yani diyorki sen tanrıların tanrısın çok güzlü ve heybetlisin senin le iletişimim senin isteidğin gibi olamaz derken ben sana iteat etmem diyor yad akul olmama sana yani adama göz koymuş anladın
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göz koymuş ama senin istediğin şekilde olmaz bu iş diyor öyle mi 😄
yani o da bir bakış açısı tabiki senin isteidğin gibi olmaz diyor ama zeus bu ne eder eder elde eder tanrı sonuçta :)) sen ne olmasını istiyorusn peki :))
nasıl ya ben anlamadım sanırım benim anladığım kadınn biri erkeğin birine bu mesajı atmış değilmi ve sen erkeği tanıyorsun mesajı atan kadın erkeğe yürüyor mu diye soruyorsun ya da erkek yürümüş kadının verdiği cevabı yorumlamamızı istiyorsun vayy ne diyorsun tam olarak soru neydi baştan başlayalım mı :))
Hoşuma gider ancak sizin yazdığınız cümleyi demiş olsaydı. Büyük ihtimalle benim sunduğum iletişimden bir çıkarımda bulunduğunu düşünürdüm onu sevdiğimi veya çok hoşlandığımı düşünmüş ki öyle demiş. Ve ben biraz uzak kalırdım amacımın öyle olmadığını ispat etmiş olurdum
Eğer öyle düşünüyorsa öyle dememeli çünkü mesele genel değil kişisel olarak bakılması lazım. Genelde kadınlar kaslı ve güzel yüzlü çocuk gördükleri zaman kaybetme korkusunu çok fazla hissederler güven sıkıntısı olur. Acaba cinsellik için mi diye konuşuyor vs. Derler. Bunu o kişide anlık anlamak zordur. Seven kişinin sana nasıl davranmasını istiyorsan bir yere yaz ve yazdıkların gerçekleşirse o kişi seviyordur.
Iliskilerde herseyin fazlasi zarar bayanlar genelde karsilik beklerler bu seviyede bir iltifat ediyorsa bunun karsiligini bekler ayni seviyede birnkarsilik. Goremezsse sogugabilir. Bu sebeple iltifat abartilmamali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani diyorki sen tanrıların tanrısın çok güzlü ve heybetlisin senin le iletişimim senin isteidğin gibi olamaz derken ben sana iteat etmem diyor yad akul olmama sana yani adama göz koymuş anladın
Göz koymuş ama senin istediğin şekilde olmaz bu iş diyor öyle mi 😄
zeus tanrı ya yani ilişkileri daha resmi cididi vb bu da diyor ben seninle sevişirim yani erkeğim ol diyor sanırım :))
Hahahahah tam tersi desem , zeus gibi adamsın ama olmaz diyor desem 😄
yani o da bir bakış açısı tabiki senin isteidğin gibi olmaz diyor ama zeus bu ne eder eder elde eder tanrı sonuçta :)) sen ne olmasını istiyorusn peki :))
Benim istediğim şekilde olmasını tabi ki 😄
Bir kadın size zeus gibisin dese sizin hoşunuza gitmez mi? Üstelik beğendiğiniz bildiğiniz iltifatlara boğduğunuz bir kadın
nasıl ya ben anlamadım sanırım benim anladığım kadınn biri erkeğin birine bu mesajı atmış değilmi ve sen erkeği tanıyorsun mesajı atan kadın erkeğe yürüyor mu diye soruyorsun ya da erkek yürümüş kadının verdiği cevabı yorumlamamızı istiyorsun vayy ne diyorsun tam olarak soru neydi baştan başlayalım mı :))
benim hoşuma gitmez yani beni övme kardeşim :))
Bu mesajı çok beğendiğim bana sürekli iltifatlar edip yavşayan bir adama attım , cinsel yaklaştığını düşündüğüm için
anladım nedne direk öyle sormuyorsun tosba ben o şekil anlamadım sanki hoşlandığın birine başka bir kaıdn bu şekilde bir mesaj atmış anladım :)))
Tosba mı 😄
he tosba beğenmedin mi :))
Hoş çocuksun ama senin dediklerini yerine getirmem zor demek
Zor mu imkansız mı
İletişim becerisi sürekli iyi olursa çoğu kişiler dediklerini görmezden gelebilir. Buda kişinin insiyatifine bağlı ne zor ne imkansız kimse bilemez
Zeus gibisin ama olmaz senin istediğin demek anlamı çıkmıyor mu buradan
Evet sana dediğim gibi
Bir kadın size zeus gibisin dese sizin hoşunuza gitmez mi? Üstelik beğendiğiniz bildiğiniz iltifatlara boğduğunuz bir kadın
Hoşuma gider ancak sizin yazdığınız cümleyi demiş olsaydı. Büyük ihtimalle benim sunduğum iletişimden bir çıkarımda bulunduğunu düşünürdüm onu sevdiğimi veya çok hoşlandığımı düşünmüş ki öyle demiş. Ve ben biraz uzak kalırdım amacımın öyle olmadığını ispat etmiş olurdum
Ama amacınız zaten kadına yakın olmak
Saklamıyorsunuz ki, yanlız o sizin cinsellik için yaklaştığınızı düşünüp diyor bunu
Eğer öyle düşünüyorsa öyle dememeli çünkü mesele genel değil kişisel olarak bakılması lazım. Genelde kadınlar kaslı ve güzel yüzlü çocuk gördükleri zaman kaybetme korkusunu çok fazla hissederler güven sıkıntısı olur. Acaba cinsellik için mi diye konuşuyor vs. Derler. Bunu o kişide anlık anlamak zordur. Seven kişinin sana nasıl davranmasını istiyorsan bir yere yaz ve yazdıkların gerçekleşirse o kişi seviyordur.
Yakisiklisin ama vermem diyo 😁
Bunu beğendim 😄
Tesekkur ederim
Mitolojiden anlayan insanın hali başka oluyor 😄
Ksproff ben 🖐🙂
Öncelikle bir kadının gözünde tanrılaşmak istemem. Bir kadın iddali iltofatlar ediyorsa bir anda soguyabilir.
Nasıl yani bunu der ama uzaklaşanilir mi diyorsunuz
Iliskilerde herseyin fazlasi zarar bayanlar genelde karsilik beklerler bu seviyede bir iltifat ediyorsa bunun karsiligini bekler ayni seviyede birnkarsilik. Goremezsse sogugabilir. Bu sebeple iltifat abartilmamali
Ne kadar saçma sapan cümleler ya birde
Saçma olan kısmı?
Hepsi
Zeus kim biliyor musunuz
Evet mitolojide tanrı siz de ona inanın işte kdndissjsisjsidd
Ya ne inanması kardeşim ya :) o bir iltifat sadece , zeus en güçlü kaslı yakışıklı bir tanrı mitolojide
Knka saçma geliyor ya, bak ben Kloepetra gibi kadınsın derim ama zeus gibisin ne odndisjdisidjkd
Hahahahaha bence ikisi de güzel iltifat
Zeus surda dursun idndisisisidu
Dursun tabi
Sonunda usjjididdidididi
Beynim yandi
Hahahahshs 😄
Zeus ddjdj
Noldu ki?
Saçma kardeşim böyle birini kaile almam elini yıkıyorum diye beynini yıkatmis herhalde derim
Beynini yıkatmakla ilgisi ne ki bunun şimdi? Valla ben kuramadım alakayı, siz bir kurun anlarım bende belki
Sanırım bu soru sana ait , anlamayamaman normal
Beyin yıkatmakla ilgisine cevap mı oldu şimdi bu dediğiniz?