Mesela bir kızla sevgiliyim diyelim, internette televizyonda veya sokakta benden daha iyilerini görünce gönlü hep onlara kayar diye düşünürüm hep.
İnsan beyni mutlaka bir seçim yapar bundan bahsetmiyorum, mesela ben güzel bir kız görsem onun güzel olduğunun farkında olurum zihnen ama çekim hissetmem, ama kadınların aklı sanki direkt kayabilir gibime geliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bir kızın ilki olduğunda böyle şeyleri düşündürtmez bile zaten sana
İlki değilsem?
baştan yrra yemişin abi
Zannetmiyorum. Erkek kızı aldatmıştir o kız ne yapsın omur boyu o adamın peşinde mi olacaktı?
o adam şanslıydı farketmemiş kız da dengini bulur zaten
Kadinlarin çoğu için (hepsi demiyorum) bir erkegi begenmek onunla iliski yasamak ister anlamina gelmez. Yani kaymaz gonlu. Fiziksel olarak begenir en fazla. Aşık bir kadın özellikle kolay kolay başkasını arzulamaz
Açıkcası gönül kayması gibi değil de daha iyisi ciddi ilişki evlilik için gelirse değerlendirilir.
Seninle evlenmek isteyen esas kişi zengin değil diye terkedebilirsin yani kolayca
Neden olmasın erkekler bunu hakediyor
Anladım. Sana iyi olan, samimi olan biri de mi bunu hakeder, sırf geçmiş tecrübelerin kötü diye onu da mı bırakırsın
İyi olana denk gelinse bırakılmaz zaten. İyi olanda olmadığı için sorunda yok 🫠
Doğru bir düşünce yapısı
Parası çok olanı bana tercih etmesi mi
Hayır usta, kızınki doğru demiyorum. Seninki doğru sonuçta hipergami ve günümüzün kızlarının açgözlülüğünden kaynaklı bir durum.