Aşık olacağım kadar taniyorsam zaten tanışma faslını geçmişizdir. O durumda onun tavırlarından bana ilgisi olup olmadığını anlarım ve ona göre hareket ederim
Aslında bende de sorun var şu anlamda boşanmış bir ailede büyümüş olduğumdan dolayı erkekleri tavrım soğuk oldu. Haliyle dışarıdan farkında olmadan kibirli gözüküyorum yalan değil.
Yüksek ihtimalle yalan değil nasıl aşabilirim karakterim kişiliğim oturmuş vaziyette açıkçası. Bu konu ile ilgili uzman psikolog ile görüşmeyi düşünüyorum.
Çok basit bir cevabı var. Çünkü kız çok güzelse kimse yaklaşmaya cesaret edemiyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hava atmak için demiyorum asla ama günümüz şartlarına göre zor olan bir şey ve o kızın profilinde Avrupa'da gezdiği yerleri görsen tarzı kültürü faaliyetleri ve sanatsal etkinliklerini görsen yaklaşmaz mısın?
Karşı taraf çok bencil oldu bazıları takıntılı aşırı baskıcı birisinde örnek vermek istiyorum yanlış anlamayın sadece konuşuyorum. Arkadaş tavsiyesi üzerine bir yerde tanıştık kendini övdü güldüm erkek bu doğa gereği kendini pazarlaması gerek her neyse telefon numaramı verdim. İşyerinde toplantıya girdim müsait değilim dedim kıyameti kopardı bana nasıl cevap vermezsin ard arda aradı bir örnek daha yine bir tavsiye üzerine yine işyerindeyim çocuk bana kiminle çalışıyorsun şefimi söyledim evli adam kim bilir seninle ilgili ne fanteziler kurutuyordur işten ayrıl para veririm sonra evleniriz ya da bana adamın fotoğrafini at yani anlayacağınız bana gelen aşırı kıskançlık ve baskı uyguluyor
bende sana bir cok örnek verebilirim hep egolu sanki ona muhtacmışım gibi insan begenmeyen kızlar denk geliyor. ama sorsan niyetleri evlenmek düzhün bi erkek ile. zararlı alışkanlıgın kötü birşeyimde yok. ama hani düzgün erkek arıyorlardı.
Ben tek erkek açısından düşünmüyorum günümüz kadınları da beter erkekler kadar ne istediklerini bilmiyorlar. Bence burada olan bizim gibi düşünenlere oluyor. Kadın erkek farketmiyor benim için
Bak ben lise mezunuyum pastacıyım seninle biyerde denk gelsek belki güzelliğin aklımı alır tertemiz sevmek isterim seni ama niyetim belalti olmasa ne yazar uyum sağlayamayız ki
Ben o kafada değilim ki evlensem bile çocuk istemiyorum robotik bi dünyaya gecicez savaşlar vs çok tuhaf olaylar olacak diye düşünüyorum böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemem. Sen anne olmak istersin diye demiştim belli bi yaştan sonra sağlık açısından zor neyse
Benim gibi kitapları seven sanatttan tarihten ya da bana katacak bir şeylerden olmasından, bit pazarını çok severim bak ona kesin gelmesi gerek hem çoğu erkek bayılır bunun gibi şeyler.
Sosyal medya etkisi olabilir sanatsal kültürel ve Avrupa'daki tatil yerlerini paylaşan bir kız için erkekler sanırım hükmedeceği kadın istiyorlar hayatında
Herkes dengi dengine maddi açıdan benden yüksek bir kızı ben istemem mesela, o tarzda kızları da gezginci maddi durumu iyi sürekli ülke şehir gezen erkekler bulması lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Demek ki güzel değildir ya da kendisi istememiştir
Sevgili olmasının en büyük kriteri güzellik değil ki :) belki de bu kız bana bakmaz demiş olabilirler
Buna katılıyorum. Yani bir bakıma özgüven eksikliği ama kız belki kabul eder bu yönden bakılmıyor
Deniyorum ama olmuyor işte yavrum
Belkide çok güzel olduğu için girdiği ortamdaki erkekler bu bize bakmaz deyip yanaşmamiştir
Sen yanaşmaz mısın ya da oldu mu ne yapmalıyım?
Çok güzel kızlardan red yeme ihtimali yüksek olduğu için ortak arkadaş yoksa o riske girmem ben
Oldu da aşık oldun yine de denemez mıydın herkes bir değil işte:)
Aşık olacağım kadar taniyorsam zaten tanışma faslını geçmişizdir. O durumda onun tavırlarından bana ilgisi olup olmadığını anlarım ve ona göre hareket ederim
Aslında bende de sorun var şu anlamda boşanmış bir ailede büyümüş olduğumdan dolayı erkekleri tavrım soğuk oldu. Haliyle dışarıdan farkında olmadan kibirli gözüküyorum yalan değil.
Sorun anlaşıldı arkadaş. Sen insanlara cesaret vermiyorsun ki. Adamlar korkuyor sana yanaşmaktan
Yüksek ihtimalle yalan değil nasıl aşabilirim karakterim kişiliğim oturmuş vaziyette açıkçası. Bu konu ile ilgili uzman psikolog ile görüşmeyi düşünüyorum.
O kadar para vermeye gerek yok. O paranı üçte birini bana ver seni kazanova yapayim
Hahahha uzman insanlar her zaman iyidir. Ama düşüneceğim teşekkürler
Şansın bol olsun ☺️
Teşekkürler:)
Çok basit bir cevabı var.
Çünkü kız çok güzelse kimse yaklaşmaya cesaret edemiyor
Hava atmak için demiyorum asla ama günümüz şartlarına göre zor olan bir şey ve o kızın profilinde Avrupa'da gezdiği yerleri görsen tarzı kültürü faaliyetleri ve sanatsal etkinliklerini görsen yaklaşmaz mısın?
Kesinlikle aramızda uçurum var derim ve aşık olsam bile uzak dururum
Neden ki kız senin gibi?
Etten kemikten herkes ben öyle görüyorum neden bu korkununuz
Detaylı konuşalım gel
Akıllıdır istememiştir ya da çok güzeldir sevgilisi vardır bunun diye hiç adım atmamışlardır
Neden bu kadar özgüvensizsiniz bunu anlamıyorum türk erkekleri bu konuda cidden özgüvensiz:)
özgüvensizlik değil kızların g.. tünü çok kaldırlıkları için ben sana bakmam diyor sonra neyse ya
Başına geldi sanırım:)
Güzel biriyle değilde iyi bir kız diyim iyi dedim tamam oda paragöz çıktı
Günümüz şartlarında evet para şart bunu çoğu erkekte duyuyorum ne diyebilirim ki yaşın yanında kuru da yanıyor. :)
İyiki olmamış ya sonradan demekki
Yiyeceğin sadece bir red olur denemeden bilemezsin risk almak gerek :)
İyiki olmamış ya
Güzellik lazım değil bana iyi olması yalan söylememesi temiz tizi akıllı zeki olması önemli
Güzellik erkekleri korkutur bunu kabul edin lütfen.
tamam bişy demedim ki ben güzellik konusunda
Senin hiç olmadımı peki
Oldu ama gittim reddedildim sevgilisi varmış ama içimde kalmadı:)
Bir kere oldu zaten sonra sevemedim
Yaşın 29 mu peki
Evet
Anladım konuşsak desem şidmi olmaz dersin
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadınları güzel buluyorum ben. Şimdi güzel misin peki sen 😃
kimseyi begenmiyordur egoludur. ben güzelim brad pittle cıkarım diyordur
Hayır. Cilve yok sevgilisi doğru düzgün olmamış haliyle nasıl davranacağını bilmiyor kız.
iyide ne olursun olsun teklif eden bir sürü erkek olur hiçmi birini kabul etmedi?
Karşı taraf çok bencil oldu bazıları takıntılı aşırı baskıcı birisinde örnek vermek istiyorum yanlış anlamayın sadece konuşuyorum. Arkadaş tavsiyesi üzerine bir yerde tanıştık kendini övdü güldüm erkek bu doğa gereği kendini pazarlaması gerek her neyse telefon numaramı verdim. İşyerinde toplantıya girdim müsait değilim dedim kıyameti kopardı bana nasıl cevap vermezsin ard arda aradı bir örnek daha yine bir tavsiye üzerine yine işyerindeyim çocuk bana kiminle çalışıyorsun şefimi söyledim evli adam kim bilir seninle ilgili ne fanteziler kurutuyordur işten ayrıl para veririm sonra evleniriz ya da bana adamın fotoğrafini at yani anlayacağınız bana gelen aşırı kıskançlık ve baskı uyguluyor
bende sana bir cok örnek verebilirim hep egolu sanki ona muhtacmışım gibi insan begenmeyen kızlar denk geliyor. ama sorsan niyetleri evlenmek düzhün bi erkek ile. zararlı alışkanlıgın kötü birşeyimde yok. ama hani düzgün erkek arıyorlardı.
Ben tek erkek açısından düşünmüyorum günümüz kadınları da beter erkekler kadar ne istediklerini bilmiyorlar. Bence burada olan bizim gibi düşünenlere oluyor. Kadın erkek farketmiyor benim için
öyle ama işte sorsan o kızlarda mükemmel böyle şeylerden şikayetci :))
Kendisi istememiştir çünkü sevgililik tipe bakmıyor yaşada bakmıyor. Sevgi ilgi ihtiyaçtır bazen biraz paraya bakıyor
Aslında para değil sevgi istiyor ama olmuyor ne diyelim. :)
Bazen kızlar para istiyor
Ya egosunun esiri olmuştur ya da içe kapanık biridir
İkiside var ne yazık ki yarı yarıya
Sıkıntı o zaman bunları yenmelisin sana faydası yok
Oda uzman psikolog düşünüyor :)!
Yoksa hep yalnız kalır
Bu kadın sen misin?
Kim bilir belki
Kabul edilmiyceği bi teklifi yapmak istemiyor erkekler. Sen kültürlüsün denk olmadığınızı düşünüyorlardır
Pekte haksız değiller sanki
Erkeklerin derdi belaltı ben ise bu konuda çizgisi olan bir kadınım
İyi insanlarda var denk gelmemişsindir geldiysende senden çekindiler belkide
Burası doğru bana gelenler hep Belalti peşinde olan uçuk kaçık insanlar oldu.
Bak ben lise mezunuyum pastacıyım seninle biyerde denk gelsek belki güzelliğin aklımı alır tertemiz sevmek isterim seni ama niyetim belalti olmasa ne yazar uyum sağlayamayız ki
İşte günümüz erkekleri evlenmeden istiyor. Burada günümüz kızları gibi olamıyorum. Hem aile geleneği hemde babama olan yeminim.
Sen doğru yapıyorsun zaten onda sorun yok vakti gelince nasibin karşına çıkar mutlu olursun bence
Umarım
Sen ne okudun
Benim biraz karışık ama şöyle diyebilirim dış ticaret okudum açıktan insan kaynakları bölümünü ve veterinerlik bölümünü bitirmeye çalışıyorum.
Sonunda hangi mesleği yapacaksın peki
Bir Alman Firmasında Muhasebeci olarak çalışıyorum.
Ne güzel yaş 29 yazıyor
Evet 29 yaşındayım
Doğru mu
Evet doğru zaten belirsiz bir insanım neden yalan söyleyeyim ki.
Umarım her şey gönlünce olur daha çocuk yapacaksın belli bi yaştan sonra zor oluyor
Yok bazen yaşı yanlış giriyorlar ben yazana kadar sen cevap vermişsin karışıklık oldu inanmadığım için demedim yani
Çocuk düşünmedim ki ben olur olmaz işte günümüz Ortadoğu kafası yapmayın lütfen:)
Ben o kafada değilim ki evlensem bile çocuk istemiyorum robotik bi dünyaya gecicez savaşlar vs çok tuhaf olaylar olacak diye düşünüyorum böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemem. Sen anne olmak istersin diye demiştim belli bi yaştan sonra sağlık açısından zor neyse
Her kadın gibi elbette ki isterim ama zorla değil takdiri ilahi:)
Hayırlısı :)) nasıl bi adam olsun isterdin?
Benim gibi kitapları seven sanatttan tarihten ya da bana katacak bir şeylerden olmasından, bit pazarını çok severim bak ona kesin gelmesi gerek hem çoğu erkek bayılır bunun gibi şeyler.
Erkekler ne zamandan beri bit pazarını seviyormuş yav 😊
Her gittiğimde hep erkek var 😅 hem aradığın her şey var vallahi
Doğrudur ben gitmediğim için bilmiyorum. Ksyi yeni mi keşfettin?
Yıllar önce vardı bugün tekrardan döndüm.
Tekrar hoş geldin o zaman. Kendini övmedin sadece tarif ettin bi yorumda ama aşırı merak ettim 😅
Herkes gibi etten kemikten
E illaki ama Allah bazılarını gerçekten özenerek yaratıyor 😅
O güzellik yaş aldıkça gidiyor ama ya da bir kazaya kadar
İllaki ben çok önemli demedim zaten kalbi kirliyse ne yazar güzellik
Baksen niyetin bel altimi
@Blue0619 saçmalama istersen
Peki
Özgüvensiz, suratsız ya da soğuktur
Özguvensizlik var evet çünkü ilişki yaşamadığı için
Kim o kişi?
Benim
İstememiş olabilir.
Elbette:)
Dışarı çıkmıyorsa ve kriterleri varsa olmaz
Avrupa'ya kadar seyati seven kültürlü kendisini geliştirmiş bir kız tek sorunu erkeklerin belaltı düşüncesi ve kızın evlenmeden olmaz demesi
Korkutur bu insanlar erkekleri
Neden korkutur?
Hem güzel hem güçlüyse korkutur erkekler elinde tutabileceği bir bayan ister kontrol edebileceği
Özgürlükçü yapısı var evet
Aaa bu bayan sen değil misin yoksa :)
Evet
Himmm anladım korkutmayin erkekleri ;)
Gerek kalmıyor bakmam ile gitmeleri bir oluyor.
Yok artık yaaa bana bak belki gitmem :)
İstememiştir ya da gıcıktır mesela.
Sadece anne ve babasının ayrılması kızda erkeklere karşı bir duvar ördürmüş soğuk ve mesafeli duruyor farkında olmadan
İstemiyordur veya kriterleri çok fazladır
Sosyal medya etkisi olabilir sanatsal kültürel ve Avrupa'daki tatil yerlerini paylaşan bir kız için erkekler sanırım hükmedeceği kadın istiyorlar hayatında
Herkes dengi dengine maddi açıdan benden yüksek bir kızı ben istemem mesela, o tarzda kızları da gezginci maddi durumu iyi sürekli ülke şehir gezen erkekler bulması lazım
Aslında o kadar pahalı değil yurt dışı çünkü yurtiçi daha da pahalı para açısından olayı bilmiyorsunuz on yargı:)
Gittiği ülkeye göre değişir balkanlara gidiyorsa normal karşılarım ama İngiltere Fransa Norveç gibi ülkelere gidiyorsa bana ağır gelir
Ağır değil araştırmayı iyi yapmanı tavsiye ediyorum:)
Dolar Kuru vize sorunu falan
Vizesiz ülkelerde sorun değil ben bile son dakikada aldım 😅😂
Saydığım Ülkeler vizeli ama Avrupa ülkeleri
Vizesiz ülkeleri bende kastettim. Örnek vermedim sadece
Anladım Avrupa deyince batı Avrupa sandım ben, Balkanlar deseydin daha net anlasacaktık 😃
Avrupa'daya gittim yolluk yaptım 100 euro harcadım bir haftada git bir Antalya'ya tatil 15 bin lira Hangisini tercih edersin
Kesinlikle Avrupa balkanlar
İşte insanları korkutan Avrupa oluyor ama iç yüzünü bilen yok.
Turlarla mi giriyorsun bireysel mi
İlki bireysel ikinci gidiş tur üçüncü gidişte tur
Süper insanlara bu tarz şeyler uçuk geliyor olabilir. Gerçi vizyonsuz insanlara diyelim
İlgili ilişkilerin kötüdür?
Konuşmak ister misin
Gòrmek lazim seni
Tercih meselesi
Bu olabilir. :?