif etmişsin
En İyi Cevaplar
Yani şu altta yazan yorumlara bakıyorum da ne özgüven patlaması yaşayan insanlar varmış burada. Hepsi bir kaç defa DM den tecrübelenmiş, yorumlar bunu gösteriyor. İlgiyle takip ediyorum yorumları :)
42 Yorumla
Selamun aleyküm diye giriş yaparsa mecbur yazacağım
42 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
bunu yollarım genelde
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne gelirse gelsin bakmıyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
- +1 yıl
Hep boyle olur 😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. sapık mesajlar hariç geri çevirmem
#emre00 ®21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet genelde tanışma amaçlı yazanlara güvenmem bir de tanışınca ne olacak yani
01 Yorumla- +1 yıl
dimi yaa
boş muhabbet
Bir konu hakkında özel bir durum var ise, ciddi bir soru ve konu amaçlı yazıldı ise cevap veririm. Ben güzel miyim? veya gayri resmi yürüme amaçlı yazılanlara genelde cevap vermem. Maalesef genç arkadaşlarda bu durum çok oluyor. 40 yaşına gelmiş bir adam senin yaşadığının 2 katı yaşamış. Ha tecrübe noktasında belki çok şey yaşamışsındır ama saçma sapan yazılan mesajlara cevap vermem. Elbette ahlak bekçisi değilim ama sapıkça veya sırf muhabbet olsun diye yazılanlar vakit kaybı
10 Yorumla
+1 yılselam, nbr, merhaba , doğruluk mu cesaret mi, bişey sorabilir miyim, veya cinsel içerikli soru sorsun hemen yazarız mutlaka tabi 😂
Copy paste ve günde bin kişiye aynı mesajı gönderdiği belli olan mesajlara cevap vermiyorum. Buna ego patlaması diyen de eziktir. Eleştireceğine yaratıcı olsun. Öznel olsun.
48 Yorumla- +1 yıl
Yav adam sanki Nobel ödülü için akademik bir çalışma gösteriyor da yaratıcı olsunmuş. Tanımadığı insan onun hayatında ne anlam ifade edebilir de yaratıcı olacak? Yaratıcılığa ilham dahildir. Asıl önüne gelene ilham ile yaratıcılık yapan o zaman herkese yükselebilen bir abazan haline gelmiş demektir. Ben özel mesaja karşıyım zaten kullanmıyorum da yani anlamaya çalışıyorum insanları. Herkese yazanlar yürürken yere düşsün 😄 yaratıcı olsun demek de mantıklı gelmediği için cevap vermek istedim zaten. O da abazan olabilir.
- +1 yıl
burada yazdığı bir yorumu bile kullanabilir yok size illa açıkça şunu yazın demek lazım , bence de buna gerek varsa yazmayın zaten kimseye
- +1 yıl
@Dready çok klişesin yaa.. tamam kardeş mutluluklar sana 😂
- +1 yıl
@Dready lafını aynen sana iade ediyorum geldin rezil oldun ve gidiyorsun :) abazanlara cevap vermiyorum ama bunu anlayacak kapasite yok illa çamur atmak veya ezikliğini göstermek istedin şovunu yaptın 😂 komiksin, kurduğun cümlede sectigin kelimelerin hepsi ezber ve klişe. Güle güle 🖐️
- +1 yıl
@Dready Sen niye burdasın öyleyse köpükler fışkırtarak saldırmak için mi :)
+1 yılAz çok demeden
Talipler gelmeden
Huzur bulamıyorum
Yar seni görmeden
Böyle gelse asla geri çeviremem32 Yorumla- +1 yıl
benim kafamda uydurduğum saçma senaryolarım kjkjkj
+1 yılBurada ki kızların dm si genelde full dolu olduğu için gereksiz bir özgüven patlaması yaşıyorlar. Reel hayatlarında bu kadar ilgiyi ve talebi görmedikleri için biraz ego yapmaları normal )
mesaj gelirse de bazen bakıyorum bazen bakmıyorum ama genelde bakarım
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirine asik olmustum bana sadece "merhaba nasilsin xxx? " demisti bende tanisiyor muyuz demistim hani direkt ismimle hitap edince enteresan gelmisti.
Neyse efkarlandim yine
selam merhaba ugras göstermeyen kimssye geri dönüs yapmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEgoist olduğumu sansalarda kimseye ne olursa olsun cevap vermiyorum çünkü başkasına aşığım agaaa neden kalbimde başkası varken erkeklerle konuşayım ben? Veya yalnız kalmak istiyorum başka biriyle tanışmak istemiyorum illa herkesle konuşup g * t mü vericez egoistlik ne alakaaa? Bunlar egoistlikse gurur duyuyorum kendimle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDm yazan kişiden kime ne hayr gelmiş? Bugün seni tanımadığı halde tanışmak için sana yazan kişi aynı zamanda birçok kişiye de yazabilecek kapasitede biridir.
Muhtelemen ilk değilsindir sonda olmayacaksandır.43 Yorumla- +1 yıl
@Memur124 ✅
- +1 yıl
@Memur124 sosyal medyada ciddi olanların oranı maalesef %5'i geçmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Dm'de özelde konuşmayı sevmiyorum, tanışmayı da sevmiyorum ancak yine de genel olarak gelen mesajları geri çevirmem fakat çok da uzun tutmam. Gelen mesajın hiç önemi yok. Hayatıma kimseyi istemiyorum. Soruda konuşmayı severim, istişare munazara müzakere severim, tartışmayı da severim! 😅
Telefonda iletişimi sevmiyorum...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılselam almayan, her selam vereni de diğerleri gibi abazan, spik sanıp veya selam yazmana rağmen sebebsizce engel atanlar çok ayıp ediyor. herkes bir değil ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlara baktım da hemen hemen hepsi aynı seyi söylemiş cevap vermem diye bunu diyenlerin bazıları ile konuşmuş olmam dışında sorun yok
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaa gerçekten ağzım açık okudum yorumlari yani enteren neden bu ego anlamıyorum 😂 bunlar gizliden başka açıktan başka 😅
Cevap sahibi+1 yılİyiki sormuşsun bu soruyu ya 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah 😂 yaşlı amcalar bu işin üstadı ya şapkam olsa çıkarirdim 😂
Cevap sahibi+1 yılBurada kimse ile konuşmadigini idda eden kızlarda bı alem 😂
Cevap sahibi+1 yılYapalım seni mi kiricam 😂
Cevap sahibi+1 yılSende kimse ile konuşmuyor musun 😂
Cevap sahibi+1 yılBende kimseye mesaj atmam ama yorumlar da iyi anlaştığım insanlar ile sohbet ederim
Cevap sahibi+1 yılPek güzel olmuyor ya dm geçince değişiyor insanlar
+1 yılGenelde geri çevirmem ama baktım ki nırçç bana göre değil sohbet başladığı gibi biter kısa sürede..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani atılan mesaja cinsiyet ayırmadan bi cevap vermek nezaketen şarttır. Sonra beğenmez engellersin. aklı başında ise tanışılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire misin
Yok bilmem içinde ne var
Üstnde ne var diye sormasnlar mrhbya bile razıyz biz siz merak etmeyn26 Yorumla- +1 yıl
Abartma
- +1 yıl
Yok ya
Hiç gelmedi beaaa. Sadece Vodafone gönderdi. Tanışmaya özel indirim var numaranı taşı dedi. Ben de ilk kez bir tanışma mesajı geldi diye kıramadım. Pişmanım :D :D
058 Yorumla- +1 yıl
Bizimde Vodafone'umuz var kral yeter artar öplxhsksd
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Yetmiyor. Bostancıda 4. katta çekmiyor :D :D
- +1 yıl
Son pişmanlık neye yararrr? Hshdhw
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa 2 ay sonra taşıyacağım numarayı :D numaranı ver de seninkini de yeni sim karta kaydedeyim :D
- +1 yıl
Senden hızlısı mezarda 😄
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa ben de ordan çıkıp geldim :D :D
- +1 yıl
Belli oluyo ama dikkat et Azrail'in olmayayım 😁
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Öldür beni sen öldür ki aşkın kalbimde hapsolsun :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=Ut0o9GtGyn8 - +1 yıl
Ölüyo adam ahahshshd
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Öldürüyorlar abini :D
- +1 yıl
Yok kimse elimden alamaz ölmesi lazım 🔪🩸💀 hshdhs
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Öldürmeyi kafaya koyduysan gelirken şehadet getir :D
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa girlll nolyo. abimden uzak dur
- +1 yıl
@vtxph8 harbi abin mi lan shxdhehe
- +1 yıl
Kralı gelse alamaz ölmeye mahkumsun. Kara listedesin götü kolla 🤐
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa götüme dokunmadan öldürürsen sevinirim :D :D ölene kadar koruduk ölürken bi şey olmasın :D
- +1 yıl
O belli olmaz kral sonuçta en sonda pamuğu tıkayacağız mecburrrr :)
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa sen yapmayacan sonuçta onu imam yapacak :D herkes işini yapsın.
- +1 yıl
o zaman imamda ölür onun kılığında gelir ben tıkarım 🤝
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa sen öldürmekten ziyade götüme göz koydun sanırım :D :D
- +1 yıl
Yok maksat iyilik efendim estağfurullah 😁
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa senin gibi hayırseverler de olmasa ölürüz :D :D
- +1 yıl
Tabi canım ne demek her zaman hizmetinizdeyiz 🤝🔪
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa teşekkür ederim. ee sen beni nasıl bulup öldürcen :D
- +1 yıl
Ben her türlü bulurum merak etmeyin. Boşuna gizli görevde değiliz. İnternetin mükemmel biryer olmadığını biliyoruz. Ve oldukça fazla açığı da var. ayrıca birkaç işlem ile konumunuzu bulmak zor olmaz.
- +1 yıl
Ama kendime söz verdim adam öldürmeyeceğim 😄🤝
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa ahahah sorsan söylerim kız o kadar zorlama kendini :D :D
- +1 yıl
Söyle hehehjeh
- +1 yıl
Zorlamama gerek yok zaten de hsjsdg
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Özele gel söyleyim burdan söyleyemem senden önce başkası gelip pamuk tıkar :D :D
- +1 yıl
Haklı isyan eheheh İstanbul/Kadıköy tahmini yer
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa Zaten konuşmada bostancı diyorum. o kadarını herkes tahmin eder :D :D
- +1 yıl
Oradan söyledim ztn eheheh
- +1 yıl
Dön dolaş mahallesi
Ara bul Caddesi
Zor bulursun apartmanı
No:9
evde yokuz
falan deme 😄😄 - +1 yıl
@yorgunbiribeaa yok onlar komşum :D
- +1 yıl
Vayy en azından yakın tutturdum 😄
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa knka evlenin siz bence lkdşkldşn
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa ilk aşklar kavgayla başlar
- +1 yıl
Yeeeeee 🥳🥳
- +1 yıl
Canım görümcemm muuahh :)
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa hangi gün gelelim :D :D
- +1 yıl
Cuma olsunn mübarek gün hem uğruna imam da öldü mecburen bi dua falan ederiz 😄🤝
- +1 yıl
Ben bu kızı yerim hshdh
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa ok adres ve telefon numarası alayım :D dm den at bana :D :D
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa ben bittim sıra kardeşime mi geldi :D :D
- +1 yıl
Yok daha bitmedin hshehes
- +1 yıl
@yorgunbiribeaa kolay bitmem :D :D
- +1 yıl
No problem 😄
+1 yılGenellikle cevap vermiyorum. Yalnız takılmayı seven birisiyim.
10 Yorumla
+1 yılYazan herkese insan olduğu için cevap veririm. Sohbetin devam edip etmeyeceğini karşımdakinin karakteri belirler. Reşit olmayan bireylerle zaten asla samimi bir konuşma yapmam.
10 Yorumla
+1 yıldüzgünce herhangi bir şey yazılırsa geri çevirmem ama ergenlik yaparsa toksiklik yaparsa engellerim
10 YorumlaBana yazmiyorlar, buna hep sasirmisimdir.
Ornegin yıllardır twitterdayim. 20k takipçim var.
Daha biri bile gelip yazmadı.
Profilimde DM yasak filan da yok 😀10 Yorumla
+1 yıldmlere normalde bakmıyorum ama birgün birisi söyle bisi yazmıstı
''Seni gören şairler bile adına günlerce şiir yazar.'' hosuma gitmisti bayaa :D
13 Yorumla- +1 yıl
@Starboy06 alla alla :D
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılTyt sınavından sonra bana yazmıştı adımı yazıp altında da sınav için yazmıştım nasıl geçti diye sormuştu işte tanıştık hala flört ediyoruz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılDmden gelen mesajları cevaplamıyorum hatta ciddiye bile almıyorum gerek yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoru sorabilir miyim diyolardı eskiden kahretsin ki çok meraklı olduğum için geri çeviremiyordum.😂😂
211 Yorumla- +1 yıl
😀😃😃
- +1 yıl
@tfngnl sor yazdığımı hatırlamıyorum en son kim sildi?
- +1 yıl
@Tfngnl bilmiyom
- +1 yıl
@Barmecide değil ya deli miyim ben ne hayali görücem. Biri sildi ama kim sildi bilmiyorum
- +1 yıl
@Barmecide var soru soran, görüş paylaşan ve moderatörler silebilir. Ben silmediğime göre geriye diğer ikisi kalıyor. @vtxph8 merhaba canım acaba görüşümde ki bir yorumu sen silmiş olabilir misin? Eğer sen ve moderatörler de değilse kafayı yiyicem
+1 yılEn azından "ayakların kaç numara" dan daha yaratıcı
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"seninle göz göze gelerek içtiğimiz suları özgürleştirmek isterim" dediği an vesikalığını cüzdanımda taşımaya başlarım fjslfjsjfmslf
02 Yorumla- +1 yıl
yaratıcı adamız evelallah 🎩
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar çok çok ön yargılı. Sanal ' a dönüşeceğini filan sanıyorlar normal bir sohbet etmek isteseniz de.
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen. 👍🏻 ne sanalı yaa. Dokunmak hissetmek elinden tutmak, onun parfümünü burnunda hissetmek varken. 👍🏻😅
- +1 yıl
Ben mi? Niye ki?
- +1 yıl
Normal insanlar böylw değilmidir yoksa, karşılıklı güzel bir sohbet birlikte bişeyler yemek, içmek. Eğer güven kazanılırsa ilerde birlikte denize gitmek veya tatile gitmek gibi gibi. Hatta şart bile değil aynı oda da kalmak. 👍🏻
- +1 yıl
Evett, bi cevap bekliyorum neden bu şekilde dediğinle ilgili?
- +1 yıl
?
Merhaba Emre, ben Ayça. Profilini inceledim ve ikimiz arasında oldukça aynı ortak noktalarımızın olduğunu fark ettim. Eğer sen de benimle ilgileniyorsan tanışabilir miyiz?
00 YorumlaPembeliler arasında mavipembeli olanlarda var.
Kim mavi kim pembeli karıştırır oldum.
Şimdi ben pembeli oluyorum galibamsı sanırımsısı sı?
00 Yorumla
+1 yılisterse destan döşesin dönmeyeceksem dönmem , ki keza mesajların %99,999 una bakmıyorum bile
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılO anki ruh halime bağlı ya.. ama genelde hiç cevap vermiyorum..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe gelirse gelsin, benim keyfim bilir ona göre hareket ederim, ki özelde işim olmaz genellikle...
18 Yorumla- +1 yıl
Kahve içmeye davet edenlere ne diyorsunuz 😂
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 her zaman hayır
- +1 yıl
Hahah bilmem mi
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 o zaman bildiğin şeyi niye sorarsın😉
- +1 yıl
Kahve indirime girsin diye bekliyorum. Yeni teklifler için 😄
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 teklife açık değilim bunu artık anlamış olman gerekirdi...
- +1 yıl
Kafa geçiyorum bende zaten.
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 bilmez miyim
+1 yılDm'm açık olur genelde (hayatımda biri yoksa) mesajlardaki iltifat ve ilgiyle tatmin olabiliyorum ama hiç birine cevap vermem ahah
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Şefik amca kadar tutkulu, marjinal olan hic kimseyi geri cevirmem itina ile engeli basarim 🤣
11 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Çok mesaj atan, çok kişisel soru soran biriyse yanıt verme olasılığım %65 azalır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılgörseldeki gibi mesaj gelirse direkt sapık ilan ederim
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Direkt merhaba ya da tanışalımdan daha ilgili çekici bir şey olması lazım 😂
211 Yorumla- +1 yıl
Kurtlar vadisi izleyelim mı 😂
- +1 yıl
Aaaa o zaman Çakır'ın ölümü izleyebiliriz 😂 o fotoğraf hobisi olan arkadaşa gel beni çek desem çekmez neden çünkü onun hobisi başka Netflix e giriyor o 😂😂
- +1 yıl
Ah şu benim cinsim yok mu ya sanatı bile alet ediyor kötü işlere 😂😂
- +1 yıl
Sabirsizlar sabırsız oysa nediyor şair sabreden derviş muradına ermiş 😂😂 onlar erdi muradına biz çıkalım kerameti ne 😂😂
- +1 yıl
Saygılar madam 🤗😂
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sizede keyifli bol pozlu günler 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. "Selam fantezinize 3. olarak eşlik edebilir miyim?" yazan hemcinsimi geri çevirmem sanıyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Merak etme onu bizde geri cevirmiyoruz
- +1 yıl
Cinsiyeti ne olacak 3. nun 😃
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Beğenirsem çevirmem. KARŞILIKLI Beğeni önemli biri mesaj atıyorsa tanışma amaçlı beni beğenmiştir benimde beğenmem gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemeyi alışkanlık haline getirmiş bir toplulukta yaşıyoruz çok mümkün görünmüyor.
Yalan söylemiyorum imkansıza yakın o nedenle.00 Yorumla Komik yazanları. Çünkü bir kere adamın amacı o konular değil ve sohbetin çok komik bir şekilde ilerleyeceği başından belli.
00 Yorumla
+1 yılvalla coluk cocuk olursa isterse dünyanın en iyi lafını yasın olmaz yetiskin birinin samim bi sekilde tanısmak istedigini yazsın yeterlı
00 Yorumla
+1 yılReelde önceden sık sık gördüğüm ve hoşuma giden bir kadınsa, onun tanışma isteğine olumlu yaklaşırım, onun dışında uğraşamam!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanal değil real olduģunu bana ispatlarsa cvp yazarim.
02 YorumlaSelam dese düşerim cevaplara çok güldüm yaa😂 dm dm ne diyem bilemem dese güleriz güzel olur😂 ama mesaj kutum kapalı ambargo var😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak isteyen olursa direkt yazabilir. İnsanca bir mesaj olduğu (hakaret veya aşağılama vs olmadığı) sürece sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılGenelde birsey danışmak isteyen oluyor. Sevgilim bana söyle söyle yaptı. Ama neden ahahaha
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi buyur derdin nedir evladım ahahah
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pp ye bakarlar mesaja değil yakışıklıysa selam demesi yeterli çünkü kızların çoğu yüksek Iq lu canlılar 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBen iletişime açık biriyim katı yapım yok yeni insanlarla tanışmayı severim ki çok güzel insanlar tanıdım kazandım buda büyük mutluluk
00 Yorumla
+1 yılBeni güldüren bir cümle yazanı çevirmedim çevirmem 🤓
02 Yorumla- +1 yıl
Buna gülmüştüm zaten 🤓🤓
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılDm yi hep kapalı tutarım oyuzden mesaj gelmez çünkü sahte samimiyetleri ve cümleleri hiç sevmem
02 Yorumla- +1 yıl
Adamım nerelerdesin ya
+1 yılSoru sormak için başladıklarında cevap veriyorum mesela sy elbise mi bu mu falan nedense hoş geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılYılışık aşırı samimiyet içeren bir mesajsa cevaplamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılTanışma amaçlı mesajlara cevap vermem, yaptığım bir yorumda görüp soru soranlara cevap veririm.
10 Yorumla Bana pek yazan olmadığo için Allahın selamını Verse kâfi
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂bu ben
- +1 yıl
Abbbuuuuu😂
- +1 yıl
Aleyküm selam ✋
- +1 yıl
Oldumu reis
- +1 yıl
Müdire🤔
- +1 yıl
Bir şey Yok
+1 yılBuradan mı? Genelde cevap vermem. Esprili bir şekilde arkadaşça yazıyorsa belki.
10 Yorumla
+1 yılBir kız selam yazınca hemen ikna oluyorum 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSpam seyler olmadıkça tüm mesajları cevablarım
00 Yorumla
+1 yılİlk mesaj önemli değil sonrasındaki konuşma onemli
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım