Nisanliyim kaynanam bana adettir biseydir olurya onun yapilmamasi icin ogluna direktidler veriyor ogluda benden kisiyor.
Annem senin zamaninda boyleydi falan filan diyor. Yokluk vardi diyor.
Nisanliyim kaynanam bana adettir biseydir olurya onun yapilmamasi icin ogluna direktidler veriyor ogluda benden kisiyor.
Annem senin zamaninda boyleydi falan filan diyor. Yokluk vardi diyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şahsen bu soruyu utanarak okudum. Nişanlım benden para kısıyor demekte ne demektir. Zaten böyle olması lazım. Evlilikte dahi iki farklı cinsteki bireyler çalışmalı, evin ihtiyaçlarını birlikte karşılamalı, ve kalanı ile şahsı için gereksinimleri neyse onu karşılamalı birikim yapmalı, daha sonrası birikimleri birleştirip birlikte yatırım yapmalı. Ben şahsen bakıma muhtaç gösteremezdim kendimi. Kusura bakmayın fakat siz kendinizi bir erkeğe muhtaç olarak göstermişsiniz bu yazınız ile. Bu çok yanlış bir hareket, bana göre.
Canim cok guzelcalis diyorsun ama bana calisma diyen nisanlimdi iste sorunlarim vardi ciktim bende.
Ek olarak eklemek istiyorum. Partnerinizi anesinin yönetmesi de ayrıca komik. Yaşını başını almış bir insan, kendi ekonomisine hakim olup, yönetebilmeli, zira böyle olmayan birisi ile yuva kurulmaz.
Bana kalsa iyi is bulsam caliscam is yokki uni. mezunuyum temizlikcigile bile basvurdum.
Ne halt yiyecem bilmiyorum kafatyi yiyecem
Şöyle belirteyim, size çalışma diyen bir insan ile neden birliktesiniz ki? Sizi iş ile kısıtlayan bir insan yarın bir gün başka şeyler ile de kısıtlayacak. Kısıtlanmaya ne kadar göz yumabileceksiniz. Bence ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Zira bu ilişki anlattığınız kadarıyla toksik bir ilişkiye döner gibime geliyor.
Abi ben 40 yerde calistim. Tmmi her girdigim yerdehakkiyla calistim kiskanildim onume yas konuldu. İftra atildi. Bunaldigim donemde biraktim isi. Tam o anda tanistim nisanlimlaisimede geldi yalan yok calisma demesi cunku kadrolu kamuda degilsen birde bayansan acayip zor. Ben 3 meslek edindim ucundede hayir gormedim. Ortamdaki bayanlardan cok cektim. Ki nisanlimin beni kisitladigi seyler benim zaten ugrasmadigim seyler. Kapaliyim gezmem tozmam unide yasadim zaten hayatimi. Ha nisanlim sanioki onun icin yapmiyorum. Halbuki ben biktim ulkedeki her sehri gezdim. Demek istedigim ben bu kaynanayla nasil basa cikcam jsjs 😃
Kesinlikle çok haklı buldum sizi yeniden yorum yazıp aynı şeyleri tekrarlamaktansa burdan belirteyim dedim her cümlemizde çok haklısınız
@Ehveni_şerr yalan yok abi haklida bende durum farkli. Kpssye oturdum calismaya ama ozelde asiri zor ve kucuk sehirdeyim is yok. Ki zaten biktim cekmedigim kalmadi is yuzunden anlatsam boş ver otur dersiniz
Teşekkürler hanımefendi, olması gereken ilişki naçizane görüşüm ile bu şekilde olmalı. Nitekim evliliğin sürekliliğini günümüz şartlarında kestiremiyoruz. Boşanma aşaması olunca eril bireyin "sen hiçbir şey yapmadın, her şeyi ben yaptım" gibi söylemlerine boyun eğen bir kadın olmaması için arkadaşımıza bu nasihatlerde bulunma gereksinimi duydum. Ve soruyu soran arkadaşım için ekliyorum, bence kalıcı bir iş bulmadan kendi ayakların üzerinde durmadan evlilik planlaması yapmamalısın. Yine de iyi niyetim ile umarım çok mutlu bir çift olursunuz diyeyim 🙌
Özel aşırı zor dediğin kadın yani ben yıllardır özelde çalışıp dişini tırnağına takmış kendini bir yere getirmiş bir kadınım bacım. İsteyen zor demez başarır ben bu konuda bahane bulduğunu düşünüyorum
Rica ederim beyefendi
Üstada sormuşlar güzel kardeşim, "Her şey bitti, ne yapalım?" Üstad cevap vermiş " Çay koyun, yeniden başlayalım." Ben asla oturan insan istemem, kendi ayakları üzerine sağlam basan, kendi gücü ile bir yerlere gelebilmiş bir eş isterdim. Rabbim herkese böyle eşler nasip etsin
Hayat mücadelesi olmayan insanın partnerine bir şey katacağını düşünmüyorum ben
Size katılıyorum. Günümüzde kalıplaşmış şeyler var maalesef. Yemeği kadın yapacak, evi kadın temizleyecek, ütüyü kadın yapacak. Erkek de evine bakacak. Hayır efendim. Ben bunların hiçbirine katılmıyorum. Her şey birlikte yapılmalı. Zaten birlikte yapılmayan her şey o kişi için yük olur. Yük de belli bir süreden sonra ağır gelir ve kavgalar başlar. Bir ilişkinin en güzel yanı her şeyi birlikte yapabilmektir. Ama günümüz insanları ne yazık ki bu düşüncelerden uzak, toksik ilişkilere kurban gidiyor. Sonrası psikolojik sorunlar ve anne babasız büyüyen çocuklar.. acı ama gerçek.
Ayakta alkışlayasım geldi ama pek mümkün değil fakat tebrik ediyorum tahtın sizin cinsiyetinize verildiği bu aterkil düzende eril düşünce yapısından sıyrılıp kolaya kaçmadan ortak olma düşüncesini benimsediğiniz için cidden çok mutlu oldum tam anlamıyla farkındalık oluşturmuş bir erkek birey gördüğüm için 🌼😂
Çok teşekkür ederim hanımefendi, gerçekten bende de sizin hoş yazılarınızı okuyunca aynı şeyleri yapma isteği doğdu. Bu yüzden sizi takibe aldım, çünkü inanın bu şekilde düşünen güzide insanlarımızın sayısı gün geçtikçe azalıyor. En azından denk gelince bir kaç sohbetinize kulak misafiri olabilirsem şahsıma ne mutlu 🙌
Çok teşekkür ederim genelde sitede kavga etmekten ve insanlara takılmaktan güzide yazılar yazamıyorum ama olsun 😂
@Ehveni_şerr ordan demek kolay iftira atildi polislik oldum. Nereye kalayim. Birazdaha dursaydim baska iftirada atacaklardi. Gelde kal. 3 ay o insanlari ruyamda gordum ne psikoloji kaldi ne bisey. Bence kinama hemen mudur sef basa cikamadi sen diyorsun bahane he gulum bahane
Hayırlı olsun bacım tam adamını bulmuşsun. Anası emzirsin onu biraz daha gelişimi tamamlanamamış
Cunku nisanlimin maasi iyi diger iki oglu onun gbi degil. Benimkine soz geciriyor. Abi sevmem anne ogul arasina girmem ama kotu gelin olmaya zorluyor.
Umarım oğullarının mutluluğuna tecavüz eden anneler olmayız. Oturup açıkça konuşmalısın nişanlınla. Kırmadan incitmeden neyden rahatsız oluyorsan..
Tavlayarak yapcam ama bana cumleler lazim
😂😂😂 O da bir yöntem tabi.
Annesi oğlunu yönetiyor ise uzak dur parası varsa olduğu halde cimrilik yapıyorsa at nişanı zarar gelir böylesinden genellikle erkekler fazla anneci
Yok sinsilikle halledecegim ama dur bi bir evleneyim.
😂🤦🏼♀️Boşanırsın bu arada olmaz bu işler öyle