Düzgünce cevap verip gerçekten bu konuda yardım edecekler var mı?

Kendimi övmek hava atmak için demiyorum gerçekten tip olarak beğenilen yakışıklı bulunan biriyim. 184 boylarında beyaz tenli kumral biriyim kısaca dış görüntümden bahsedersem. Ama uzun süredir hayatıma kimse girmemesinden sikayetciyim. Çünkü yok yani ortamim yok. Arkadaslarim benim gibi sap tayfadan bir kafeye gitsek en fazla kızlar bakıyor ediyor bakisiyoruz bir şey olmuyor. Bolumum deseniz erkek dolu ki bölümümdeki kizlara da yavşayacak halim yok zaten. Okula git gel geçiyor gunlerim. Hani cevremde kız görmüyorum neredeyse felaket bir durum. Görseniz senin kesin sevgilin vardır der herkes. Ama hayatımda hicbir şey olmuyor 22 yasima geldim lisede çokça sevgilim oldu, gencligim geçip gidiyor belki ileride saclarim dökülecek aynı durumda olmayacağım. Nasıl sosyallesirim nasıl çevremde kızlar görmeye başlarım sizce? Amacım gönlüme göre bir sevgilim konuştuğum biri olsundan başka bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Spesifik olarak sapık abaza gibi de gözükmek istemiyorum hemen gördüğüm beğendiğim bir kıza da yazacak biri değilim. Devamlı bir iletişim halinde olduğum kimse yok yani karşı cins olarak. Düzgünce cevap verecek yardımcı olacak kişileri yoruma bekliyorum.

Düzgünce cevap verip gerçekten bu konuda yardım edecekler var mı?