Net olarak henüz sevismediği erkektir. Erkek kaz gelecek yerden tavuğu esirger mi esirgemez. Basar ilgiyi, aşıklar gibi dinler en ufak detayı bile hatırlar. Kadın tabii duygusal bakıyor, dokunacaksa bu adam dokunsun diyor. Sonra ne oluyor? Puff! Olay Atilla İlhan'ın "Git başımdan Aysel." Şiirine dönüşüyor.
Net olarak değildir efendim. Ben sevişmediğim ya da cinsellik düşünmediğim kadınların hakkındaki detayları da hatırlıyorum. Arkadaşlar genelleme yaparak biryere varamayız 🙂 erkeklere göre kadınlar, kadınlara göre erkek sorunlu bu ülkede. Erkeklerin %90 oranında bir bölümü henüz elde etmediği kadını çok iyi dinler diyebiliriz mesela.
Tüm genellemeler gibi, "bir kadını en iyi henüz sevişmediği erkeğin dinleyeceği" genellemesi de yanlıştır. Tüm erkekler aynı değil. Cinselliği ilişkinin amacı olarak değil de, kadın-erkek bağını (bonding) güçlendiren bir parçası olarak yaşamak isteyen erkekler de var. Seks yapan kadını gözünde değersizleştiren ataerkil kafalı erkeklerle takılmaktan (veya onlara maruz kalmaktan) diğerlerinin varlığını görmez olmuşsunuz.
Yanlış düşünüyorsun bence. Sevişecek kadar değer verdiğim özelimi açtığım bir kadının ağzından çıkan her kelime de kıymetlidir benim için. Ancak @mcı dediğimiz bir erkek bir kadınla sevişene kadar kırk takla atar. Bu tarz şeyler ilişkinin dinamiğinde kendiliğinden gelişir... Arzu varsa, kimsenin kimseyi dürtmesine, yalan dolan deryasında yuzmesine gerek kalmaz.
Farkında mısın bilmiyorum ama, Akılsız kadınların sözcülüğünü yapıp duruyorsun :) Kim kimi kandırmış, Kim keme ihanet etmiş bundan sana ne. Sen kendi Aklını kullan, Düşme bu tuzaklara, Sana ait olan hayatını yaşamaya bak.
Burada Akla ihtiyacım yok, Molekü Atomlarına Ayırmaya gelmedik, iki muhabbet.. iki goy goy yapıp zgtirolup gidecez yani 😀 Bu kadar kasma istersen. Keyfini çıkar sadece.
Çok haklısın gerekten de çoğu erkeğin amacı seks olduğu için kadını elde etmeden önce öyle değer verir dinler ki ama elde ettikten sonra bakın bir de hiç konuşmaz hatta başka kıza gider aldatır.
Cidden aynen öyle önce ilgi manyağı yapıyor sonra istediğini alınca çekip gidiyor veya bakıyor ki istediğini alamadı yine bırakıp gidiyor çok güzel anlatmışsın tebrik ederim
Bu bazı erkeklerde geçerli bazılarında ise geçersiz bir durum şimdi şöyle sen bir adamla konuşmaya başlıyorsun diyelim çıkıyorsunuz 3.04 ay geçti ve sen bununla cinsel birliktelik yaşadın Bu adam seni kafasında basit görüyor Çünkü 3,4 ay böyle şeyler için çok kısa bir zaman dilimi eğer bir şeyler yaşayacaksınız 1,5 sene kadar bekleyin zaten sevmeyen adam o kadar beklemez gider orada anlarsın zaten niyetini