Hep şu cümleyi kullanıyorum ama yine diyeceğim. "Duruma göre." Aklı başka yerdeyse taktige gerek var sendeyse her gün yeni bir olay zaten taktige gerek yok.
Bazen olmali duygulara göre hareket etmek köreltir seni çok değer vermekten değer görmeyen biri olursun yerinde ve zamanında yapılan her şey taze kalır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hep şu cümleyi kullanıyorum ama yine diyeceğim. "Duruma göre." Aklı başka yerdeyse taktige gerek var sendeyse her gün yeni bir olay zaten taktige gerek yok.
Her insan karsısındakıne bedel ödetmeye çalışıyor.. Salt sevgiyi hissetmek çöle yağmur yağması kadar nadir ve değerli.
Sizi çıkarsız seven biri bulduğunuzda onu kaybetmeyin.
Hayır hiç sevmem. Flört döneminde oluyor öyle şeyler ama ilişkide böyle bir şey hissedersem de anında soğurum.
Hiç sevmem, neyse oturup konuşulması tarafındayım... neyse derdini söylesin taktik falan yapmasin yanlış anlarsam o daha kötü
Taktik var tabi
Dogal olacaksn kendin olacaksn kasmayacaksn al sana mis gibi taktik
ilişkide taktik sevmem yapılsın da istemem
ben neysem oyum
Ben içimden geldiği gibi davranan biriyim, hayatımda duyguların olduğu yerde taktiğe yer yok.
Hiç taktik yaptığımı bilmem. İşe yarar mı onu da bilmem
İlişkide taktik olmaması gerekiyor, neyse o. Kendin ol yeter.
Buna gerek duyuluyorsa o ilişkiye hiç başlanılmaması daha doğru..
Bazen olmali duygulara göre hareket etmek köreltir seni çok değer vermekten değer görmeyen biri olursun yerinde ve zamanında yapılan her şey taze kalır
Tabiki var, millet boşuna mı çarpışıyor.. 🤣
Gerek yok ya direkt sevin işte.
Aşk bu yani savaşa girmiyoruz bir taktiği yok
Ya doğallık ya hiç bizzat denedim
Yokk olmamalıda zaten
Taktik maktik yok bam bam
Varr
Zorundayız
Ne taktigi ya bos is
Taktik yok bam bam bam
Kesinlikle yok
Var anam var