Sıkılır
Sıkılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu, genel bir genelleme yapmak zor olduğu için kesin bir yanıt gerektiren bir soru değildir. İnsanların ilgi ve ilişkilerdeki ihtiyaçları, kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bazı erkekler, uzun süre boyunca sürekli bir ilgi ve heyecanla motive olurlar. Diğerleri ise zamanla monotonlaşma veya rutine girmeleri nedeniyle ilgilerini kaybedebilirler. Bu, kadınlar için de geçerlidir. İlişkilerde her iki tarafın da zaman zaman değişen ihtiyaçları olabilir ve ilişkiyi canlı tutmak için çaba sarf etmek önemlidir. İlişkilerde sıkılık veya ilgisizlik hissi, genellikle iletişim eksikliği, rutinleşme, öngörülebilirlik veya diğer faktörlerden kaynaklanabilir. Bu durumu önlemek veya hafifletmek için, çiftler arasında açık ve dürüst iletişim kurmak, yeni deneyimler yaşamak, birlikte zaman geçirmek ve birbirlerine olan ilgiyi canlı tutmak önemlidir.
sürekli tatlı yersen tatlıdan da bıkarsın herşeyin dengesi çok önemli
mesela gün içinde sürekli enerjik değiliz akşam oldu mu uyuyoruz
insan doğası böyleyken insan ilişkilerinin sabit kalmasını beklemek saçma
Bir kadın olarak ben bile sıkılırım. Sürekli ilgi gösteren kişi (cinsiyetten bağımsız) karşı tarafı sıkar. Karşı taraf yeri geliyor nefes almak istiyor. Yeri geliyor yalnız kalmak. Saygı duymak lazım.
Evet kesinlikle sadece bir ya da iki hafta değer ve ilgi gösterin ondan sonra ilgi ya da değer göstermeyin bırakın onlar gelsin erkekler istenmediği yerde durmak için çok çaba harcayan varlıklar.
Cevap
18Cevap
Ne demisler azi karar cogu zarar. Fazla ilgiden herkes bunalir.
Tatillere geldigim Turkiyede goruyorum. Turkiyede erkekler kadinlari asiri simartiyor ve asiri pohpohluyor. Kadinda erkekde birbirlerine bir yasam alani birakmiyor. Erkeklerin bu kadar pohpohlamasi kadinlara fazla geliyor.
Turkiyede kadinlarda asiri ilgi derken; erkegin annesiymis gibi davranmaya basliyor.
Arkadaslar birbirinize yasam alani birakin. Ornek aldiginiz ulkelerin hic birinde bu sekil birsey yok
İki tarafda sıkılır bence. Her şey kıvamında güzel.
Aynen bencede ya. Şahsen bende bir kız olarak aşırı derecede sıkılırım ilgiden falan. Yani sürekli arayan sürekli yazan birinden bir süre sonra soğur ve uzaklaşırım şahsen ben ya.
Kişiden kişiye değişir abla :( Çoğu sevmiyor ama sanırım :(
Aynen ilgiyi maalesef erkekler pek sevmiyor ya. Sanırım bu durumdan çabuk sıkılıyorlar. Aslında bu durumun çok hoşlarına gitmesi lazım ya ne güzel işte kadın seviyor ki ilgili davranıyor sana. .
Geneli demesek de etraftan duyduğumuz, gördüğümüz, tecrübe ettigimizden yola çıkarak evet fazla ilgi alaka sıkiyor erkek kişilerini
Hiç ilgi göstermemek lazım bırakıp sürünsünler fazla ilgiyi sevmiyorlar çok yüz vermemek lazım bunlara
Aynen doğru söylüyorsun ne kadar çok değer verip ilgi gösteriyorsan o kadar çabuk soğuyor bu erkekler. O yüzden bence fazla sıkmamak bunaltmamak lazım diye düşünüyorum ben..
Sürünsünler mi.. hah hah haaaaaaaaa...
Komik olan ne
Her erkek aynı değil ama hayatımda kime fazla ilgi verdiysem çekip gitti fazla şımartmamak gerek
Aynen öyle. Ne kadar üzerine titrersen senden o derece uzaklaşır ya. O yüzden bence gereğinden fazla ilgi göstermemek lazım çünkü haketmiyorlar diye düşünüyorum ben. .
çok doğru
Sadece fazla deger bazi erkeklerde degil bazı insanlarda karşısindakini çepte gördürüyor hepsi bu.
Sıkılmam ama karşıma hiç öyle biri de gelmedi zaten
evet sıkılırlar hoş ben de çok mıç mı. sevmem. yapı biraz bence
Bir kadın bana fazlasıyla ilgi gösterse, kesinlikle sıkılmam. Aksine çok hoşuma gider.
Herkes sıkılır 7/ 24 aşırı ilgiden.
Kadınlar da sıkılır ama artık yeter bu kadar her konuyu cinsel ayrımcılıkla sormayı ne zaman bırakacaksınız ya bir de eşitlik vs diye takılıyorsunuz asıl bu daha çok eşitsizlik
bazen sıkılabiliriz. her zaman çok ilgi olmaz. bayar.
Fazla ilgiden bende sıkılırım
Aynen bu durumdan bende şahsen çok sıkılırım. Hiç sevmem bende öyle sürekli arayan sürekli yazan insanları ya. Hergün yazmak yerine arada yazsin fazla ilgi şahsen benim bir müddet sonra boğar..
Sıkılır simaririr hatta.
Aynen o yüzden bence fazla ilgi göstermemek lazım. Sonra sıkılıp bu durumdan çabuk bunalıyorlar falan. Yani sonra dediğin gibi gerçekten çok şımarıyor erkekler.
Çok abartı olmadığı sürece sıkılmam.
Aynen bende abarti olmadığı sürece asla sıkılmam ya. Ama eğer çok bunaltıcı derecede ise bu ilgisi bir müddet sonra sıkılmaya başlarım. Erkeklerde demekki bu yüzden çok çabuk sıkılıyor.
İlgi ile nefes aldırmamayı karıştırabiliyor bazen insan.
genelleme yapamam evet ama en azından çoğunluğu öyle evet
Bazıları evet bazıları hayır her erkek bir değil ama ölçü her zaman iyidir
Herkes sıkılır bor süre sonra
Fazla ilgi herkesi sıkar
Kesinlikle fazla ilgi, göz çıkarır.
Erkekler hiç birşeyi hak etmiyorlar boş verin yaaa
Kadınlar da aynı bence 😅
Kişiden kişiye değişir
Bazıları sıkılmaz her şeyin fazlası zarar
Yerinde ve zamanında olursa neden sıkılın sın
evet sıkılır.
Kesinlikle doğru