Aileniz ile anlaşamayan biri, sevgiliniz olmaya devam edebilir mi?

Aileniz ile anlaşamayan biri, sevgiliniz olmaya devam edebilir mi?

Evet tabi ki de kalabilirim ben kendim zaten geçinemiyorum ve sevmiyorum. çünkü maalesef ki har aile iyi olmuyor bu konuda ailesi iyi olanlar çok şanslı. aşık olduğum kadın benim ailem olacağı için benimle anlaşması gerekiyor yani birbirimizi seviyor ve iyi anlaşıyorsak bu yeter de artar bile.
Merhaba,
Ailem ile neden geçinemediğine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Sonuç olarak benim sevgilim ailem ile geçinmesi pek de önemli değil. Benim ile iyi geçinsin bu bana yeterli!
Sevdiğim sevgilim de ailem sayılır ki ben kendi ailem ile bile nice konularda ters düşüyorum, normaldir! 😅
Olmaz çünkü ister istemez hep bir huzursuzluk olur arada bir taraf ailem bir taraf sevgilim arada yorulan ben olurum. yorulmak strese girmek istemem
Mümkün değil...
Gerçekten beni seven birisiyse aileme ne kadar kıymet verdiğimi bilir. Buna rağmen saygısızlık yapıyorsa beni de sevmiyor demektir.
Cevap
13Cevap
Gerçek bir sevgi ve bağlılık var olduğunda ailelere söz hakkı düşmez. Saygı ve mesafe yeterli. Mühim olan sevgi ve uyum çiftler arasında.
Hayır tabiki.. Bir süreden sonra sıkıntı oluyor..
Ailemin kendisi geçinilebilecek insanlar mı önce onu değerlendir ve doğru analizi yaparım.
Kendisiyle geçinilemeyen kişi, annemse sevgilimi terk etmem. Ama bu kişi, sevgilimse ona "Adios" derim.
Ailenin zaten doğru durust çocukların tercih ettikleriyle geçindiğini görmedim eğer iyi tanımışsan doğru kişi olduğuna eminsen evlenebilirsinde ama azıcık şubhe duyuyorsan tavırları hoşuna gitmiyorsa fazla sürtürmenin anlamı yok
Ben kendi ailemle anlaşamıyorum normal karşılarık ortada ciddi bir durum yoksa saygısızlık yoksa takılmam
Normal karşılarım*
kırmızı çizgim
1- benden başka kadınlar
2- ailem
yani ailemle geçinmek zorunda artık nasıl yapar bilemem
Ailemle sevgili değil benimle birlikte sonuçta, her ilişkide bu sorun oluyor krizi yönetmeye bağlı tamamen elbette kalabilirim 😅
evet ben de ailemle anlaşamıyorum dkdkkd anlaşırsa aıkıntı
Hayır kalamaz aynı şekilde bende onun ailesi ile anlasamiyorsam benimle sevgili kalamaz
Ne konuda anlaşamadıklarına göre değişir, genel cevap vermek gerçekçi olmaz.
Yeri gelince sevgiline o benim annem babam saygıli ol diyeceksin yeri gelince ailene o benim karım diyebileceksin anlaşmazlıklar olabilir ama düzeltmeye çalışmak lazım farklı pencerelerden bakmak lazım
Önce benimle geçinip geçinmemesi önemli
Olmaz gibi sanki ama ben seviyorsam ailem idare eder sevgilimi alttan alır benim için
Hangi konuda gecinemedigine bağlı o mu haklı ailem mi hakli
Bence sonlu olur bu belli bir yere kadar devam edersin
Benim ailemle geçinemeyen kişi, kimseyle geçinemez
Aile ile geçinemeyen bizle nasıl geçinsin.
Annemle gecinemeyen birisiyle asla sevgili olman
Ailem yok mlsf o yüzden sıkıntı olmaz
İleride evlilik olduğunda sıkıntılar başlar
Kalamam
Hayır.
ailem umurumda olmaz
Hayır.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?